Οι πυλώνες που χτυπούν για να επιβάλουν την παγκοσμιοποίηση είναι η «Οικονομία», η «Οικολογία» και φυσικά η λεγόμενη «Κοινωνική Περιουσία»… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι πυλώνες που χτυπούν για να επιβάλουν την παγκοσμιοποίηση είναι η «Οικονομία», η «Οικολογία» και φυσικά η λεγόμενη «Κοινωνική Περιουσία»…

  Η πιο σημαντική ιδιωτική μας ιδιοκτησία φίλοι μου, είναι το σώμα μας, και φυσικά η παρακολούθηση και ο έλεγχος της ιδιωτικής μας ζωής !!!!...

 





Η πιο σημαντική ιδιωτική μας ιδιοκτησία φίλοι μου, είναι το σώμα μας, και φυσικά η παρακολούθηση και ο έλεγχος της ιδιωτικής μας ζωής !!!! Όμως αυτό αποτελεί και το πιο ζωτικό μέρος αυτού του σχεδίου

 

Όταν μιλάνε για κοινωνική περιουσία (Social Equity) απλά εννοούν την φτωχοποίηση ενός τεράστιου μέρους του πληθυσμού, και φυσικά μέσω αυτού και την οικονομική κατάρρευση των ανεπτυγμένων εθνών, όπου στην περίπτωση μας, βλέπετε Ευρώπη και εν κατακλείδι και Ελλάδα

 

Γράφει ο Δημήτρης Ρωμανός

 

Όταν ξεκινάω να γράψω και διαβάζω την λεζάντα του facebook « τη σκέφτεσαι » Ειλικρινά κάτι παθαίνω !!! Γιατί αν αποφασίσω να γράψω τη ακριβώς σκεφτομαι , πιστέψτε με ούτε εσεις δεν θα θέλατε να τα διαβάσετε !!! Πάμε λοιπόν στο προκείμενο...

 

Μιας και σας έχω ως φωτογραφία ένα ….εξέχων Εβραϊκό μέλος , στο οποίο χρωσταμε τα άντερα μας, (γιατί αυτό θέλησαν οι υπάλληλοι του που ψηφίζεται), σας αναφέρω τα λόγια κάποιου επιστήμονα και συγκεκριμένα του Zbigniw Brezinsky ο οποίος ανέφερε το 1995 παρακαλώ, ότι δεν μπορείς απλά να επιβάλεις την παγκοσμιοποίηση,από τη μιά μέρα στην άλλη, αλλά αυτό πρέπει να το κάνεις σταδιακά !!!!!

 

Και ποιους πυλώνες θέλουν να χτυπήσουν;; Την Οικονομία, την Οικολογία και φυσικά την Κοινωνική Περιουσία!!!!

 

Λιγο πολύ αν διαβάσετε τις τρεις λέξεις που σας έγραψα μπορείται να καταλάβετε το τη ξεκίνησε και που θα θελήσουν να το τελειώσουν!!!

 

H ιδέα αγαπητοί μου της κοινωνικής περιουσίας, οπως μας την παρουσιάζουν έχει να κάνει με κάτι πολύ καλό, πως, ότι όλοι πρέπει να έχουμε πρόσβαση σε καθαρό νερό και καθαρό αέρα!!!

Αλλά αυτό δεν το εννούν στην πραγματικότητα!!!!

 

Να γνωρίζετε πως όταν μιλάνε γιά κοινωνική περιουσία (Social Equity) απλά εννοούν την φτωχοποίηση ενός τεράστιου μέρους του πληθυσμού, και φυσικά μέσω αυτού και την οικονομική κατάρρευση των ανεπτυγμένων εθνών, όπου στην περίπτωση μας, βλέπετε Ευρώπη και εν κατακλείδι και Ελλάδα!!!!

 

Με απλά λόγια! Όταν βλέπετε τα πάντα να ακριβύνουν και παράδειγμα το ρεύμα, να γνωρίζεται ότι δεχόμαστε μια επίθεση στις υποδομές μας ως οικογένεια, που δυστυχώς αυτή έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ικανότητά μας να ευημερήσουμε στο άμεσο μέλλον!!!

 

Και μην σας εξαπατούν με τα δήθεν προγράμματα τους, και τις οποίες επιχορηγήσεις τους, γιατί πολυ απλά όλα αυτά τα μέτρα που βλέπουμε τώρα, η σε λίγο στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης έχουν έναν και μονο σκοπό!!

 

Να προκαλέσουν την κατάρρευση των προσωπικών οικονομιών μας!!!!

 

Αυτό να γνωρίζετε, όσο και αν δεν μπορείται να το κατανοήσετε, είναι η Δικτατορία των Πολυεθνικών, είναι το ολοκληρωτικό κράτος, που αναπτύσσουν αυτή τη στιγμή, σε όλο τον κόσμο !!!! Και αυτό που θέλουν φυσικά οι μεγάλες πολυεθνικές τους, τα αφεντικά στην ουσία, είναι μέσα από αυτήν την Δικτατορία, να μπορούν να μετακινούν ελεύθερα τους εργαζόμενους, χωρίς σύνορα ή περιορισμούς, να είναι σε θέση να μεταφέρουν τα εμπορεύματα τους, χωρίς κανονισμούς, και το καλύτερο ;;;; Να μας μειώνουν τους μισθούς !!!!!! Αυτός είναι φίλοι μου ο στόχος τους.

 

Αυτό είναι που κρύβεται πίσω από τον όρο "Κοινωνική Περιουσία"την οποία προωθούν μέσο της Agenda 21 των Ηνωμένων Εθνών !!!!

 

Η Κοινωνική περιουσία, είναι ένας κωδικός που αποσκοπεί στην ξεκάθαρη μείωση του πληθυσμού!!!

 

Άν θεωρήσουμε λοιπόν την Οικονομία, την Οικολογία και την Κοινωνική Περιουσία, σαν τρείς κύκλους που τέμνονται,το σημείο στο κέντρο, που είναι κοινό, είναι το σημείο όπου επιτυγχάνεται η ισορροπία!

 

Αλλά στην πραγματικότητα, αυτή η ισορροπία είναι μια κοινοτική ισορροπία που σε καμία περίπτωση δεν είναι μία ισορροπία,στην οποία ευημερεί ο λαός !!!!

 

Αλλά είναι μιά ισορροπία των πολυεθνικών, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν και να ελέγξουν, και να στριμώξουν τον πληθυσμό σε μια μικρή περιοχή, ώστε να μπορούν να τον παρακολουθούν και να τον χειραγωγούν !!!!

 

Αυτή είναι η ισορροπία που επιθυμεί αυτην που αναφέρω ως η Παγκόσμια Δικτατορία, όπως την περιγράφει και ο Οργουελ στο 1984!

 

Είναι πολύ σημαντικό, το να γνωρίζεται ,ότι ως πολίτες έχουμε ακόμα την ευκαιρία να αντισταθούμε και να πολεμήσουμε γιά την ελευθερία μας!

 

Όμως αυτό απαιτεί τώρα ποια ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ γιατί πολύ απλά , ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ !!!! Όλοι μας πλέον καταλαβαίνουμε, ότι εδώ διακυβεύεται η ατομικότητα και η ελευθερία μας!!!!

 

Η πιο σημαντική ιδιωτική μας ιδιοκτησία φίλοι μου, είναι το σώμα μας, και φυσικά η παρακολούθηση και ο έλεγχος της ιδιωτικής μας ζωής !!!! Όμως αυτό αποτελεί και το πιο ζωτικό μέρος αυτού του σχεδίου!!! Πρόκειται για ένα Ολοκληρωτικό σχέδιο και ενώ όλα δείχνουν οτι κινούμαστε προς τον στόχο τους…πιστέψτε με δεν φτάσαμε ακόμα εκεί !!!!

 

Και αυτή είναι η ευκαιρία που όλοι μας έχουμε τώρα !!!!

 

Να αντισταθούμε, να φωνάξουμε !!!

 

Να αρνηθούμε να συνεργαστούμε !!!

 

Να ξεσκεπάσουμε όλοι μαζί, (και όχι να περιμένουμε από τους λίγους που πάνε στα συλλαλητήρια), τους κάθε λογής δοσίλογους !!! Να συνεργαστούμε γιά να κόψουμε την χρηματοδότηση αυτών των σχεδίων !!!

 

Να αρνηθούμε να ζητήσουμε, αυτά που οι πολυεθνικές τους θέλουν να μας δώσουν, και έτσι, επειδή κανείς δεν κρατάει όπλο στα κεφάλια μας (τουλάχιστον ακόμα) τώρα, έχουμε αυτή την ευκαιρία !!!!!!!!

 

Αν αλλάξει αυτή η στιγμή, σίγουρα δεν θα διαμαρτυρηθείτε τότε !!! Ετσι λοιπόν, τώρα είναι η ώρα !!!! Να γνωρίζεται πως οι συνάνθρωποι μας σε όλο σχεδόν τον πλανήτη το κάνουν αυτο !!!! Όμως εδώ δυστυχώς όλα είναι απλά θέμα ενημέρωσης!!!!!

 

Τα ενημερωτικά κανάλια που σας ενημερώνουν ανήκουν σε 5 μεγάλες εταιρείες- οικογένειες , που στηρίζουν το σύστημα , και δεν πρόκειται ποτέ, να ακούσετε αυτές τις πληροφορίες που σας γράφω !!!!

 

Γιαυτο εσείς, πρέπει να γίνετε το δικό σας μέσο ενημέρωσης !!! Πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας !!!! Θα πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να εκπαιδεύσετε τους γείτονές σας, και οι γείτονες σας, τους γείτονες τους !!!!

 

Μόνο έτσι μπορούμε να λειτουργήσουμε ως μια πραγματική κοινότητα και όχι να σκοτωνόμαστε για τις θρησκευτικά πιστεύω του καθενός !!!!!

 

Πρέπει πρωτίστως να βοηθήσετε τα παιδιά σας, να καταλάβουν ότι τους κάνουν πλύση εγκεφάλου από τα προ-νήπια μέχρι το μεταπτυχιακό, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να τους εντάξουν στην λογική των 72 φύλλων !!!!!

 

Όλοι μας ξέρουμε τη σημαίνει ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας και κυρίως στους άλλους, αυτό και θεωρώ ως πραγματική κοινότητα !!

 

Να εργαζόμαστε για την προσωπική μας ελευθερία του καθένα από ένα από εμάς !!!!!


Και να θυμάστε πάντα, πως αν και θα εργαζόμαστε ως ομάδα, συνεχίζουμε να είμαστε όλοι ξεχωριστοί άνθρωποι, σε αυτές τις ομάδες,και δίνουμε λογαριασμό μόνο στον εαυτό μας !!!!!

 

Και αυτό μην ξεχνάτε είναι απαραίτητο γιά να είμαστε ελεύθεροι, και το βασικότερο είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ !!!!

 

Δεν γνωρίζω αν πράξουμε όλα αυτά ότι θα κερδίσουμε! Αλλά πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ένας πόλεμος που τα θύματα είναι καθορισμένα , και αυτά τα θύματα όσο αφορά το άτομο μου, νομίζω πως είναι ποιο δίκαιο να πεθάνουν προσπαθώντας , παρά περιμένοντας να έρθει η σειρά τους !!!!!!!!!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου