Σκότωσε τους φόβους σου φίλε και αγωνίσου για τη λευτεριά τη δική σου και των παιδιών σου… - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σκότωσε τους φόβους σου φίλε και αγωνίσου για τη λευτεριά τη δική σου και των παιδιών σου…

  Αγωνιζόμαστε ΌΧΙ γιατί είμαστε είτε τρελοί είτε ήρωες. Αγωνιζόμαστε για να διατηρήσουμε το δικαίωμα μας να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και ...

 





Αγωνιζόμαστε ΌΧΙ γιατί είμαστε είτε τρελοί είτε ήρωες. Αγωνιζόμαστε για να διατηρήσουμε το δικαίωμα μας να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και για να βοηθήσουμε στην αποτροπή της καταστροφής της κοινωνίας και του ανθρώπου. Δεν είμαστε Σούπερμαν. Είμαστε φυσιολογικοί ενεργοί πολίτες που κάνουμε ότι μπορούμε για να συμβάλλουμε στη νίκη της ανθρωπότητας απέναντι στους ανθρώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων…


 

Δεν αντιδράς για να προστατέψεις δήθεν την οικογένειά σου και στην ουσία πετυχαίνεις το αντίθετο. Να θέτεις τα παιδιά και τα εγγόνια σου σε θανάσιμο κίνδυνο. Μας οδηγούν σε καταστροφή. Το βλέπουμε μέρα με τη μέρα να συμβαίνει. Ο μόνος τρόπος είναι να τους πολεμήσεις με το λόγο και την συμπεριφορά σου και να επηρεάσεις θετικά το περιβάλλον σου να κάνει το ίδιο…

 

 

Γράφει ο Λευτερης Παπαεμμανουηλ

 

Υπάρχουν πολλοί έντιμοι άνθρωποι ανάμεσα μας φίλοι μου, οι οποίοι ενώ διαβάζουν συστηματικά τις δημοσιεύσεις μας και συμφωνούν με τις απόψεις μας παραμένουν απαθείς.

 

Δεν κάνουν δηλαδή ποτέ like ή share στις δημοσιεύσεις μας και δεν δημοσιεύουν στο προφίλ τους ανοιχτά τα πιστεύω τους. Αυτό μου το λένε πολλοί στις κατ' ιδίαν συνομιλίες μας ή μου τα γράφουν στο messenger. Ποιος είναι ο κύριος λόγος για αυτό το γεγονός; Ο ΦΌΒΟΣ μην στιγματιστούν και παραμεριστούν από το σύστημα. Ο ΦΌΒΟΣ μήπως το σύστημα τους θεωρήσει τρελούς και γραφικούς και τους κάνει κακό.

 

Θέλω να πω σε όλους αυτούς τους συμπολίτες μας, ότι δεν χρειάζονται να φοβούνται να συμμετέχουν στον αγώνα μας! Ο αγώνας δυναμώνει την αντίληψη και τη γνώση σου και σε κάνει πιο ώριμη και ικανή προσωπικότητα να αντικρούεις τα επιχειρήματα του συστήματος και να δικαιώνεσαι!

 

Προσωπικά, είμαι καθηγητής σε δημόσιο σχολείο. Λόγω της ενασχόλησης μου συναναστρέφομαι κάθε μέρα με πολύ κόσμο. Ουδέποτε επηρέασε τη δουλειά μου ο συστηματικός μου αγώνας για την αφύπνιση των συμπολιτών μου και η αντιπολίτευση που ασκώ ενάντια στο σάπιο κατεστημένο. Αντιθέτως κερδίζω κάθε μέρα την εκτίμηση και τον σεβασμό από τους γύρω μου!

 

Στην εποχή μας είναι λίγοι αυτοί που είναι καλοί στη δουλειά τους. Όταν είσαι ένα άτομο που παράγεις δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Όλοι οι επιχειρηματίες σε θέλουν στην εταιρεία τους. Εάν πάλι είσαι επιχειρηματίας όλοι οι πελάτες θέλουν να δουλέψουν με έναν καλό επαγγελματία που τους ωφελεί.

 

Αγωνιζόμαστε ΌΧΙ γιατί είμαστε είτε τρελοί είτε ήρωες. Αγωνιζόμαστε για να διατηρήσουμε το δικαίωμα μας να είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και για να βοηθήσουμε στην αποτροπή της καταστροφής της κοινωνίας και του ανθρώπου. Δεν είμαστε Σούπερμαν. Είμαστε φυσιολογικοί ενεργοί πολίτες που κάνουμε ότι μπορούμε για να συμβάλλουμε στη νίκη της ανθρωπότητας απέναντι στους ανθρώπους της ΝΤΠ.

 

Έντιμε συμπολίτη μου μη φοβάσαι! Είναι μονόδρομος ο αγώνας μας. Κάνε μέχρι εκεί που μπορείς. Το πρώτο βήμα είναι να τους κατακρίνεις ανοιχτά για κάθε απόφαση που στρέφεται εναντίον της κοινωνίας και να τους απαξιώσεις. Μηδαμινή στήριξη και ανοχή. Στηρίζουμε το δίκιο. Μαθαίνουμε να αμυνόμαστε από τα παπαγαλάκια του συστήματος που μας επιτίθενται κάθε φορά που φωνάζουμε ή διεκδικούμε το δίκιο μας.

 

Δεν αντιδράς για να προστατέψεις δήθεν την οικογένειά σου και στην ουσία πετυχαίνεις το αντίθετο. Να θέτεις τα παιδιά και τα εγγόνια σου σε θανάσιμο κίνδυνο. Μας οδηγούν σε καταστροφή. Το βλέπουμε μέρα με τη μέρα να συμβαίνει. Ο μόνος τρόπος είναι να τους πολεμήσεις με το λόγο και την συμπεριφορά σου και να επηρεάσεις θετικά το περιβάλλον σου να κάνει το ίδιο.

 

Όσοι είναι στον προσωπικό σου κύκλο και τους υποστηρίζουν συνειδητά κράτησε τους μακριά σου. Δεν τους χρειάζεσαι. Μια ζωή σου δημιουργούν προβλήματα και είναι τοξικοί και ζηλιάρηδες. Γνώρισε νέους ανθρώπους που είδες ότι υπηρετούν και αγωνίζονται για το δίκιο, για να αλλάξει προς το καλύτερο ο κοινωνικός σου κύκλος. Να συναναστραφείς με αληθινούς ανθρώπους που επικοινωνείς και να δημιουργήσεις δυνατές σχέσεις φιλίας μαζί τους.

 

Μας κυβερνούν εδώ και πολλά χρόνια, περίπου χίλιες οικογένειες στην Ελλάδα. Αυτοί έχουν καταχραστεί τα πάντα και συμπεριφέρονται όπως θέλουν. Το μοναδικό τους ζητούμενο είναι η επιδίωξη του προσωπικού τους συμφέροντος και να χαίρονται όσες περισσότερες υλικές απολαύσεις μπορούν.

 

Λειτουργούν όπως θέλουν χωρίς να τους αγγίζει ο νόμος. Διορίζουν όποιον θέλουν, κάνουν ότι παρανομία θέλουν χωρίς να τους σταματάει κανένας. Σκοτώνουν κόσμο και δεν λογοδοτούν... Κυβερνούν όπως μια αδίστακτη συμμορία με δημοκρατικό μανδύα.


Αυτοί που νομίζεις ότι είναι πανίσχυροι και τους φοβάσαι, είναι στην πραγματικότητα αδύναμοι άνθρωποι ψυχικά και έχουν πολλά ψυχολογικά προβλήματα στη ζωή τους και είναι δυστυχισμένοι. Αυτοί φοβούνται εσένα και το πλήθος, την κατακραυγή δηλαδή της πλειοψηφίας!

 

Δήλωσε ανοιχτά την άποψη σου για να τους γκρεμίσεις. Όσο γινόμαστε περισσότεροι τόσο αυτοί υποχωρούν. Ή ΑΥΤΟΊ Ή ΕΜΕΊΣ!!! Από όταν ήμασταν μικρά παιδιά μάθαμε ένα σπουδαίο μάθημα. Όσο φοβάσαι έναν τραμπούκο σωματώδη άνθρωπο, τόσο πιο μεγάλη δύναμη έχει πάνω σου και εφιαλτική γίνεται η ζωή σου.


Κάθε μέρα κάνε ένα μικρό βήμα, για να ξεπεράσεις έναν έναν τους φόβους σου, μέχρι την ημέρα που θα τους πολεμάς πλέον ανοιχτά. Μέχρι που θα καταλάβεις πόσο μικροί και αδύναμοι είναι απέναντι σου και ότι δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα.

 

Δεν μπορούν να τα βάλουν με τον καθένα από μας φίλοι μου που τους ξεσκεπάζει, γιατί γνωρίζουν ότι αυτό θα τους γυρίσει "μπούμερανγκ" και θα πυροδοτήσει την λαϊκή αντίδραση. Καλόν αγώνα λοιπόν και καλή λευτεριά!!!



 Σχολιάστε το άρθρο μας


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.  To ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα θέματα που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.


Ακολουθήστε το ellinikiafipnisis.blogspot.com 

στο Facebook...

στο Twitter

στο Viber

στο Telegram

στο GAB...

κοινοποιήστε το και στους φίλους σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου