Ακούστε τη μαρτυρία μιας γυναίκας για την πορεία των λαθρομεταναστών της Πέμπτης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ακούστε τη μαρτυρία μιας γυναίκας για την πορεία των λαθρομεταναστών της Πέμπτης

Ακούστε τι συνθήματα φώναζαν οι "καλοί" συνάνθρωποι μας λαθρομετανάστες που βγήκαν…απλά στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν "ειρη...

Ακούστε τι συνθήματα φώναζαν οι "καλοί" συνάνθρωποι μας λαθρομετανάστες που βγήκαν…απλά στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν "ειρηνικά". Ακούστε επίσης και τους Έλληνες "φιλάνθρωπους" και "προοδευτικούς" που συμμετείχαν στην πορεία των λαθρομεταναστών, τί συνθήματα φώναζαν και αυτοί!! Συνθήματα όπως "θάνατος στους εχθρούς του Ισλάμ-Χριστιανούς" είναι ειρηνικά;;! Η επίθεση με πέτρες στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπως αναφέρει η κυρία που θα ακούσετε στο βίντεο, κάτοικος της περιοχής, είναι ειρηνική πράξη Έλληνες; Εμείς γιατί δεν αντιδρούμε με όλα αυτά που γίνονται στη χώρα μας;! Πρέπει να φτάσει το πρόβλημα έξω από την πόρτα σας για να το καταλάβετε επιτέλους Έλληνες; Αντιδράστε!

..(( Λ ))..

2 σχόλια

  1. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί και οι συγγενείς τους στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΜΠΟΥΛΗΣ-ΤΖΕΦΡΥ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρσς προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν οι πολιτικοί, που το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις ευρωεκλογες να κανουμε το καθηκον μας ως Ελληνες.Μαυριζουμε τα πρασινα και γαλαζια τρωκτικα,μαυριζουμε τα κομματα-προστατες των λαθρομεταναστων.Να βαλουμε ολοι πλατη για την δημιουργια ενος μεγαλου πατριωτικου μετωπου υπερασπισης της Ελλαδας και του Ελληνικου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου