Η Καραχασάν της ΝΔ...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η Καραχασάν της ΝΔ...!

Κ. Καραμανλή, δίνετε μεγάλο αγώνα για να κάνετε τον κ. Παπανδρέου Πρωθυπουργό με αυτοδυναμία...! Όταν πριν κάποια χρόνια, πολύ πριν ο κ. Δημ...


Κ. Καραμανλή, δίνετε μεγάλο αγώνα για να κάνετε τον κ. Παπανδρέου Πρωθυπουργό με αυτοδυναμία...!
Όταν πριν κάποια χρόνια, πολύ πριν ο κ. Δημητράς μας πλακώσει στις μηνύσεις, γράφαμε σχετικά με το «Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» και τις ... διασυνδέσεις του, πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι ένας από τους συνεργάτες του, θα βρισκόταν ως υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη. Ο λόγος για την κυρία Aysel Zeybek.
Πριν μπούμε στα βαθιά, ας θυμηθούμε τι γράφαμε τότε......... «Ονομάζομαι Aysel Zeybek, είμαι ανιθαγενής, (ήταν τότε) 22 ετών, κάτοικος Εχίνου Ξάνθης, και στέλεχος των μη κυβερνητικών οργανώσεων ανθρώπινων δικαιωμάτων Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι και Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων."
Η κυρία Zeybek, κατά δήλωσή της αποτελεί στέλεχος του παρατηρητηρίου του Ελσίνκι. Η κυρία Zeybek εκτός από στέλεχος του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι αποτελεί κατά τα φαινόμενα και "στόχο" της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών. Το γιατί φυσικά δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Πάντως η ίδια αναφέρει για ένα περιστατικό κατά το οποίο ελέγχθηκε από την ΕΥΠ: "έψαξε και την τσάντα με τα προσωπικά μου αντικείμενα που είχα στον ώμο μου. Άνοιξε ακόμη και την ατζέντα μου όπου είχα σημειώσει αριθμούς τηλεφώνων, μεταξύ άλλων και βουλευτών του Τουρκικού Κοινοβουλίου". Πρέπει να αναφέρουμε επίσης πως ο πατέρας της αποτελεί μία από τις περιπτώσεις μουσουλμάνων από τους οποίους ουσιαστικά αφαιρέθηκε η ελληνική υπηκοότητα.»
Η κυρία Zeybek, τότε... κατατρεγμένη από το ελληνικό κράτος, σήμερα έφτασε να είναι υποψήφια του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ξέρουμε βέβαια, αν αποτελεί επιλογή του κλίματος Καραμανλή ή της Ντοράκλας, η οποία άλλωστε στο παρελθόν χρηματοδοτούσε και το παρατηρητήριο. Είμαστε βέβαιοι ότι στην Νέα Δημοκρατία θα έχουν χαρεί πάρα πολύ, καθώς θα έχουν ως υποψήφια, όχι απλά μια συνεργάτη του Δημητρά - η οποία ήταν στόχος της ΕΥΠ, αλλά είχε και άμεση επικοινωνία με μέλη του τουρκικού κοινοβουλίου. Είμαστε βέβαιοι φυσικά, ότι ήταν για ... επαγγελματικούς λόγους, καθώς είναι δημοσιογράφος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τότε τις καταγγελίες της, κατά του ελληνικού κράτους - που έκανε το τεράστιο λάθος να την ελέγξει - φρόντισαν να αναδημοσιεύσουν ιστοσελίδες με τίτλους όπως: «"TURKISH CYPRIOT NETWORK NEWS: THE VOICE OF THE TURKISH CYPRIOT».
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν με την συγκεκριμένη κυρία τις τελευταίες ημέρες, δεν κατάφεραν να της αποσπάσουν μια σαφή απάντηση για το αν νιώθει ελληνίδα ή κάτι άλλο... Δεν ξέρουμε ποιος μέσα στην ΝΔ επέβαλλε αυτή την κυρία ως υποψήφια στον νομό της Ξάνθης. Ξέρουμε όμως ότι σίγουρα δεν εκφράζει την βάση των νεοδημοκρατών, οι οποίοι δεν θέλουν το κόμμα τους να εμπλέκεται σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Κάτι το οποίο κάνει επί σειρά ετών. Αυτή την φορά όμως, κατάφερε να ξεπεράσει και την ... μεγαλειώδη Καραχασάν του ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να το είχε κάνει δίχως το ... φυτώριο, που λέγεται Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι! Εμπρός λοιπόν στον δρόμο (εναντίον της Ελλάδος) που χάραξε ο κ. Δημητράς!
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου