Επίδοξος βιαστής ο Αφγανός στη Νίκαια....τα ιστολόγια το φώναζαν! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επίδοξος βιαστής ο Αφγανός στη Νίκαια....τα ιστολόγια το φώναζαν!

Τί θα πει τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή που είχε σπεύσει να καταδικάσει την Αστυνομία; Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23...


Τί θα πει τώρα ο Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή που είχε σπεύσει να καταδικάσει την Αστυνομία;
Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος του 23χρονου Αφγανού, που είχε βρεθεί νεκρός από συμπατριώτες του σε διαμέρισμα στη Νίκαια.
Το περιστατικό αυτό είχε φτάσει στο Κοινοβούλιο, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι ο Αφγανός στις 26/9 είχε προσαχθεί στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και είχε ξυλοκοπηθεί. Ο 23χρονος βρέθηκε νεκρός 14 ημέρες μετά την προσαγωγή του.
Η έρευνα της αστυνομίας, όμως, αποκάλυψε ότι ο Αφγανός την ημέρα της προσαγωγής του είχε προσπαθήσει να βιάσει 14χρονο συμπατριώτη του. Αλλά έγινε αντιληπτός από τον αδελφό του ανήλικου, ο οποίος και τον ξυλοκόπησε. Έτσι εξηγούνται -με βάση την ιατροδικαστική έκθεση- και οι παλαιοί μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα του.
Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο 23χρονος είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες σε συνδυασμό με αλκοόλ.
Σχόλιο ιστολογίου μας: Καλά θα κάνετε κ. Πρωθυπουργέ να μην βιάζεστε την επόμενη φορά να νομιμοποιήσετε τους "επαγγελματίες αντιρατσιστές"! Τώρα είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε! Και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να αποκαταστήσετε την αηιοπρέπεια της αστυνομίας, μέσα στη Βουλή, εκεί όπου της επιτεθήκατε χωρίς στοιχεία!
..(( Λ ))..

2 σχόλια

  1. Tou zitise eidi o Adonis na zytisei sygnomi apo tin astynomia mesa stin vouli(Xthes)

    http://www.youtube.com/watch?v=d6EvrrMaP34
    http://www.youtube.com/watch?v=S6g-dc_GemI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα μεγαλα καναλια ειπαν τιποτα???δεν νομιζω!!!οποτε πρεπει ολοι μας να κανουμε τα παντα τετοιες ειδησεις να γινονται γνωστες στον κοιμωμενο λαο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου