Λεφτά από την τσέπη των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών πηγαίνουν σε άλλες χώρες και ενώ βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Λεφτά από την τσέπη των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών πηγαίνουν σε άλλες χώρες και ενώ βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση!

Πληρώνουμε για να μάθουν γράμματα οι Σκοπιανοί...! Όπως σίγουρα θα ξέρετε, τις ημέρες αυτές, και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, γίνεται στην Β...


Πληρώνουμε για να μάθουν γράμματα οι Σκοπιανοί...!
Όπως σίγουρα θα ξέρετε, τις ημέρες αυτές, και μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, γίνεται στην Βουλή η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του νέου έτους. Είναι ουσιαστικά το πρώτο crash test της νέας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία έχει ποντάρει πάρα πολλά στο να μπορέσει να πείσει τους Έλληνες, ότι έχει τα εφόδια για να βγάλει την χώρα από το οικονομικό τέλμα στο οποίο βρίσκεται.
Είναι άλλωστε μία από τις λίγες φορές που μια τυπικά “κουραστική” διαδικασία αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους πολίτες. Και ενώ οι “τυπικές” ομιλίες των κυβερνώντων και των αντιπολιτευομένων κινούνταν στα γνωστά επίπεδα, με ιδιαίτερες στιγμές όταν το ΠΑΣΟΚ δικαιολογούσε “μέτρα” τα οποία ως αντιπολίτευση καυτηρίαζε, η πραγματική ανατροπή ήλθε από τον εισηγητή του ΛΑΟΣ Κ. Αιβαλιώτη, ο οποίος προέβη σε μια σειρά από πολύ σημαντικές αποκαλύψεις, σχετικά με το πού ξοδεύονται τα χρήματα του ελληνικού λαού.
Εμείς, παρόλο που ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έκανε μία σειρά από καταγγελίες, θα σταθούμε σε κάποιες που θεωρούμε σημαντικότερες, γιατί καταδεικνύουν την σπατάλη του ελληνικού κράτους την ίδια στιγμή που οι Έλληνες βρίσκονται σε μία από τις δυσκολότερες οικονομικές φάσεις στην ιστορία, με περίπου 2.000.000 συμπολίτες μας να βρίσκονται στα όρια της φτώχειας!
40.000.000 Ευρώ βοήθεια σε ξένες χώρες
Όπως αποκαλύπτει ο κ. Αιβαλιώτης, στον προϋπολογισμό για το 2010 περιλαμβάνονται 40.000.000 ευρώ, τα οποία η χώρα μας θα χρησιμοποιήσει για να παρέχει βοήθεια σε ξένα κράτη. Και αναρωτιέται: Σε ποιά κράτη δίνουμε βοήθεια; Χαρατσώνουμε τον Έλληνα για να παίρνουν κάποια ξένα κράτη 40.000.000 ευρώ; Αλλά αναρωτιόμαστε και εμείς, ως απλοί πολίτες που διαβάζουμε για αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά. Πόσοι Έλληνες θα μπορούσαν να ζήσουν πολύ καλύτερα με 40.000.000! Πόσοι συνταξιούχοι θα απολάμβαναν οικονομική βοήθειας με αυτά τα 40.000.000! Πόσες θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν, εάν αυτά τα 40.000.000 ευρώ, τα επενδύαμε ως κράτος, ξεπερνώντας τον υδροκεφαλισμό; 40.000.000 ευρώ για «παροχή βοήθειας σε ξένα κράτη»!
Βοηθάμε τα Σκόπια και την Τουρκία...!
Το ότι οι σχέσεις της χώρας μας, με τους γείτονες από την Ανατολή αλλά και από τα Βόρεια, είναι τεταμένες, είναι γνωστό σε όλους. Ότι όμως η Ελλάδα χρηματοδοτεί τα Σκόπια και διάφορες “ειδικότητες” στην Τουρκία, δεν νομίζουμε ότι το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες.
Σύμφωνα με τον κ. Αιβαλιώτη, η χώρα μας επιχορηγεί με 126.000 ευρώ την δημοτική βιβλιοθήκη των Σκοπίων!
Μήπως είναι αυτή η ίδια, η οποία έβγαλε εκείνη την ωραία εγκυκλοπαίδεια, με τον άκρως αλυτρωτικό έναντι της χώρας μας χαρακτήρα; Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ελληνικό κράτος το οποίο απολύει όλους τους συμβασιούχους Stage, δημιουργεί κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης στα Σκόπια. Αντί να κοιτάξουν την χώρα μας, με τους δεκάδες απλήρωτους ωρομίσθιους, ασχολούνται με τις επαγγελματικές δεξιότητες των Σκοπιανών.
Επιπλέον πληρώνουμε για την “κοινωνική μέριμνα” στα Σκόπια. Ενώ εδώ Έλληνες βρίσκονται στον δρόμο, καιγόμαστε για το “κοινωνικό κράτος” των Σκοπιανών! Εκτός αν είναι κανένα ... σατανικό σχέδιο και πάνε να βουλιάξουν την οικονομία των Σκοπίων όπως έκαναν με την δική μας. Α! Ξεχάσαμε να σας πούμε, ότι κάναμε δώρο στον Δήμο Σκοπίων και ηλεκτρονικούς υπολογιστές! Γιατί να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα λεφτά, να στείλουμε κανέναν γιατρό στο Αγαθονήσι; Να πάνε απέναντι, στην Τουρκία, οι Έλληνες αν έχουν ανάγκη!
Και μιας και αναφερθήκαμε στην Τουρκία, πρέπει να πούμε ότι το ελληνικό κράτος, ενισχύει την ... επιχειρηματικότητα στην γείτονα. Πόσα λεφτά δίνονται για αυτό τον ευγενή σκοπό δεν ξέρουμε. Πάντως ούτως ή άλλως, δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες, που παίρνουν τις επιχειρήσεις τους στην γειτονική Τουρκία. Αφού βέβαια έχουν πάρει τις επιδοτήσεις τους, από τα κορόιδα, δηλαδή εμάς!
Το καλύτερο που ακούσαμε όμως, ήταν το εξής: «Διοργάνωση συνεδρίου για τη γαστρονομία στην Τουρκία»!
Πώς μπορούμε να το σχολιάσουμε τώρα αυτό; Σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!
Για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν λεφτά!
Το κερασάκι στην τούρτα από ό,τι φαίνεται όμως, είναι τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία το ελληνικό κράτος ξοδεύει για να τρέφει τους λαθρομετανάστες που φτάνουν κατά χιλιάδες στην χώρα μας. Φαίνεται ότι αυτοί είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα για το ελληνικό κράτος, από ό,τι οι Έλληνες πολίτες. Και όπως φυσικά μάθαμε την εβδομάδα που πέρασε, δεν είναι μόνο αυτά τα χρήματα.
Αναρωτιόμαστε πόσο κόστισε στο ελληνικό κράτος, η διοργάνωση της πρώτης “ημέρας του μετανάστη”, την οποία διοργάνωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Είμαστε βέβαιοι, ότι αν κάναμε ανάλυση όλων των τραγελαφικών σημείων του προϋπολογισμού, θα χρειαζόμασταν τόμους και όχι απλά την σελίδα μίας εφημερίδας. Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι αντιβαίνουν στην ... κοινή λογική, που λέει ότι μία χώρα με τέτοιο τεράστιο οικονομικό πρόβλημα θα έπρεπε να φροντίζει πρώτα τους δικούς της πολίτες. Αλλά αυτά ίσως είναι ψιλά γράμματα για τους ... σοσιαλιστές υπουργούς μας!
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"

3 σχόλια

  1. πεστα ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ

    ΛΑΟΣ και παλι ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mporei kai na mhn einai alh8eia..(den 8elw na to pistepsw)...as bgei omws kapoios kai na pei oti einai psema.....apo thn allh an auta bgainoun ston aera fantasthte ti allo paizei .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά βγήκαν μετά από απαντήσεις Υπουργών,είτε της Ν.Δ.,είτε του ΠΑ.ΣΟ.Κ.,σε ερωτήσεις βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου