Όταν δεν τιμούμε τους ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ προδίδουμε την πατρίδα..! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Όταν δεν τιμούμε τους ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ προδίδουμε την πατρίδα..!

Του Κ. Γκαλιμάνη Απ’τη σκοπιά του Έλληνα ...αλλοδαπού! Ο μεγάλος Άγγλος ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ καθηγητής Νίκολας Χάμοντ,συγγραφέας της ’’Ιστορίας της Μα...


Του Κ. Γκαλιμάνη
Απ’τη σκοπιά του Έλληνα ...αλλοδαπού!

Ο μεγάλος Άγγλος ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ καθηγητής Νίκολας Χάμοντ,συγγραφέας της ’’Ιστορίας της Μακεδονίας’’,είπε εξοργισμένος, το 1992 προς τον Κίρο Γκλιγόροφ, μεταξύ άλλων:
<<Κάνετε παραχάραξη και βιασμό της ιστορικής αλήθειας – ονομάζοντας ‘’Μακεδονία’’ τα Σκόπια, τα οποία δεν έχουν καμιά σχέση με την αρχαία Μακεδονία. Τότε, ο τόπος αυτός που ζήτε τώρα λεγόταν ‘’Παιονία’’ και ήταν κρατίδιο με δικό του βασιλιά. Οι Παίονες υπήρξαν για ένα μεγάλο διάστημα υπήκοοι των Μακεδόνων. Σήμερα όμως, οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και Αλβανοί, δεν έχουν ελληνική φωνή και μέχρι το 1944 τα Σκόπια ονομάζονταν ...BARDARSKA >>...! Τα ίδια αριβώς ...βροντοφωνάζουν και 350 ακόμη ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, κορυφαίοι επιστήμονεςαπ’όλες τις άκρες της Γης, με πρωτοβουλία και συντονισμό του υπέροχου Φιλέλληνα, διάσημου Αμερικανού καθηγητή της Αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο του Berkley, Stephen G. Miller (γνωστό για τους συνεχείς αγώνες του στο ζήτημα της Μακεδονίας) με επιστολή τους προς τον Μπαράκ Ομπάμα, παρακαλώντας τον να επέμβει, πράτοντας τα ...δέοντα, ούτως ώστε:
<< ...να παραμείνει απαραχάρακτη κι αβίαστη η Ιστορία. Το μικρό αυτό κρατίδιο, στα βόρεια της Ελλάδας, κύριε Πρόεδρε, που τώρα θέλει να λέγεται, παράλογα, ’’Μακεδονία’’, μέχρι το 1944 ονομάζονταν ...BARDARSKA... >>
Απαξάπαντες οι ...’’ελληνοφάγοι’’ ανα την Γην, τις γνωρίζουν, αυτές τις αλήθειες, πάρα πολύ καλά. Εκείνο που χρειάζονται, σαν αποστομωτική ’’επισφράγιση’’, είναι το περιβόητο γραμματόσημο, πάνω στο οποίο αυτό, το ίδιο, το συνονθύλευμα των Σκοπιανών,
ονομάζει την ...πατρίδα του ...VARDARSKA (βλέπε έγχρωμη φωτοτυπία του)Τα γραμματόσημα αποτελούν ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΣΗ της χώρας που τα κυκλοφορεί
και θεωρούνται έτσι, ΕΠΙΣΗΜΑ και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ Έγγραφά της!
350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ, κορυφαίοι ξένοι επιστήμονες, απ’όλες τις άκρες της Γης,αγωνίζονται για τα δίκαιά μας - κύριοι, πρώην και νυν κυβερνώντες – κι εσείς σπρώχνεσται ποιός θα κάνει ...καλύτερα το ...ΑΝΤΙΘΕΤΟ...!
Γιατί κύριοι (και περισσότερο εσύ κυρία Μπακογιάννη ) στρώσατε ...’’κόκκινο χαλί’’ στον ...’’υπουργό εξωτερικών’’ της ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑΣ, όταν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αποβιβάστηκε απ’το αεροπλάνο του, που έγραφε πάνω: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(,,,)
Ο απανταχού Γης Ελληνισμός δάκρυσε από συγκίνηση για την ευγενή αυτή πρωτοβουλία των 350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, πρωτοβουλία να δικαιωθεί η πατρίδα μας!
Κι εσείς κύριοι, πρώην και νυν κυβερνώντες, ματώσατε την ψυχή μας με την απερίγραπτη ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ απέναντί τους..!
Γιατί κύριοι, δεν καλέσατε αμέσως στην Ελλάδα, την ομάδα αυτή των 350 ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ, διοργανώνοντας μιά ανάλογη δεξίωση προς τιμήν τους – προσφέροντας στον καθένα κι ένα χρυσό μετάλλιο με την επιγραφή: ’’Επίτιμος Έλληνας Πολίτης’’ (,,,)
Γιατί, εξοχώτατε κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας, ανεξάρτητα απ’την απαίσια αυτή συμπεριφορά των άλλων, δεν πήρες αυθόρμητα και προσωπικά εσύ ο ίδιος την πρωτοβουλία αυτή(;;;)
Πως να ερμηνεύσουμε, εμείς, ο απανταχού Γης απογοητευμένος Ελληνισμός την παράδοξα αρνητική συπμεριφορά, ΟΛΩΝ ΣΑΣ, απέναντι στα εθνικά μας συμφέροντα(,,,)
Πως να ερμηνεύσουμε και τη φοβερή αυτή ...επιδημία της ...αδιαφορίας που έχει κυριεύσει κι’ όλους τους Θεούς των Ελλήνων, κι αυτών του Ολύμπου κι αυτού του ενός και μοναδικού των μετέπειτα χριστιανών, και δεν σας εμποδίζουν απ’το συνεχές καταστροφικό έργο που επιτελείτε εναντίον αυτής της Πατρίδας - εναντίον του Ελληνικού λαού (;;;)
<<...Δεν υπάρχει λαός εις τον κόσμο ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα εις την ανθρωπότητα όσα ο Ελληνικός και έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσο πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρεσέφεραν τίποτα εις αυτήν...>> (Φ. Νίτσε)
Γιατί ...έλληνες πολεμάτε κι εσείς τους Έλληνες(;;;)
Ελλάς σε λυπάμαι...!
Κώστας Γκαλιμάνης
Γερμανία, Δεκέμβρης 2009
KostasGalimanis@yahoo.de

1 σχόλιο

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου