Ειδική Επιτροπή Αθλητισμού ζήτησε ο Ανατολάκης - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ειδική Επιτροπή Αθλητισμού ζήτησε ο Ανατολάκης

Ειδική Επιτροπή Αθλητισμού ζήτησε ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Γ.Ανατολάκης Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Γιώργος Ανατολάκης, με τις πρωτοβουλίες που ...


Ειδική Επιτροπή Αθλητισμού ζήτησε ο Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ Γ.Ανατολάκης
Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Γιώργος Ανατολάκης, με τις πρωτοβουλίες που παίρνει στην Βουλή. Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού και νυν βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., μέσα σε 2 μήνες έχει βομβαρδίσει τα υπουργεία με πάνω από 60 ερωτήσεις, αποδεικνύοντας έτσι ότι μάλλον δεν βρίσκεται τυχαία στα Κοινοβουλευτικά έδρανα!
«Ημουν και θα παραμείνω πάνω απ’ όλα αθλητής..» φαίνεται να δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Την Τετάρτη, ο Γ. Ανατολάκης επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Βουλής, και του ζήτησε να συσταθεί Ειδική Επιτροπή που θα ασχολείται με θέματα Αθλητισμού. Την πρωτοβουλία του υποστήριξαν επίσης ο Κώστας Κουκοδήμος, ο Γιάννης Δημαράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Και όντως η πρόταση του Ανατολάκη ‘βρήκε δίχτυα..!’.. Ο Φίλιππος Πετσάλνικος υποσχέθηκε την δημιουργία αρχικά, μίας Υποεπιτροπής Αθλητισμού της Βουλής.
Εστω και αυτό είναι θετικό! Εύλογο είναι το ερώτημα, γιατί δεν το είχε σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα..; Αλλωστε, μόνο ο Αθλητισμός έχει απομείνει σ’ αυτή την χώρα να δίνει λίγη χαρά..!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου