Σούζα τούς έχει το ΛΑ.Ο.Σ...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σούζα τούς έχει το ΛΑ.Ο.Σ...!

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαμε στη Βουλή ανάμεσα στον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, και τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφ...


Σφοδρή αντιπαράθεση είχαμε στη Βουλή ανάμεσα στον υφυπουργό Οικονομικών, Φίλιππο Σαχινίδη, και τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, Μανώλη Κεφαλογιάννη, με φόντο τον προϋπολογισμό.
«Μείνατε μετεξεταστέος και, μόλις διαβάσετε, ελάτε να δώσετε το μάθημά σας», είπε ο υφυπουργός στον Μανώλη Κεφαλογιάννη.
«Κύριοι της Κυβέρνησης υπάρχει η σοβαρότητα και η σοβαροφάνεια. Και κάθε φορά που τα στελέχη σας στριμώχνονται, καταφεύγουν σε ύβρεις», απάντησε στον υφυπουργό ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν, ο υφυπουργός βγήκε από την αίθουσα και ήλθε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, για να δώσει κάποιες διευκρινίσεις περί των οικονομικών μεγεθών.
«Ο Βελόπουλος, ο Βελόπουλος στο βήμα», είπε κάποιος...και για πότε ο υφυπουργός έφθασε τρέχοντας στην Ολομέλεια δεν λέγεται. Γιατί ο φόβος φυλάει τα έρμα!
Από Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου