Select Menu

Slider

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

My Place

ΚΟΣΜΟΣ

ΕΥΡΩΠΗ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

» » » » » Βιασμός του Ελληνισμού προ των Πυλών...!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Επιβάλλεται η ένωση πατριωτικών κομμάτων και φορέων για συλλογή υπογραφών προς διενέργεια Δημοψηφίσματος!
Δεν θα αργήσει η ώρα που οι Έλληνες θα λογοδοτούν σε ανωτέρους τους μετανάστες οι οποίοι θα έχουν Ελληνοποιηθεί, χωρίς να έχουν απαραίτητα Ελληνική συνείδηση, και οι οποίοι θα έχουν πάρει την Ελληνική υπηκοότητα απλώς και μόνον έχοντας συμπληρώσει μερικά χρόνια διαμονής στη χώρα.

Η κυβέρνηση προχωρά, ίσως και άθελά της οδηγούμενη από το ψηφοθηρικό της ένστικτο, στην δημιουργία των βάσεων οι οποίες θα οδηγήσουν στην τελική διάλυση της έννοιας ΕΘΝΟΥΣ και της Εθνικής συνείδησης. Η απόδοση ιθαγένειας και πολιτικών δικαιωμάτων …έτσι απλά, σε ένα μεγάλο, αρχικά, κομμάτι των (λαθρο) μεταναστών θα αποτελέσει τον εν δυνάμει στρατό κατοχής του Έθνους μας.
Ποιος μπορεί να μας διασφαλίσει ότι σε μια περίπτωση πολεμικής σύρραξης με κάποια γειτονική όμορη χώρα, όπως για παράδειγμα η Αλβανία (τυχαίο το παράδειγμα), οι Ελληνοποιηθέντες Αλβανοί, είτε πρώτης είτε δεύτερης γενιάς, θα στηρίξουν την δεύτερη τους πατρίδα, δηλαδή εμάς, και όχι την φυσική τους πατρίδα;
Ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι αναρριχώμενοι άνθρωποι από όμορες χώρες σε πολιτικές και Διοικητικές θέσεις μετά από χρόνια… θα δρουν με βάση το συμφέρον της δεύτερης τους πατρίδας και όχι με βάση το συμφέρον της φυσικής τους πατρίδας;; Εδώ δεν δρουν με βάση το συμφέρον της πατρίδος μας οι βιολογικοί Έλληνες είτε του Πολιτικού, είτε του γενικότερου Διοικητικού πεδίου της χώρας, πώς είναι δυνατόν οι άνθρωποι αυτοί να το κάνουν;;; Όταν οι ίδιοι οι Ελληνοποιηθέντες μετανάστες βλέπουν πως εσείς οι ίδιοι οι Έλληνες πολιτικοί τα δίνετε όλα στους ξένους και τίποτα στους Έλληνες, γιατί να μας σεβαστούν αυτοί όταν θα φτάσουν σε σημείο να μας διοικούν; Γιατί θα μας διοικήσουν, αυτό είναι σίγουρο! Εκτός αν αφυπνισθούμε επιτέλους και απαιτήσουμε όλοι μαζί να μας φερθείτε εσείς οι πολιτικοί όπως μας αρμόζει. Ως Ευρωπαίοι πολίτες λοιπόν και ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ζητούμε να αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι τις τύχες της Ελλάδος, τις τύχες των παιδιών μας. Δεν νομιμοποιείται κανένας από τους 300 σας να αποφασίσει για το μέλλον των παιδιών μας! Γιατί τις αποφάσεις που θα πάρετε πάνω σε αυτό το θέμα, ίσως και να μην προλάβουμε να τις ζήσουμε, ούτε εμείς ούτε εσείς! Θα τις υποστούν όμως τα παιδιά μας! Επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ Ξυπνήστε! Η κερκόπορτα άνοιξε! Καλούμε τα πατριωτικά κόμματα, ΛΑ.Ο.Σ, Δημοκρατικοί Αναγέννηση, και όλα τα υπόλοιπα που δεν αναφέρουμε για οικονομία λέξεων, να συστρατευθούν σε αυτή την προσπάθεια για τη σωτηρία του έθνους μας. Κύριε Καρατζαφέρη και κύριε Παπαθεμελή, παρά τις όποιες γνωστές διαφορές σας, ήρθε η ώρα να αποδείξετε σε όλους τους Έλληνες την αγάπη σας για την πατρίδα μας. Καθίστε σε ένα τραπέζι γρήγορα και συντονιστείτε για έναν και μοναδικό σκοπό! Την συλλογή του απαραίτητου αριθμού υπογραφών για να διενεργηθεί ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Αν πραγματικά αγαπάτε αυτόν τον τόπο κ. Καρατζαφέρη και κ. Παπαθεμελή γνωρίζουμε ότι θα το πράξετε. Θα ενωθείτε για το καλό της πατρίδος. Οι τύχες του έθνους πέφτουν στις πλάτες σας. Αν δεν το πράξετε ο Ελληνισμός θα πορευθεί για άλλη μια φορά μόνος του και αβοήθητος, όμως θα επιζήσει!
..(( Λ ))..

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

6 σχόλια

 1. Ποιός Παπαθεμελής;
  Τον ρώτησε ο Χατζάρας αν συμφωνεί με το ΛΑ.Ο.Σ.,που σκέπτεται να μην ψηφίσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,για να προκαλέσει εκλογές,επειδή το ΠΑΣΟΚ θ αλλοιώσει το εκλογικό σώμα και αυτός απάντησε πως δε συμφωνεί!
  Ακούστε αύριο τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή,να παίρνει την πρωτοβουλία..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αθήνα, 22/12/2009

  Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ
  ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ
  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

  Σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης να
  χορηγήσει ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου σε
  μετανάστες, ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής
  Αϊβαλιώτης ανέφερε:

  «Αλλοίωσαν τις οικονομικές δυνατότητες της
  χώρας. Αλλοίωσαν το φρόνημα του λαού. Τώρα
  αλλοιώνουν και το εκλογικό σώμα.
  Αν πιστεύουν πως τους ψήφισε γι΄ αυτό ο
  Ελληνικός λαός, τους προκαλούμε να θέσουν την
  πρόταση τους σε δημοψήφισμα.
  Ο ΛΑ.Ο.Σ θα απευθυνθεί στον λαό για να
  σταματήσει το ξεπούλημα της ψήφου του».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μακάρι συνέλληνα να το προτείνει επισήμως και αύριο ακόμα. Έχουμε δει και εμείς την δήλωση από το μεσημέρι. Περιμένουμε να το δούμε και στην πράξη. Σε κάθε περίπτωση όσο περισσότεροι πατριώτες συσπειρωθούν σε αυτήν την προσπάθεια τόσο το καλύτερο για την Ελλάδα μας. Επιβάλλεται να ξεσηκωθούν όλοι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://neos-mihanionas.blogspot.com/2009/12/blog-post_4258.html

  Δελτίο τύπου ΝΕ.Ο.Σ. για Ιθαγένεια σε μετανάστες

  Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

  Τελικά οι πανηγυρισμοί των μεταναστών, νόμιμων και μη, το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου που νίκησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν ήταν μόνο και μόνο γιατί ήταν όμορφο το σήμα του πράσινου ήλιου.
  Όπως μας πληροφόρησε σήμερα ο πρωθυπουργός, ξεκινάει την «δημόσια διαβούλευση» για να αποδοθεί η Ελληνική Ιθαγένεια σε 1.000.000 μετανάστες.
  Προφανώς το ΠΑ.ΣΟ.Κ ξέροντας ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία που του έδωσε ο Ελληνικός λαός να κυβερνήσει και ξέροντας επίσης ότι μετά την θητεία του δε θα έχει λυθεί κανένα ζωτικό πρόβλημα για την Πατρίδα μας προσπαθεί να αλλοιώσει το εκλογικό σώμα. Γυρίζει την πλάτη στον Έλληνα και αναζητά αλλού αγορά για να πουλήσει το προϊόν του. Ένα προϊόν το οποίο έχει βυθίσει τον Έλληνα στην ανέχεια, στη ντροπή και στη μιζέρια εδώ και τριάντα περίπου χρόνια.
  Η θέση του ΛΑ.Ο.Σ. στο θέμα, είναι εδώ και χρόνια ξεκάθαρη. Περιμένουμε την Ν.Δ. του Αντ. Σαμαρά να ξεκαθαρίσει και αυτή τις θέσεις της, καθώς η αποδοχή μίας τέτοιας αλλοίωσης του εκλογικού σώματος, περάν των άλλων, σημαίνει και τον πολιτικό της αυτοχειριασμό.
  Αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε αυτόν τον επίσημο επικοισμό της Ελλάδος, χωρίς πρώτα να ρωτήσει την γνώμη του Ελληνικού Λαού μέσω δημοψηφίσματος, θεωρούμε ότι ενεργοποιείται η ακροτελεύτια διάταξη του συντάγματος.
  Ένα Έθνος που άντεξε χιλιάδες χρόνια, περνώντας πραγματικά από συμπληγάδες το ετοιμάζουν να χαθεί μπροστά στα αδηφάγα μικροπολιτικά τους σχέδια. Ο Έλληνας όμως ποτέ δε λύγισε, ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Όλοι είμαστε προσωρινοί σε αυτό τον κόσμο. Εμείς οι νέοι μαχητές του Ελληνισμού θα δηλώσουμε παρόν και σε αυτή την μάχη, καθώς ο υπέρτατος νόμος για εμάς είναι η σωτηρία της Πατρίδος.

  ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ

  Εκ του Γραφείου Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 1. Διωγμός απο τη Μικρά Ασία(σφαγή-γενοκτονία ήταν)
  2. Διωγμός απο τις Σλαβόφωνες χώρες(σημερινά Σκόπια-Μαυροβούνιο κτλ. και φυσικά όλα τα υπαρχοντά των Ελλήνων εκλάπησαν)
  3. Διωγμός απο την Κωνσταντινούπολη(μετά σφαγής και αρπαγής περιουσίας)
  4. Διωγμός απο την Αίγυπτο(φυσικά και εδώ ότι είχαν ακόμα και επάνω τους εκλάπηκαν απο τους μουσουλμάνους και μετά τους φόρτωσαν στα καράβια να γυρίσουν στην Ελλάδα)
  5. Διωγμός-Σφαγή απο τη μισή Κύπρο
  6. Η ώρα του διωγμού απο την Ελλάδα, εδώ βέβαια είναι και το πιο δύσκολο γιατί που θα πάμε-πάνε οι Έλληνες πλέον αφού δεν θα υπάρχει πατρίδα να γυρίσουν
  7. Ευτυχώς δεν θα υπάρξει συνέχεια αφού θα τα έχουν καταφέρει να μας διώξουν απο παντού

  Και όλα αυτά ενώ καθόμαστε απαθής-άβουλοι-περιορισμένοι στο μικροκοσμό μας, άτολμοι και δειλοί να αντιδράσουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν χρειαζεται να κανει κατι καποιο κομμα...

  Αρκει οταν θα ειναι υπο ψηφιση το νομοσχεδιο στη Βουλη και εφοσον ο κ.Παπουλιας ειναι πραγματικος Ελληνας, να απαιτησει, ως προεδρος της Δημοκρατιας τη διενεργια δημοψηφισματος...

  Σε περιπτωση που δεν γινει δεκτη, μπορει να παραιτηθει,προκαλωντας εθνικες εκλογες και να εξηγησει σε διακαναλικη συνεντευξη τον λογο που τον οδηγησε σε αυτο...Ετσι, να δειτε τι ωραια που θα συμμαζευτει ο Τζεφρευ...

  Τα πραγματα ειναι απλα...Αρκει να εχει θεληση και τολμη ο κ.Παπουλιας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου