Η εξαφάνιση των Ελλήνων προ των πυλών...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η εξαφάνιση των Ελλήνων προ των πυλών...!

Το 2045 στην Ελλάδα θα ζουν 7,7 εκ. Έλληνες και 3,5 εκ. μετανάστες! Και ενώ λοιπόν τα στοιχεία αυτά είναι γνωστά στους εκάστοτε κυβερνώντ...


Το 2045 στην Ελλάδα θα ζουν 7,7 εκ. Έλληνες και 3,5 εκ. μετανάστες!
Και ενώ λοιπόν τα στοιχεία αυτά είναι γνωστά στους εκάστοτε κυβερνώντες, και ακόμα περισσότερο στους τωρινούς, αντί να στρέψουν την πολιτική τους στην επίτευξη στόχων που θα σχετίζονται με την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων, που θα δημιουργήσει και τις βάσεις για την αύξηση των γεννήσεων Ελληνοπαίδων, οι κυβερνώντες στρέφονται συστηματικά προς την αντίθετη εθνοκτόνο κατεύθυνση! Συνεχίζουν απτόητοι την οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων πολιτών, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκουν συνεχώς την βελτίωση της ζωής των, παρανόμων και μη, μεταναστών της χώρας μας!
Ενώ οι Έλληνες υποχρεώνονται να πληρώνουν διαχρονικά νέα «χαράτσια» και να αποδυναμώνονται οικονομικά, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αξιώνει την Ελληνοποίηση λαθρομεταναστών οι οποίοι έχουν και αυξημένα ποσοστά γεννήσεων. Εμείς λοιπόν αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της υπογεννητικότητας, που δημιουργείται σε μεγάλο ποσοστό από την οικονομική κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει αλλά και τους αβάσταχτους ρυθμούς ζωής , και αντίθετα οι μετανάστες έχουν αυξημένα ποσοστά γεννήσεων και συνεχώς δέχονται την βοήθεια του Ελληνικού κράτους, με αποκορύφωμα την σκανδαλώδη απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου που επιδιώκει να επιβάλει το ΠΑΣΟΚ. Αντί να κοιτάξουν εκεί στην κυβέρνηση να βοηθήσουν εμάς τους Έλληνες μήπως γεννήσουμε κανένα παιδί παραπάνω δηλαδή, προετοιμάζουν επιμελώς την προοδευτική αντικατάσταση μας από τους λαθρομετανάστες!! Και δεν ξεσηκώνεται κανένας Έλληνας όταν ακούει πως σε 30 χρόνια στην Ελλάδα θα είμαστε 7,7 εκ. Έλληνες και 3,5 εκ. μετανάστες!! Δεν σκέφτεται κανείς ότι το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα μέτρα που σχεδιάζει το ΠΑΣΟΚ σημαίνουν αντικατάσταση μας από τους μετανάστες;;; Δεν σκέφτεται κανείς ότι αυτά όλα σημαίνουν πως σε λίγα χρόνια θα είμαστε μετανάστες στην ίδια μας την χώρα; Τι περιμένετε για να ξεσηκωθείτε επιτέλους Έλληνες;;! Αφυπνισθείτε επιτέλους!
..(( Λ ))..

3 σχόλια

  1. Για τον "δημοσιογράφο" Θεοδωράκη και όχι μόνο!

    http://gamostavros.blogspot.com/2010/01/blog-post_1941.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ksesikothite wre kleftopoula!!Parte ta opla k opou deite metanasth sfaxteton...giati panw ap'ola eimaste ellhnes k meta anthrwpoi :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://ventetta.blogspot.com/2010/01/25.html

    Στις 25 Ιανουαρίου το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια στην Βουλή. Αντισταθείτε!

    Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην διαδικτυακή διαβούλευση με την διαγραφή δεκάδων χιλιάδων σχολίων, φέρνει η κυβέρνηση στην Βουλή στις 25 Ιανουαρίου.

    Γράφει ο Τάκης Καμπύλης, δημοσιογράφος της Καθημερινής, διαπλεκώμενος με την ΜΚΟ του Αλιβιζάτου "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" η οποία ΣΥΝΕΤΑΞΕ το νομοσχέδιο και συντάκτης του άρθρου ''H λογική της θέλησης της πλειοψηφίας είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική'':

    "Ως έχει στις βασικές του διατάξεις θα κατατεθεί, πιθανότατα στις αρχές της μεθερχόμενης βδομάδας, το νομοσχέδιο περί ιθαγένειας. Αν και δεν αποκλείεται να γίνουν την τελευταία στιγμή μερικές διορθώσεις ή τροποποιήσεις, αυτές θα αφορούν μόνον ήσσονος σημασίας ζητήματα. Ωστόσο, τέτοιες τροποποιήσεις θα δώσουν τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να επιχειρηματολογήσει ότι συμπεριλαμβάνει στο νομοσχέδιο και προτάσεις ή απόψεις (πέραν των ακραίων) που κατατέθηκαν στο σχετικό διαδικτυακό διάλογο από το opengov.gr".
    (Πηγή: Η ιθαγένεια στον δρόμο προς τη Βουλή)

    Το ΠΑΣΟΚ θα επιχειρήσει να περάσει το νομοσχέδιο με έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής, σε μια προσπάθεια να προλάβει τις αντιδράσεις.

    Όμως οι σχεδιαστές του ψηφοθηρικού νομοσχεδίου δεν έχουν υπολογίσει ότι η επίσπευση της ψήφισης του, θα λειτουργήσει καταλυτικά στον ξεσηκωμό των Έλληνων. Οι πλειοψηφεία των Ελλήνων, πάνω του 80% τάσσονται κατά του νομοσχεδίου! Όμως οι κυβέρνηση εκμεταλεύτηκε την αποστροφή του λαού από την ΝΔ για να καταλάβει την εξουσία και να επιβάλει τα αντιδημοκρατικά της μέτρα.

    Ήρθε η έσχατη ώρα που ο Ελληνικός λαός πρέπει και θα αντισταθεί μέχρι τέλους!


    Στις ερχόμενες ημέρες πραγματοποιούνται 3 σχετικές εκδηλώσεις:



    1. Ο Πολιτικός Όμιλος για τη Δημοκρατία και την Πατρίδα διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα: Το Μεταναστευτικό Πρόβλημα σήμερα.

    Πέμπτη 21/1 στις 7 μ.μ.
    Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου (Βασ. Σοφίας και Ριζάρη).

    Προλογίζει ο Στέλιος Παπαθεμελής, Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης.

    Εισηγούνται: Ο Κώστας Γκιουλέκας, βουλευτής, ο Θόδωρος Κατσανέβας, Καθ. Παν.-τ. Βουλευτής, ο Παντελής Οικονόμου, Βουλευτής, ο Σάββας Ρομπόλης, Καθ. Παν.-Διευθ. Ινστιτούτου Εργασίας.


    2. "ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ"

    Κυριακή 24 Ιανουαρίου, 12 μμ
    "LEDRA MARRIOT" (Συγγρού 115)

    Με κυρίαρχο θέμα το μεταναστευτικό
    Ομιλητής: Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    Είναι η πρώτη, απο μια σειρά Πανελλαδικών, εκδηλώσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση και ενεργοποίηση του Ελληνικού Λαού, πάνω στα φλέγοντα ΕΘΝΙΚΑ θέματα.


    3. Εθνικό προσκλητήριο Μνήμης και Αντίστασης,

    Σάββατο 30 Ιανουαρίου,
    7 μ.μ. Πλατεία Ιμίων, Οδός Ρηγίλλης

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!

    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ σας καλεί να τιμήσουμε τους μεγάλους Νεκρούς της νεώτερης Ελλάδας. Τους Έλληνες Ήρωες, που με την θυσία τους στα Ίμια τον Ιανουάριο του 1996, υπερέβησαν εαυτούς διασώζοντας την Εθνική μας αξιοπρέπεια.

    Την ίδια αξιοπρέπεια, την οποία οι μειοδότες πολιτικοί προσπαθούν να τσακίσουν, ξεπουλώντας τα Εθνικά συμφέροντα, αλλά και με ένα νομοσχέδιο που δίνει την Ελληνική Ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου