Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γιάννη Κολοβού στον Σύλλογο «Θερμοπύλες» με θέμα το Μεταναστευτικό - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γιάννη Κολοβού στον Σύλλογο «Θερμοπύλες» με θέμα το Μεταναστευτικό

Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γιάννη Κολοβού στον Σύλλογο «Θερμοπύλες» με θέμα «Μεταναστευτικό: Τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε πλήρη ...


Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Γιάννη Κολοβού στον Σύλλογο «Θερμοπύλες» με θέμα «Μεταναστευτικό: Τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε πλήρη εξέλιξη».
Ο κ. Κολοβός βαθύς γνώστης του θέματος, παρουσίασε τις διάφορες πτυχές του θέματος και τις προσπάθειες κάποιων εφημερίδων και ΜΚΟ να προωθήσουν όχι μόνο την νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών αλλά και την εφαρμογή της νομοθεσίας κατά των διακρίσεων, που σημαίνει ευνοϊκές διατάξεις για προσλήψεις των αλλοδαπών στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.
Τόνισε ότι το πρόβλημα της μετανάστευσης δεν λύνεται με νομιμοποιήσεις αλλά με την ενσωμάτωση των αλλοδαπών στην χώρα αποδοχής. Αναφέρθηκε σε πολλά παραδείγματα ευρωπαικών χωρών που οι αλλοδαποί κυρίως μουσουλμάνοι δεν έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνία αλλά θέλουν την αλλαγή του δυτικού τρόπου ζωής.
Αναφέρθηκε στο πρόβλημα της φύλαξης των συνόρων (ανατολικών και αλβανικών) και το υψηλό ποσοστό εγκληματικότητα των αλλοδαπών. Η υψηλή ανεργία το μεγάλο ποσοστό επί του πληθυσμού και η πολιτισμική διαφορετικότητα είναι σημαντικό εμπόδιο στην ενσωμάτωση.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από το ακροατήριο για το ζωτικό αυτό θέμα της επιβίωσης του Έθνους μας.
Εστάλη από Θερμοπύλες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου