Παρέμβαση "Ανένταχτων Πατριωτών" στην εκπομπή "Στον ιστό της αράχνης" - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Παρέμβαση "Ανένταχτων Πατριωτών" στην εκπομπή "Στον ιστό της αράχνης"


5 σχόλια

  1. μπράβο και πάλι μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο παληκάρια! Όλοι οι Έλληνες να γίνουμε μια γροθιά.. Όχι στα σχέδια των προδοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Τα Δημιoυργήματα Απαταιώνων : Από Ε.Ο.Κ σε ΔΙΚΤΑTΩΡΙΑ από αψήφιστους".
    Πότε επί τέλους θα καταλάβουν οι λαοί των δήθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ 'ενωρίων της Ευρώπης πως οι εχθροί των εθνών, σαν ακόλουθοι των διδαγμάτων της Παλαιάς Διαθήκης βαδίζουν ολοταχώς στα ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΕΙΑ TΟΥΣ για την ανθρωπότητα;

    ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ, προσεκτικά, το τεμάχειο για τον * Πύργο Της Βαβέλ * και αναγνωρήστε ΓΙΑΤΙ ο Ιησούς Χριστός αποκάλεσε τους Ιερείς ¨ΕΙΣΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ" (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλειο).

    Σε όλες της ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ψευτοπαραστάτες. Όλοι, άσχετης πολιτικής αρχής, ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΔΙΔΑΓΜΑΤΩΝ και σαν κάτοχοι, ΠΑΝΑΡΧΑΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΣΗΣ, στην πρώτη γραμμή Τέκτωνες / Μασώνοι, Υπεράνω η δήθεν Χρστιανική εκκλησία ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (Βυζάντειο / Κωνσταντινούπολη) ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΣΒΑΛΑΝ στο κέντρο της Ανατολικής Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, με της βαθειές ρίζες στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    Αναρωτηθήτε, "ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΑΙΡΩΝΤΑ ΕΞΥΠΗΕΤΟΥΣΕ ο εγχώριος σπαραγμός ΕΑΜ - ΕΛΑΣ μετά την συμφωνία της Γιάλτας;

    Πόσοι γνωρίζετε, διδάχθικατε ή μελέτησατε τα δηνά και τα ραπίσματα που υπέστη ο λαός / το έθνος απο το βέρβαρο παιδομάζωμα από φανατκά κορόιδα που υπηρετούσαν τα σχέδεια των ακόλουθων της ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ / τις διδασκαλίες απο τους δημιουργούς της Παλαιας Διαθήκης και τον αιμοβώρον θεόν τους, που με ψευδοπαραστάσεις και ψευδοερμηνίες παρουσιάζουν στα τέκνα των ανθρώπων σαν θεότηταν άξια δοξασμού;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΜΑΧΕΙΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ, Έλληνες, Χριστανοί και ΜΗ, διότι το τεμάχειο ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΛΕΗ, ΔΗΛΩΝΝΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ / ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ των απαταιώνων που ‘σοφίστικαν τέτοια αισχρά τεχνάσματα που διαχρονικά μαστίζουν την ανθρωπότητα.

    Για αυτούς που πιθανών να αμφιβάλλουν την ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΤΗΤΑ (όπως μας την παράδωσαν οι δημιουργοί της Παλαιάς Διαθήκης) ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ και να αναγνωρίσουν το γεγονός πως Ελλάδα, Έθνος καί η πατρώα γλώσσα θα έσβηναν όπως βάλθικαν να επιβάλουν οι ΕΓΓΛΗΜΑΤΙΕΣ / ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΕΙΩΝ & ΥΠΟΥΛΩΝ ΣΧΕΔΕΙΩΝ των δημιουργών της Παλαιάς Διαθήκης.
    Αγγλομαθείς ας επισκευθούν ιστοσελιδες στο
    http://myfamily2.βulldoghome.com
    Εκεί φοτοτυπία του Εξωφύλλου της εργασιάς του ερευνητή, συγγραφέα Μιχαήλ Μιχαήλ *Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ >ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ–ΜΑΣΩΝΙΣΜΟΣ<*.
    Εκεί επίσης και η διαθήκη της μητέρας μου (στα Αγγλικά και στα Ελληνικά) ΒΑΣΗΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ στο ζήτημα της περιουσίας της ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, υποδείξετε σε όλους πως καιρός πλέων να πάψουν να γίνωντε καρόϊδα των υπηρέτων του δημιουργήματος της αισχράς Παλαιάς Διαθήκης, ΤΗΝ ΔΙΑΘΗΚΗ και παράδωση του *ΔΙΑΙΡΗ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕ ΕΞΟΥΣΙΑ* [Divide & Control] ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ όπως έγραψαν οι δημιουργοί της Παλαιάς Διαθήκης ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, αυτόν που κατήλθε στη γη με τους συνεργάτες του (ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ;;; ΘΕΟΣ;;;) για να κάνη τα τέκνα των ανθρώπων ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ / ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ όπως επίβαλαν οι ΤΕΚΤΩΝΕΣ–ΜΑΣΩΝΟΙ και τα άλλα όργανα / δημιουργήματα αυτών που ακολουθούν τις παραδώσεις της Παλαιάς Διαθήκης.

    Ανδρέας Γιαννίδης NDD., ACFI., ATI., FNAAAS
    webmaster@uk-human-rights.org
    Also at http://www.urrights.ning.com
    Skype ID * Yiandros – London – U.K *
    ---
    FOR the rampant FRAUD & CORRUPTION that abounds in most allegedly civilised states, access the exclusive page:
    http://www.uk-human-rights.org/confraud.htm
    For PROOF of the collaboration, between the Executive & the Administrative,
    in such states / the UK, read below the explicit arrangements for the serfs:
    "The court has inherent jurisdiction to stay an ACTION which MUST FAIL as for instance, an action brought in respect of an act of State."
    The above qualify: Criminals are in control in pseudo-democratic states.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν νυχτώνει ο ουρανός
    πετούν τα χαμοπούλια
    και είναι αβάσταχτος καημός
    στα μάτια τους η Πούλια

    Μικρά τα όνειρα στη γη
    τα βάσανα μεγάλα
    και δε σκεφτήκαν οι θεοί
    να χτίσουνε μια σκάλα

    Θεός και Βούδας και Αλλάχ
    κανείς τα χαμοπούλια
    δεν τα λογάριασε και αχ
    ζηλεύουνε την Πούλια

    Μικρό πικρό κι ερωτικό
    απόψε το τραγούδι
    παραπονάκι θα το πω
    ψυχής ξεπεταρούδι


    Διαβάστε το πάραπανω τραγούδι και πεστε μου αν είναι γραμμένο για τεκτωνικές δισκογραφικές εταιρείες!! Θα το βρήτε στο
    Λέει για Πούλια (αστερισμός) λέει για σκάλα που θα χτίσουνε θεοί (δείτε τεκτωνικές φωτογραφίες που περιέχουν σκάλα από έδαφοσ-σκακιέρα σε μια ουράνια πύλη) http://www.youtube.com/watch?v=MPmxL-Lpb70&feature=player_embedded#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου