Ο κόσμος καίγεται και το…. χτενίζεται! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο κόσμος καίγεται και το…. χτενίζεται!

Κάνουμε τα πάντα για να δίνουμε τροφή σε όσους ψάχνουν αφορμή να μας χτυπούν...! Και το χειρότερο είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός έγινε μέ...


Κάνουμε τα πάντα για να δίνουμε τροφή σε όσους ψάχνουν αφορμή να μας χτυπούν...!
Και το χειρότερο είναι ότι το συγκεκριμένο γεγονός έγινε μέσα σε 2 ημέρες που ανακοινώθηκαν τα πιο σκληρά οικονομικά μέτρα της σύγχρονης πολιτικής ζωής του τόπου! Ο λόγος για το περιβόητο πορνό της γνωστής πρωταγωνίστριας, με το περιεχόμενο του οποίου δεν θα ασχοληθούμε, το οποίο έγινε ανάρπαστο μέσα σε 2 ημέρες. Οι Έλληνες, φερόμενοι ως πραγματικά ανεγκέφαλοι νεοέλληνες, ξόδεψαν περίπου 3 εκ. Ευρώ αγοράζοντας περίπου 150.000 από τα συγκεκριμένα DVDs.
Σε μια περίοδο που οι «φίλοι» Ευρωπαίοι μας χτυπούν αλύπητα, σφίγγουν συνεχώς την θηλιά μέχρι να μας πνίξουν, ζητούν συνεχώς όλο και πιο σκληρά μέτρα, μιλούν για ξεπούλημα των νησιών μας και αγορά ακόμη και της Ακροπόλεως….. οι νεοέλληνες έδωσαν 3 εκ Ευρώ μέσα σε 2 ημέρες για να αγοράσουν πορνό!
Μα είμαστε τόσο ανεγκέφαλος κατευθυνόμενος λαός επιτέλους; Για ποιον λόγο συνέλληνες να μας λυπηθούν οι Γερμανοί, όταν εμείς την ίδια ημέρα που ο Πρωθυπουργός βάζει και τα 2 χέρια του στις τσέπες μας, ξοδεύουμε 3 εκ Ευρώ για έναν τέτοιο λόγο; Θα έχουν άδικο να μας το χτυπήσουν και αυτό στο μέλλον; «Αφού έχετε να ξοδέψετε τόσα χρήματα για έναν τέτοιο λόγο βάλτε το χέρι πιο βαθειά στην τσέπη για την οικονομική κρίση…!» Πραγματικά σαν λαός έχουμε την τάση να πέφτουμε πολύ εύκολα θύματα καταστάσεων τις οποίες δεν τις αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα…. παρά μόνον όταν το πρόβλημα φτάσει έξω από την πόρτα μας. Ευκαιρία ψάχνουν οι «φίλοι» Ευρωπαίοι να μας χτυπήσουν και εμείς τους δίνουμε ακόμα μια, με μεγάλη ευκολία. Δεν θα ασχοληθούμε με το κοινωνικό και πολιτισμικό κομμάτι όλης αυτής της ιστορίας καθώς συνεχώς διαπιστώνουμε έκπτωση των αξιών σε μια χώρα που γέννησε αξίες. Δυστυχώς μας έχουν κάνει έναν λαό που αρνείται πεισματικά να ασχοληθεί με τα σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την ίδια του την επιβίωση ως έθνος και αναλώνεται σε καταστάσεις και πράξεις που κατασκευάζονται εσκεμμένα για να τον αποπροσανατολίζουν. Δεν μας φταίει κανείς για την κατάντια μας. Εμείς φταίμε!
..(( Λ ))..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου