Ξεκινά η κατασκευή του Τεμένους στην Αθήνα...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ξεκινά η κατασκευή του Τεμένους στην Αθήνα...!

Τώρα που όλοι ασχολούνται με την κρίση...βιάζονται να κατασκευάσουν τέμενος και μάλιστα με δικά μας χρήματα...! Κατά τα άλλα από εμάς απαιτο...


Τώρα που όλοι ασχολούνται με την κρίση...βιάζονται να κατασκευάσουν τέμενος και μάλιστα με δικά μας χρήματα...! Κατά τα άλλα από εμάς απαιτούν να σφίξουμε ζωνάρι! Αφυπνισθείτε!
Σε τμήμα οικοπέδου που βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στο Βοτανικό θα κατασκευαστεί το χωρητικότητας περίπου 500 ατόμων τέμενος, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.

Τη διοίκηση του χώρου αναμένεται να αναλάβει επταμελές διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα οριστεί με απόφαση του υπουργείου Παιδείας. Δυο από τα μέλη του θα προτείνονται από μουσουλμανικά σωματεία και τα υπόλοιπα πέντε θα είναι Έλληνες κρατικοί λειτουργοί.
Το έργο θα εκτελεστεί με ελληνικά κρατικά κονδύλια μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ δεν θα γίνουν δεκτές προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη.
Την υλοποίηση του έργου αναλαμβάνει επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Πάγκαλο, στην οποία θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΚΕΔ.
Από zougla.gr

2 σχόλια

  1. Δε με πειράζει να φτιαχτεί τέμενος. Χίλιες φορές καλύτερα, να έχουν οι ανθρώποι το χώρο τους δημόσια, αντί να μαζεύονται δεξιά κι αριστερά.
    Κι αν πήγαινα έξω, θα ήθελα να βρω μια εκκλησιάρα (κι ας μην είμαι θρήσκα) δική μας.
    Αλλά είναι ώρα ΤΩΡΑ να ξοδέψει το Ελληνικό κράτος ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ? Εκτός κι αν πρόκειται για επιδοτούμενη επένδυση, είναι - το λιγότερο - άκαιρο.
    Αναρωτιέμαι αν πχ η Αγγλία έχει κατασκευάσει Ορθόδοξη εκκλησία 1000 ατόμων (η αγγλίτσα ως πιο μεγάλη και πολυπληθέστερη της αναλογεί μεγαλύτερη κατασκευή).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A group of non-immigrant Spaniards that didn’t want a mosque in their neighborhood came up with an original solution. In the middle of the lot where the mosque was supposed to be built, they buried a big pig and made sure it became public knowledge. Since Islamic law forbids the construction of mosques on hog-soiled land, the Arabs had to abandon the project. αντε ολοι στο βοτανικο να θαψουμε γουρουνια!!! και να γινει γνωστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου