Έλληνες, ενωμένοι μπορούμε: Νέο κόμμα τώρα! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έλληνες, ενωμένοι μπορούμε: Νέο κόμμα τώρα!

Είναι πλέον καιρός να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας! Για να σώσουμε την πατρίδα μας από τα δεινά που της ετοιμάζουν προδότες μεταμφιεσμέ...


Είναι πλέον καιρός να πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας!
Για να σώσουμε την πατρίδα μας από τα δεινά που της ετοιμάζουν προδότες μεταμφιεσμένοι με το μανδύα των φιλοπάτριδων πολιτικών . Αν δε δραστηριοποιηθούμε ΤΩΡΑ, σύντομα θα είναι πολύ αργά. Ένα Έθνος χάνεται, όχι όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά όταν χάνεται η γλώσσα του, ξεχνιέται η ιστορία του και χαλαρώνει η συνοχή και η εθνική συνείδησή του.
Και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την πατρίδα μας. Το σχέδιο είναι απλό: Να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, να σβήσουμε τη γλώσσα μας και να γυρίσουμε την πλάτη μας σε ό,τι «Εθνικό», ενώ ταυτόχρονα θα φροντίζουν η Ελλάδα να υφίσταται το μεγαλύτερο παγκόσμιο διασυρμό στην ιστορία της. Με καλά προμελετημένες και προσεκτικά σχεδιασμένες τακτικές έφεραν την ελληνική κοινωνία σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και αποβλάκωσης.
Μας κατάντησαν από ανθρώπους με στόχους και όνειρα στη γενιά των 700 ευρώ (τώρα 560 Ευρώ), της κλειδαρότρυπας και του φραπέ. Κι αυτό βέβαια γιατί εμείς τους το επιτρέψαμε, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες ανοίξαμε και αφήσαμε τελείως αφύλαχτα τα σύνορα του εγκεφάλου μας, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες χρόνια τώρα σαμποτάρουμε την κριτική μας σκέψη και κλείνουμε μάτια κι αυτιά μπροστά στο ξεδιάντροπο ξεπούλημα της χώρας μας και προτιμάμε να απασχολούμε το μυαλό μας μόνο με ευτελή γεγονότα και δραστηριότητες. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην απόλυτη παρακμή κι ακόμα και τώρα εθελοτυφλούμε. Νομίζουμε ότι το καράβι βουλιάζει και αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι το καράβι έχει ΗΔΗ βουλιάξει.
Σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές βδομάδες, ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός αναδείχτηκε ο «Κανένας». Είναι πλέον η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να αναδειχθούν νέοι ηγέτες. Μορφωμένοι Έλληνες που είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν με κάθε δυνατό και έννομο μέσο να κάνουν τη διαφορά. Είναι η ευκαιρία του ελληνικού λαού να αντιδράσει στην προδοσία και να αναδείξει τους ηγέτες που του αξίζουν. Ας ενωθούμε, οργανωμένα, τίμια και με μόνο στόχο το καλό της Ελλάδας κι όχι των λίγων, να διεκδικήσουμε την ελευθερία της χώρας μας από την οικονομική δουλεία, να προστατέψουμε την εδαφική μας ακεραιότητα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την ανάκαμψη της Ελλάδας.
Καιρός είναι επιτέλους να σταματήσουμε να σκύβουμε το κεφάλι στις οικογενειακές αυτοκρατορίες που μας κυβερνούν χρόνια τώρα και να ορθώσουμε το ανάστημά μας σαν γνήσιοι Έλληνες! Ας κατεβάσουμε από τους χρυσούς θρόνους τους όλους εκείνους που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη μας, πλούτισαν στις πλάτες μας και τώρα θυσιάζουν τη χώρα μας και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, προς χάρη προσωπικών συμφερόντων στο βωμό της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.
Δεν είμαστε ούτε εθνικιστές, ούτε φασίστες, ούτε ακροδεξιοί, ούτε δεξιοί, ούτε κεντρώοι, ούτε αριστεροί, ούτε εξαρτώμενοι, ούτε τίποτα. Απλοί πολίτες είμαστε που αγαπούμε τον τόπο μας και είμαστε περήφανοι που γεννηθήκαμε ΕΛΛΗΝΕΣ. Πρέπει να σταματήσουμε να θεωρούμε επιτέλους οτιδήποτε Εθνικό, ως Εθνικιστικό, οτιδήποτε πατριωτικό, ως φασιστικό και οτιδήποτε υπέρ του Έλληνα, ρατσιστικό. Πρέπει επιτέλους να βάλουμε την πατρίδα μας πάνω από όλα και να δουλέψουμε σκληρά για την σωτηρία της. Για τη σωτηρία του Έθνους μας, τις αρχές και τις αξίες μας. Δεν είναι δυνατόν μία χώρα όπως η Ελλάδα, που είναι περικυκλωμένη από χώρες με ακραίες εθνικιστικές αντιλήψεις, να έχει πλέον ξεχάσει την ιστορία της και την εθνική της συνείδηση.
Αναζητούμε μορφωμένους Έλληνες με γνώσεις σε βασικής σημασίας τομείς. Ψάχνουμε τίμιους δικηγόρους, τίμιους οικονομολόγους, τίμιους γιατρούς και ανθρώπους που έχουν σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, συνταγματολόγους και οποιοσδήποτε άλλος που θέλει και μπορεί να βοηθήσει.
Το νέο κόμμα αυτό θα έχει ως αρχές την πρόοδο της πατρίδας και την ευημερία του Ελληνικού λαού. Όλοι οι πολίτες θα είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, όπως ορίζει το Σύνταγμα της Ελλάδος, θα καταργηθεί η βουλευτική ασυλία και κανένα αδίκημα δε θα παραγράφεται. Θα ξεκινήσει έρευνα από την χρονική περίοδο της μεταπολίτευσης και μετά ώστε να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που καταχράστηκαν το δημόσιο πλούτο. Και να είστε βέβαιοι ότι θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!
Μια παράκληση: Στείλτε αυτό το μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ. Σε όλα τα blogs, σε όλες τις σελίδες ενημέρωσης, σε όλους τους γνωστούς, συγγενείς και φίλους που θέλουν το καλό της πατρίδας μας. Το νέο κόμμα αυτό είναι ανοιχτό σε όλους τους γνήσιους Έλληνες που είναι έτοιμοι να δουλέψουν για την σωτηρία της πατρίδας μας. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω: Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την πατρίδα μας και οι εξελίξεις που περιμένουν το έθνος μας είναι καταστροφικές. Δεν είναι θεωρίες συνομωσίας, όπως θέλουν μερικοί να τα παρουσιάσουν, αλλά ένα ολοκληρωτικό σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού Έθνους και αν δεν ανοίξουμε επιτέλους να μάτια μας να δούμε την αλήθεια θα είμαστε όλοι δούλοι αυτής της πραγματικότητας. Τα σημάδια είναι μπροστά μας και αρκεί κάποιος να κάνει μία μικρή έρευνα ώστε να διαπιστώσει την αλήθεια. Σχεδιάζεται η καταστροφή του έθνους μας βήμα προς βήμα με αποφάσεις, που μπορεί η καθεμία απομονωμένα να μη μοιάζει επικίνδυνη, αλλά αν μπουν σε μία σειρά οι αποφάσεις αυτές που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, διαπιστώνει κανείς το σχέδιο που είναι σε εξέλιξη. Και αυτό δεν είναι άλλο από την ολοκληρωτική οικονομική υποδούλωση του Ελληνικού Έθνους και κάτω από τις ευλογίες της περίφημης Παγκόσμιας Κυβέρνησης, στην οποία εκτίει θητεία ως καλοπληρωμένος υπάλληλος ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στην τελική παραχώρηση σημαντικών κυριαρχικών δικαιωμάτων. Το είχε δηλώσει και ο Κίσινγκερ σε ομιλία του το 1974, δηλαδή ότι «ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ». Μερικοί ισχυρίζονται ότι δεν ειπώθηκε ποτέ αυτή η δήλωση. Βέβαια είμαστε όλοι μάρτυρες αυτών ακριβώς των δηλώσεων τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό πρέπει όλοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στη με μαθηματική ακρίβεια καταστροφή του έθνους μας.
Οι εμπνευσμένοι ηγέτες ποτέ δεν ήταν πολλοί σε μια κοινωνία. Αρκούσαν λίγοι άνθρωποι με ισχυρή θέληση και πίστη για να αφυπνίσουν τα πλήθη και να πείσουν τους δύσπιστους κι αδιάφορους. Ενωμένοι θα σώσουμε την πατρίδα μας.
Είναι βέβαιο ότι μία τέτοια κίνηση δε θα είναι δημοφιλή. Πολλοί θα την κατακρίνουν και πολλοί θα τη χλευάσουν. Επίσης είναι βέβαιο ότι πολλοί θα τη θάψουν ώστε να μη γίνει γνωστή. Όλοι εμείς όμως πρέπει να αντισταθούμε και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να ακουστεί η νέα ιδέα μας. Να μαθευτεί από όλους τους Έλληνες, ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που αγαπούν τον τόπο τους και προσπαθούν να σώσουν την Πατρίδα μας.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ
, χωρίς σκοπιμότητες και με ΜΟΝΑΔΙΚΟ συμφέρων ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
Είμαστε ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ που αγαπούμε τον τόπο μας, σεβόμαστε την ιστορία μας, τον πολιτισμό μας, τις αξίες και τα έθιμά μας. Δεν είμαστε κάποιοι «πολιτικοί» που θέλουμε απλά να ιδρύσουμε νέο κόμμα. Είμαστε μορφωμένοι Έλληνες που θέλουμε να εργαστούμε σκληρά (χωρίς σκοπιμότητες, «χορηγίες», μίζες, ρουσφέτια και φακελάκια) για το καλό πατρίδας μας και του ελληνικού λαού. Έχουμε την ομορφότερη χώρα του κόσμου και είναι καιρός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.
Αν ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε με αυτή την ιδέα ή ακόμα και να γίνετε μέλη του νέου κόμματος, επικοινωνήστε μαζί μας στο: neokommatora@gmail.com
BLOG: http://neokommatora.blogspot.com
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

4 σχόλια

  1. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!
    Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσή Αυγή=Μασωνική Στοά Γερμανίας

    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/01/blog-post_03.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου