Η παρέλαση της γλίτσας των ασπόνδυλων της πολιτικής - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η παρέλαση της γλίτσας των ασπόνδυλων της πολιτικής

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Καμαρώνουν για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της ντροπής και του αίσχους! Ένας - ένας κάνουν την εμφάνισή τους, και ...


Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Καμαρώνουν για τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της ντροπής και του αίσχους!
Ένας - ένας κάνουν την εμφάνισή τους, και καμαρώνουν σαν σκεπάρνια γύφτικα που θα υπηρετήσουν υποτακτικά τον αφέντη τους. Έναν αφέντη που δηλώνει εκ πεποιθήσεως ραγιάς και επιχειρεί να μετατρέψει σε ραγιά ολόκληρο το λαό του, ξεπουλώντας αδίστακτα τα κομμάτια της χώρας που πρώτα φρόντισε ό ίδιος να κουρελιάσει.
Γίνεται λόγος για τα ραμολημέντα της πολιτικής λασπουριάς, που αποφάσισαν να φυτοζωήσουν στα απόβλητα της καθολικής λαϊκής περιφρόνησης.
Γίνεται λόγος για τους ξοφλημένους της πολιτικής δράσης, που ξαφνικά αναζήτησαν τη χαμένη τους παρθενιά, στη στήριξη του πλέον λαομίσητου θίασου που πέρασε ποτέ απ αυτόν τον τόπο.
Για όλους αυτούς που φιλοδοξούν να ενταχθούν στη συνομοταξία των παρατρεχάμενων, προσβλέποντας σε φτηνά προσωπικά ωφελήματα, με τίμημα την παράπλευρη στήριξη μιας πολιτικής που υποθηκεύει τον τόπο και καταδικάζει στη δυστυχία το σύνολο του Ελληνικού λαού.
Μιλάμε για όλους αυτούς που «τιμούν» τον εαυτό τους, αποδεχόμενοι το ρόλο της θλιβερής τσόντας στα ψηφοδέλτια της ντροπής.
Από το «πράσινο» ψηφοδέλτιο του πορνόγερου απ τη Σαλονίκη, μέχρι τα άχρωμα (δήθεν ανεξάρτητα) ψηφοδέλτια που εκπορνεύουν την πολιτική ζωή, ακόμα και στον τελευταίο δήμο της χώρας.
Τι καμαρώνετε μωρέ???
Ποιος σας είπε ότι ξαφνικά αναγορευτήκατε σε κορυφαίες πολιτικές στελεχάρες???
Δεν καταλάβατε ακόμα ότι είστε απλώς οι αφελείς μιας χρεοκοπημένης πολιτικής συντροφιάς που καλείστε να στηρίξετε ένα δημόσιο πτυελοδοχείο, για να το προασπίσετε απέναντι στην οργή και τις κατάρες αυτού του λαού που τον καταδίκασαν σε απόγνωση???
Ποιο είναι το τίμημα μωρέ???
Πόσο περήφανοι μπορεί να είστε για να στηρίξετε στην τοπική αυτοδιοίκηση τον εθνοκτόνο Καλλικράτη εσείς μαζί με το τουρκικό προξενείο που οργανώνει τον αφελληνισμό της Θράκης??? Πόσο περήφανοι μπορείτε να αισθάνεστε καλημερίζοντας στα εκλογικά τμήματα τον Αφγανό Παπανδρέλληνα που χθες βίαζε τη γριούλα στο σπίτι της και σήμερα ήρθε να ξοφλήσει το γραμμάτιο της ντροπής για την ιθαγένεια που του χαρίσατε???
Πόσο ξεφτιλισμένοι μπορεί να είστε για να μην αισθανθείτε ίχνος ντροπής όταν στο σχολειό που θα πάτε να ψηφίσατε θα μοστράρει μεν η θλιβερή σας μούρη, αλλά σ αυτό το σχολείο η ιστορία αυτού του λαού δε θα διδάσκεται πια???
Ποια είναι η ευθύνη σας μωρέ???
Για ποια πολιτική θα απολογηθείτε στο φίλο, στο γείτονα ή το συνεργάτη σας που τον έχουν καταδικάσει στην απόγνωση και την απόλυτη δυστυχία???
Τι θα πείτε αύριο στα παιδιά σας???
Θα έχετε την τόλμη να τους πείτε ότι κιοτέψατε για πέντε ψίχουλα κάτω από το τραπέζι???
Θα έχετε άραγε το θάρρος να αναλάβετε ποτέ την ευθύνη σας για την αυριανή Ελλάδα, για την αυριανή γειτονιά, για την αυριανή ζωή που θα τους παραδώσετε???
Τίποτε απ όλα αυτά δε διαθέτετε.
Σήμερα καμαρώνετε όσα τα φώτα είναι ακόμη αναμμένα, αλλά αύριο θα ντρέπεστε για την άθλια και θλιβερή επιλογή σας.
Θα ντρέπεστε για την ευθύνη σας την οποία δε θα αναλάβετε ποτέ, γιατί τα παντελόνια της γκλαμουριάς δεν ταυτίστηκαν ποτέ με τα παντελόνια της ευθύνης.
Ζητάτε ψήφο ευθύνης… θα εξασφαλίσετε μόνο ψήφο ντροπής.
Σήμερα αναζητάτε τα φωτεινά μπαλκόνια για να μοστράρετε τη μούρη σας…
Αύριο που αυτός ο λαός θα ξεσηκωθεί θα αναζητάτε λαγούμια για να κρύψετε τον πισινό σας.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥ…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου