Έρευνα ΣΟΚ: Τα καύσιμα των αεροσκαφών δεν είναι μόνο ρυπογόνα αλλά και θανατηφόρα - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Έρευνα ΣΟΚ: Τα καύσιμα των αεροσκαφών δεν είναι μόνο ρυπογόνα αλλά και θανατηφόρα

Δηλητήριο εξ ουρανού...! Στη λίστα των ρυπογόνων και επικίνδυνων για την ατμόσφαιρα ουσιών, έρχεται να προστεθεί κάτι για το οποίο δε γίνετα...


Δηλητήριο εξ ουρανού...!
Στη λίστα των ρυπογόνων και επικίνδυνων για την ατμόσφαιρα ουσιών, έρχεται να προστεθεί κάτι για το οποίο δε γίνεται καθόλου λόγος από τους ‘φανατικούς υπερασπιστές’ του πλανήτη: Τα καύσιμα των αεροσκαφών.Από τη μία μεριά, στα καύσιμα αναμιγνύονται χημικά σωματίδια για λόγους προστασίας και από την άλλη μεριά, τα καύσιμα αυτά αποτελούν για πολλούς ένα ‘περιβαλλοντικό ρίσκο’.
Το καύσιμο το οποίο εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούν όχι μόνο τα πολεμικά αλλά και τα πολιτικά αεροσκάφη, είναι το JP-8. Το JP-8 περιέχει σε ποσοστό 99,8% κηροζίνη. Τα υπόλοιπα συστατικά του όμως, είναι μία ποικιλία από πρόσθετα, τα οποία υποτίθεται ότι είναι αντιψυκτικά, αντι-οξυδωτικά ή αντι-διαβρωτικά. Σύμφωνα με υπολογισμούς, μερικά από τα πρόσθετα σε συνδυασμό με τα υπολείμματα της κηροζίνης και άλλων ουσιών, εκλύονται και διασκορπίζονται στην ατμόσφαιρα.
JP-8: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ
Το JP-8 διαφέρει από τα άλλα αεροπορικά καύσιμα, όχι μόνο στη σύνθεσή του αλλά και, στις απαιτήσεις για τις οποίες έχει δημιουργηθεί. – Είναι καύσιμο ‘παντός σκοπού’, κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί είτε από πολεμικά είτε από πολιτικά αεροσκάφη. – Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από οποιεσδήποτε κλιματικές συνθήκες.
- Είναι σχετικά δίσφλεκτο , έχει υψηλό σημείο ανάφλεξης, δεν καίγεται με τον ίδιο τρόπο που καίγονται τα άλλα καύσιμα και είναι ασφαλέστερο για τους πιλότους.
Το Αμερικανο-Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Κέντρο Προώθησης της Υγείας και Προληπτικής Ιατρικής ( USACHPPMEUR ) έχει εκδώσει τα εξής στοιχεία:
- Η εισπνοή μεγάλης ποσότητας JP-8 για μικρό διάστημα, προκαλεί πόνο στο αναπνευστικό σύστημα και δύσπνοια.
- Αν αυτό συνεχιστεί σε μεγάλη κλίμακα, τότε προκαλείται: πονοκέφαλος, δυσκολία στη συγκέντρωση, κόπωση, προσωρινή υπερένταση και αστάθεια.
- Η εισπνοή μικρής ποσότητας JP-8 για μεγάλη περίοδο, δημιουργεί προβλήματα ύπνου και ιλίγγους.
- Η κατάποση είναι σαφώς επικίνδυνη και μπορεί να προκαλέσει κώμα ή ακόμη και θάνατο.
- Σε πειραματόζωα, το JP-8 έχει προκαλέσει καρκίνο. Πρέπει λοιπόν να θεωρήσουμε πολύ πιθανό, το ενδεχόμενο πρόκλησης καρκίνου και σε ανθρώπους.
- Με χρόνια επαφή, το JP-8 μπορεί να προκαλέσει μείωση της γονιμότητας και πρόβλημα στο ανοσοποιητικό σύστημα.
Ένας από τους λόγους είναι η ύπαρξη στο JP-8, πολύ-αρωματικών υδρογονανθράκων και βενζολίου.
- Το 70% νεογέννητων ποντικιών που εκτέθηκαν σε JP-8 ψόφησαν, ενώ τα υπόλοιπα παρουσίασαν ανωμαλία στα λευκά τους αιμοσφαίρια.
- Επίσης, άλλο πείραμα σε ζώα απέδειξε ότι, το καύσιμο προκαλεί γενετικές τροποποιήσεις και ζημιά στα εσωτερικά όργανα των εμβρύων.
ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝ
Παράλληλα με έναν αριθμό πρόσθετων που περιέχουν τα καύσιμα JP-8, περιέχεται και το ιδιαιτέρως τοξικό: Διβρωμιούχο Μεθυλένιο ( Methylene Diobromide ). Το Δ.Μ είναι μία ιδιαιτέρως επιθετική κυτοξίνη η οποία διεισδύει σε όλες τις ύλες και προκαλεί γενικευμένη ζημιά των κυττάρων! Σύμφωνα με τη ‘Λίστα Επικινδύνων Ουσιών’ του Πανεπιστημίου Bayreuth, το Δ.Μ λόγω των επιδράσεων που έχει, χαρακτηρίστηκε ως ‘Δηλητήριο των Νεύρων’ καθώς και ως, ‘Βαρύς Μολυντής του Νερού’, καθώς είναι θανατηφόρο για τους υδρόβιους οργανισμούς.
- Πειράματα σε ζώα απέδειξαν ότι το Δ.Μ προκαλεί καρκίνο. Είναι μία εκ των ουσιών της ομάδας, η οποία σύμφωνα με το άρθρο 4 της Γερμανικής Διάταξης Επικινδύνων Ουσιών, θεωρείται καρκινογόνος και για τον άνθρωπο!
- Πέρα από αυτό, το Δ.Μ είναι δηλητηριώδες είτε έρθει σε επαφή με το δέρμα, είτε δια της εισπνοής, είτε δια της κατάποσης.
- Δια της εισπνοής προκαλείται οίδημα του αναπνευστικού συστήματος.
- Δια της κατάποσης προκαλείται ερεθισμός της βλεννογόνου μεμβράνης του στόματος, του λιμού, του οισοφάγου και της γαστρεντερικής οδού.
- Η επαφή με το δέρμα προκαλεί ερεθισμό και χημικά εγκαύματα καθώς και, μεγάλο κίνδυνο τύφλωσης.
- Σε περίπτωση πρόσληψη δια της κατάποσης περίπου 90 mg, προκαλεί θάνατο!
Αυτά είναι τα τρομακτικά αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών.
Η δημοσιογραφική έρευνα της ιστοσελίδας μας, έρχεται δυστυχώς να επιβεβαιώσει την ύπαρξη αυτής της ουσίας στα καύσιμα JP-8 και όχι μόνο. Επικοινωνήσαμε με τον αρμόδιο στο θέμα των καυσίμων του ΝΑΤΟ, κ. Jack Hooper
Ο οποίος απολύτως κυνικά δήλωσε:
Όχι μόνο το JP-8 αλλά όλα τα είδη των αεροπορικών καυσίμων, είτε πρόκειται για πολεμικά είτε για πολιτικά αεροσκάφη, περιέχουν Διβρωμιούχο Μεθυλένιο. Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά στις τοξικές ουσίες που περιέχουν τα καύσιμα των πολεμικών αεροσκαφών, με αυτές των πολιτικών’.
Πρέπει επίσης να τονίσουμε εδώ ότι, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των χωρών μελών του ΝΑΤΟ- συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ελλάδας- για την κοινή χρήση του συγκεκριμένου καυσίμου στα αεροσκάφη.
Γιατί άραγε?
Βρισκόμαστε για ακόμη μια φορά, αντιμέτωποι με τις εις βάρος μας αποφάσεις των ηγετών του κόσμου. Δε μπορούμε παρά να είμαστε ανήσυχοι και καχύποπτοι. Διαδραματίζεται μια σειρά γεγονότων και φαινομένων που παρατηρώντας τα, δημιουργούνται εύλογα αλυσιδωτές απορίες όπως:
- Τι σχέση έχουν τα chemtrails με τα καύσιμα που χρησιμοποιούν τα αεροσκάφη παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια?
- Τι σχέση υπάρχει ανάμεσα στα δηλητηριώδη πρόσθετα των καυσίμων και στην έξαρση καινούριων ασθενειών που παρατηρούνται στους πληθυσμούς και οι οποίες δεν έχουν ιστορικό προηγούμενο?
-Γιατί εφόσον τα αποτελέσματα των επιστημονικών ερευνών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, οι αρμόδιοι επιτρέπουν να συνεχίζεται η κατάσταση?
Τελικά, έχουμε γίνει πιο δημοφιλή πειραματόζωα απ ότι τα άτυχα ποντίκια….
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου