Οι Έλληνες συμπεριφέρθηκαν σαν πρόβατα προς σφαγή! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι Έλληνες συμπεριφέρθηκαν σαν πρόβατα προς σφαγή!

Ο εκβιαστής διασώθηκε…και οι Έλληνες σφυρίζουν αδιάφορα! Είναι αδιανόητο σε αυτή τη χρονική στιγμή που ζούμε να κερδίζει η αποχή, δηλαδή η ά...


Ο εκβιαστής διασώθηκε…και οι Έλληνες σφυρίζουν αδιάφορα!
Είναι αδιανόητο σε αυτή τη χρονική στιγμή που ζούμε να κερδίζει η αποχή, δηλαδή η άρνηση συμμετοχής στη λήψη αποφάσεων για το μέλλον μας. Τι πετύχατε όλοι όσοι δεν ψηφίσατε συνέλληνες; Αφήσατε τους κομματικούς πυρήνες και τους χρωματισμένους βολεμένους να αποφασίσουν για το δικό σας μέλλον, για το μέλλον των παιδιών σας. Αφήσατε τους κομματικούς πυρήνες να κάνουν τους κυβερνόντες να πιστεύουν πως δεν θέλετε να αντιδράσετε ενάντια στην καταδυνάστευση του λαού μας.

Να πιστεύουν πως δεν ενδιαφέρεστε για το ίδιο σας το μέλλον. Να πιστεύουν ακόμα και πως συμφωνείτε με τα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης που μας επιβάλλουν αλλά και με την προδοτική και ανθελληνική πολιτική που ακολουθούν!
Αφήσατε τα κομματόσκυλα ελεύθερα να ανάψουν το πράσινο φως στη διχοτόμηση του Αιγαίου και στη συνδιαχείριση των πλουτοπαραγωγικών πηγών, που έρχεται σε λίγο, στην προδοτική συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων, καθώς και στην συνέχιση της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής που καθιστά ομήρους τους Έλληνες των αστικών κέντρων. Δεν σας ενοχλεί καθόλου ραγιάδες που και οι κυβερνόντες αλλά και η αξιωματική αντιπολίτευση έχουν το ελεύθερο να ερμηνεύουν την στάση σας κατά όπως τους συμφέρει; Δεν σας ενοχλεί που δεν δίνουν σημασία για το ποσοστό της αποχής; Επιτέλους αφυπνισθείτε Έλληνες! Οι κυβερνήσεις, οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειάρχες εκλέγονται επί των συμμετεχόντων και μόνον! Αδιάφορο θα είναι το ποσοστό της αποχής ακόμα και αν αυτό φτάσει ακόμα και το 70% ή και το 80%. Τόσο το καλύτερο για αυτούς που επιβουλεύονται την πατρίδα μας. Τα ποσοστά τους θα αυξάνονται, καθώς οι κομματικοί πυρήνες και οι βολεμένοι θα είναι σταθερά ψηφοφόροι, οπότε θα έχουν την ελευθερία κινήσεων με μεγάλα ποσοστά να επιβάλλουν ότι πολιτική θέλουν με την «ισχυρή λαϊκή εντολή» που θα λαμβάνουν στο 20% ή 30% των συμμετεχόντων, το οποίο όμως θα εκφράζεται στο 100%...! Η αλλαγή Έλληνες θα έρθει μόνο με την συμμετοχή μας, όχι με την απουσία μας! Αν δεν καταφέρουμε μέσω της Δημοκρατίας να φέρουμε την αλλαγή που όλοι επιθυμούμε στην χώρα μας, τότε η επόμενη οδός φοβούμαστε πως δεν θα βασίζεται στο Δημοκρατικό μας Πολίτευμα. Αφυπνισθείτε ραγιάδες!
..(( Λ ))..

4 σχόλια

  1. ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΈΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ(ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ) ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΛΟΙΔΩΡΩΝΤΑΣ 1 ΣΤΟΥΣ 2 ΈΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ "ΞΕΒΑΦΤΟΥΝ" ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΜΠΡΑΒΟ, ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ:

    ΤΟ 50% ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!-ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ- ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-"ΣΤΑΛΙΝ"-ΣΥΝ-"ΤΣΥΡΙΖΑ"-"ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ"(Ή ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ)! ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΧΟΝΤΕΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ!!! ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΨΗΦΙΖΕ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΚΕΜΑΤΙΖΟΤΑΝΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ", ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΈΝΑ ΣΥΜΠΑΓΕΣ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ...Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΌΛΟΙ ΤΟN ΊΔΙΟ;;;(KAI ΠΟΙΟΝ ΆΡΑΓΕ;;;). AN ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ME EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !!! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ; ΜΗΠΩΣ-ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ-ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ "ΦΤΥΣΙΜΟ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ;;;ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΥΔΑΙΑ ΘΕΩΡΙΑ "ΨΗΦΙZΩ ΤΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ" Ή "ΨΗΦΙΖΩ ΤΟΝ ΈΝΑΝ ΚΛΕΦΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΆΛΛΟΣ". ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ-ΚΑΙ ΜΟΝΟ-ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΆΞΙΟ. ΤΙ ΠΟΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ;;; AN ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΆΞΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΣΑΦΩΣ ΤΟΤΕ-ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ-ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΆΧΡΗΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΆΧΡΗΣΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o βαμμένος "πράσινος" και "μπλε" δεν αντέχει να "μαυρίσει" το κόμμα του στην κάλπη ακόμα κι αν διαφωνεί , γι αυτό και κάθεται σπίτι του. Αυτό αποτελεί τουλάχιστον το μισό του 60% που απείχε από τις εκλογές. Το άλλο μισό είναι μη πολιτικοποιημένοι Έλληνες, που αν και σπουδαγμένοι σε κάποιες περιπτώσεις ρωτάνε τι είναι Δ.Ν.Τ αδιαφορώντας πλήρως για τις εξελίξεις. Αυτές οι ομάδες αποτελούν το σύγχρονο εκλογικό σώμα . Η αφύπνιση ως εκ τούτου δεν είναι αρκετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...
    Δεν χρειάζεται να τα βάζουμε μεταξύ μας πρωτ'απ'όλα, αυτό θέλουν -να μείνουμε διεσπασμένοι σας ΕΛΛΗΝΕΣ. Εγώ εδώ και κάποια χρόνια απείχα πολύ συνειδητά -κείμενα σχετικά με ανάλυση της σκέψης στο μπλογκ μοου άπειρα να μην επαναλαμβάνομαι. Αυτή τη φορά έκατσα και τασκε΄φτηκα από την αρχή... είπα μία στο εκατομμύριο και πράγματι να έχουν δίκιο αυτοί που λένε πως η αποχή είναι το όπλο της ΝΠΤ. Κι όμως δεν είναι έτσι- 1ον ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οπότε και η ψήφος δε Μη δημοκρατικό πολίτευμα είναι αντι-δεοντολογική για κάθε Δημοκράτη. 2ον φασιστικά μας έφεραν έναν Καλλικράτη και 3ον είχα 4 επιλογές ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/δήθεν ανεξάρτητους ΝΔ και ΚΚΕ στο Δήμο μου... πες μου σε παρακαλώ εγώ σαν ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ πολίτης ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ τι να επιλέξω? Και πως όταν όλοι δρουν ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΑ και ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ... ΜΟΝΟ αν είχαμε προνοήσει και είχαμε προ-εκλέξει κάθε τόπος εντός των Δήμων τους εκπροσώπους του σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΤΟΤΕ θα είχε και νόημα. Τώρα και η συμμετοχή ήταν για την κουτάλα και για τον "λιγότερο χειρότερο"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά εγώ δε συμμετείχα στις εκλογές συνειδητά,και ξέρετε γιατί,επειδή δε τους γουστάρω να συνεχίζουν το παραμύθι πότε της πτώχευσης αφού αυτή αν προέλθει θα είναι καταστροφική για όλη την Ευρώπη.Δε γουστάρω να με εμπαίζουν τα χθεσινά λαμόγια ότι δήθεν θέλουν να εξυγιάνουν το τόπο ενώ είναι αυτοί που πλούτισαν,ᾱς ψάξει η δικαιοσύνη αν είναι καθαρή και αδέκαστη διεξοδικά τα περιουσιακά τους στοιχεία από τότε που μπήκαν στη πολιτική.Δ ε δέχομαι τη προδοσία και την παράδοση της Ελλάδας σε όλα τα μέτωπα,Αιγαίο,νησιά,Θράκη,Μακεδονία.Δε δέχομαι την αρπαγή του δημόσιου και εθνικού πλούτου από ξένα αρπακτικά που έχουν τοποθετήσει ανδρείκελα τους μέσα στη χώρα.Δε δέχομαι να με βρίζει ο κάθε τυχάρπαστος Πάγκαλος που αν υπήρχε ελληνική συνείδηση θα τον είχαν εκτελέσει για τα αίσχη στα Ίμια,τη Μαδρίτη και τις βρισιές προς τους εργαζόμενους και το στρατό.Δε θέλω να νομιμοποιήσω ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που καίγεται να κρατηθεί και να διαιωνιστεί με ανθρώπους τυχοδιώκτες,ληστές,κομπιναδόρους και λαπάδες.Για αυτό απείχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου