Το Ισραήλ ζητά από τις Πρεσβείες του "εθελοντές ρουφιάνους"...! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Ισραήλ ζητά από τις Πρεσβείες του "εθελοντές ρουφιάνους"...!

Με διπλάσιο προϋπολογισμό δαπάνης εξαγοράς συνειδήσεων...! Ο Λίμπερμαν ζητεί από τις πρεσβείες του Ισραήλ στην Ευρώπη να χρησιμοποιήσουν «βο...


Με διπλάσιο προϋπολογισμό δαπάνης εξαγοράς συνειδήσεων...!
Ο Λίμπερμαν ζητεί από τις πρεσβείες του Ισραήλ στην Ευρώπη να χρησιμοποιήσουν «βοηθούς-εθελοντές» στην καινούργια προσπάθεια εξυγίανσης της εικόνας του Ισραήλ Διεθνώς
Αρχίζει νέα καμπάνια «ευαισθητοποίησης», (της διεθνούς κοινής γνώμης) στις αρχές του επόμενου έτους, στην οποία θα γίνει εκτεταμένη χρήση επαγγελματικής προπαγάνδας και δημοσίων σχέσεων απο τους «εμπειρογνωμόνες» των ισραηλινών πρεσβειών της Ευρώπης.
Γράφει ο Ravid Μπαράκ στην εβραϊκή ΧΑΑΡΕΤΖ

Ο Υπουργός Εξωτερικών ( του Ισραήλ) σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα εκστρατεία δημοσίων σχέσεων σε μια σειρά ευρωπαϊκές πρωτεύουσες στις αρχές του επόμενου έτους. Η εκστρατεία, η οποία θα γίνει από επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες σε θέματα δημόσιων σχέσεων από τις ισραηλινές πρεσβείες στην Ευρώπη, στοχεύει να χρησιμοποιηθούν μέχρι και χίλιοι άνθρωποι σε κάθε χώρα, οι οποίοι...
θα είναι πρόθυμοι να εργαστούν εθελοντικά για να διαδώσουν το «μήνυμα» του Ισραήλ. (σ.μ. Για τι μήνυμα μιλάνε και τι σχέση θα έχουν οι «άνθρωποι-εθελοντές» με το Ισραήλ;)
Πριν από μία εβδομάδα, οι πρεσβείες του Ισραήλ στο Λονδίνο, το Βερολίνο, τη Ρώμη, Μαδρίτη, Παρίσι, Χάγη, Όσλο, Κοπεγχάγη ενημερώθηκαν για τα βασικά σχέδια του νέου κοινού σχεδίου δημοσίων σχέσεων.
"Αποφασίστηκε να δοθεί έμφαση στις δημόσιες σχέσεις, στις χώρες που υπηρετείτε" , έγραψε ο Naor Gilon, στους πρεσβευτές ο οποίος ηγείται του κλιμακίου Δυτική Ευρώπη του Υπουργείου εξωτερικών του Ισραήλ.,.
«Ο Υπουργός Εξωτερικών ενδιαφέρεται πολύ για αυτή την καμπάνια και σκοπεύει να συναντηθεί με σας σχετικά με το θέμα σε συνεδρίαση των πρεσβευτών», αναφέρει το μήνυμα και τονίζει για μία συνάντηση (μεταξύ τους) που έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα τον επόμενο μήνα.
Το Υπουργείο Εξωτερικών επενδύει τα διπλά λεφτά στον προϋπολογισμό των προαναφερόμενων πρεσβειών της Ευρώπης για όλο αυτό το δημοσιοσχεσήτικο κόλπο τον ερχόμενο χρόνο. (σ. μ. Ας είναι καλά οι Αμερικανοί που πληρώνουν)
Σε κάθε πρεσβευτή ανατέθηκε να καταρτίσει, μέχρι τον Ιανουάριο του 16, μια λίστα με τουλάχιστον 1.000 «βοηθούς-εθελοντές» οι οποίοι θα ενημερώνονται τακτικότατα από την πρεσβεία για την υπεράσπιση του Ισραήλ στις δημόσιες σχέσεις.
Αυτοί οι «σύμμαχοι-εθελοντές» θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να αναλάβουν δράση για λογαριασμό του Ισραήλ, με διαδηλώσεις υποστήριξης και συλλαλητήρια, αλλά και δημοσίευση άρθρων στον Τύπο κ.λπ. (σ. μ. Έχουμε τους κάθε λογής μαυριδερούς θα χουμε τώρα και τους «εθελοντές» του Ισραήλ να διαδηλώνουν στους δρόμους της Αθήνας. Ετοιμάστε αυγά και γιαούρτια)
Μεταξύ των κατηγοριών ατόμων που θα επιδιώξουν να βοηθήσουν στην «εκστρατεία» θα είναι μέλη της τοπικών εβραϊκών κοινοτήτων, οι «ακτιβιστές» χριστιανικών οργανώσεων (σ.μ. Δεν κατάλαβα καλά;) δημοσιογράφοι, πολιτικοί, διανοούμενοι, πανεπιστημιακοί και «ακτιβιστές» σε φοιτητικές οργανώσεις.
Η καινοτομία αυτής της εκστρατείας είναι ότι δεν θα στηριχθεί στο έργο μόνο των ισραηλινών διπλωματών και «βοηθών-εθελοντών», αλλά και για την επαγγελματική άσκηση πίεσης από επιχειρήσεις δημοσίων σχέσεων που θα έχουν προσληφθεί από τις Ισραηλινές πρεσβείες.
Οι οδηγίες από το Υπουργείο Εξωτερικών στις πρεσβείες είναι ότι δεν θα είναι «διαφημιστικές εταιρίες», αλλά οι εταιρείες που θα συνδράμουν τις πρεσβείες στο έργο τους και που τα μέλη τους ασκούν σημαντική επιρροή στις εν λόγω κοινωνίες.
Στους επαγγελματίες λομπίστες και πράκτορες δημοσίων σχέσεων θα διατεθούν «προπαγανδιστικά υλικά» από τις πρεσβείες, τα οποία (υλικά) θα «διαλεχτούν» από ειδική ομάδα του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών.
Το Υπουργείο Εξωτερικών ομάδα θα παράγει τρεις τύπους προπαγάνδας : Πολιτικά μηνύματα, στα οποία θα ενσωματώνονται οι θέσεις του Ισραήλ για την «ειρηνευτική διαδικασία, τους οικισμούς, κλπ. (σ. μ. Εδώ γελάνε) "Δεδομένα" μηνύματα που θα είναι η θέση του Ισραήλ σε συγκεκριμένους τομείς δραστηριότητας, όπως η τεχνολογία, οικονομία, τουρισμός, κτλ.(σ. μ. Ότι δηλαδή κλέβουν απ την Αμερική αλλά απλώς δεν θα το διατυμπανίζουν) και τα μηνύματα σχετικά με προβληματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή οι οποίες δεν σχετίζονται άμεσα με το Ισραήλ, όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν ή τη Συρία, την Χεζμπολάχ που κυριαρχεί στο Λίβανο, κλπ.
(σ. μ. Εδώ σταματάει ο νους και σκέπτεται: Μα έχουν τόσο θράσος οι ελεεινοί;)
Το υπουργείο ανέθεσε, επίσης, στους πρεσβευτές, στις εννέα αυτές πρωτεύουσες να επικεντρώσουν τις δραστηριότητές τους στην οργάνωση ομάδων με επιρροή προσώπων από τις χώρες αυτές να επισκεφθούν το Ισραήλ. (σ. μ. θέλουν αν τους εξαγοράσουν κιόλας όπως κάνουν και με τους Αμερικανούς.)
Οι πρεσβευτές επίσης πήραν εντολή για τη διεξαγωγή, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, μιας υψηλού προφίλ δημόσιας εκδήλωσης υπέρ του Ισραήλ.
Η εκστρατεία αυτή των δημοσίων σχέσεων θα αξιολογηθεί με δύο έρευνες που θα κάνουν κατόπιν εντολής οι πρέσβεις το 2011, καθώς και εκθέσεις κάθε τρεις μήνες σχετικά με την πορεία της συμμετοχής στην «εκστρατεία» των «βοηθών-εθελοντών».
Μίμης
Πηγή: http://www.haaretz.com/
Πηγή

1 σχόλιο

  1. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ-ΒΟΗΘΟ.ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ..............ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ!!!!ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΤΑΝ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ?ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ,ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥΣ "ΑΔΕΛΦΟΥΣ" ΜΑΣΣΟΝΟΥΣ?ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! "ΕΝΑΣ ΧΟΥΝΤΑΚΛΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου