Να βγουν μπροστά ΤΩΡΑ οι αρχιερείς και πολιτικοί της Δύσης! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Να βγουν μπροστά ΤΩΡΑ οι αρχιερείς και πολιτικοί της Δύσης!

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου Μια εκκλησία να καίγεται! Το θέαμα αποτρόπαιο...! ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας, τους χριστιανούς της Δύσης. Το συμβάν σημε...


Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου
Μια εκκλησία να καίγεται! Το θέαμα αποτρόπαιο...!
ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας, τους χριστιανούς της Δύσης. Το συμβάν σημειώθηκε στο Κάιρο, όπου φανατικοί μουσουλμάνοι, ενθαρρυμένοι από το όσα συνέβησαν πρόσφατα εκεί, ξεκίνησαν ένα νέο γύρο επιθέσεων κατά των Κοπτών χριστιανών της Αιγύπτου, με γελοίες προφάσεις.
Φαίνεται ότι το αίμα των δεκάδων θυμάτων της επίθεσης στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, δεν τους έφτασε. Και προσπαθούν να σύρουν τη χριστιανική μειονότητα σε μια γενική σύγκρουση μαζί τους… Οι χριστιανοί αμύνθηκαν.
Και πολλοί εξ αυτών, θα συρθούν στα δικαστήρια, στην πολιτικά και θεσμικά (βάσει βέβαια των δικών μας κριτηρίων) υπανάπτυκτη Αίγυπτο.
Που είναι οι Ευρωπαίοι αρχιερείς;
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, τα «επιφανή» αυτά στελέχη της εκκοσμικευμένης και εκφυλισμένης ελίτ που κυβερνά τη Γηραιά Ήπειρο, κάποια στιγμή θα αντιδράσουν, ως συνήθως με καθυστέρηση.
Κατόπιν πιέσεων αλλά και του φόβου ότι θα ξεφτιλιστούν ακόμα περισσότερο. Ούτε για φτύσιμο δεν είναι άλλωστε οι περισσότεροι εξ αυτών. Όμως, ο χριστιανικός κόσμος της Ευρώπης απορεί: που είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι υπόλοιποι Πατριάρχες; Γιατί σιωπούν; Που είναι ο Πάπας; Που είναι ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury; Τι φοβούνται; Γιατί δεν βγαίνουν μπροστά; Μήπως είναι και δειλοί; Γιατί κατώτεροι των περιστάσεων είναι σίγουρα. Όπως και ο ανεκδιήγητος και κρυφοκομμουνιστής Πρόεδρος των ΗΠΑ, που ασχολείται με το… πιστοποιητικό γέννησής του και δε μιλά για τα δεινά των χριστιανών οι οποίοι διαβιούν στη Δύση.
Συμβιβασμένοι…
Φοβούνται οι χριστιανοί αρχιερείς της Ευρώπης, όλων των δογμάτων. Για την ακρίβεια, τρέμουν. Τι; Τον «προοδευτικό» Τύπο και το καθεστώς πολιτικής ορθότητας που έχει επιβληθεί στη Δύση γενικότερα.
Φοβούνται ότι αν μιλήσουν, θα υπονομευτούν οι διάφορες «συναλλαγές» τους με τις κατά τόπους εξουσίες, θα κατηγορηθούν για μισαλλοδοξία και για «σκοταδισμό», θα δώσουν το έναυσμα και για άλλες επιθέσεις εναντίον τους από τους θιασώτες της παρακμής.
Που να μιλήσει ο Άγγλος Αρχιεπίσκοπος… Φανταστείτε σε αυτή την περίπτωση, τις αντιδράσεις της ημερήσιας «Guardian» των Εργατικών, των αριστεριστών και των κηρύκων της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Όλοι έχουν δικαίωμα να μιλούν στη Δύση, εκτός των αρχιερέων. Ο πλουραλισμός και η Δημοκρατία ισχύουν για όλους, αλλά δεν αφορούν στους ιερείς.
Ιερείς-γραφειοκράτες
Μη τρέφετε αυταπάτες: οι χριστιανοί αρχιερείς στη Δύση, έχουν και αυτοί εξελιχθεί σε γραφειοκράτες. Τηρούν τις «ισορροπίες», ενώ οι όποιες παρορμήσεις για «αντιδράσεις» στα απίστευτα τεκταινόμενα στην Αίγυπτο αλλά και αλλού, καταπνίγονται από μια λογική του «συνολικότερου» συμφέροντος του κατ’ οίκον ποιμνίου.
Το «οικόπεδο» μην πάθει τίποτα… Κάπως έτσι φτάσαμε να είμαστε όμηροι μιας ανίερης & ανήθικης συμμαχίας αριστεριστών & μηδενιστών και ισλαμιστών (φωταδιστές παρέα με σκοταδιστές), οι οποίοι μας «πολιορκούν» μέσα στις ίδιες μας τις πατρίδες, απαιτώντας ακόμα και την εφαρμογή της σαρίας, ή απειλώντας Ευρωπαίες στο Λονδίνο και ζητώντας τους να φορέσουν… μαντίλα! Πάλι καλά που στη Γαλλία η δεξιά κυβέρνηση πήρε κάποια μέτρα, «εξηγώντας» στους εκεί ισλαμιστές ότι δεν σηκώνει μαγκιές…
Προειδοποίηση
Τα πράγματα είναι απλά: το Κάιρο, αλλά και οι υπόλοιπες μουσουλμανικές πρωτεύουσες, πρέπει να προειδοποιηθούν αυστηρά από τη Δύση (ελπίζουν οι χριστιανοί στις παρεμβάσεις στο Κάιρο των Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι, καθ’ ότι έχει αποδειχθεί ότι έχουν «καρύδια»), ότι η βία κατά των χριστιανών, πρέπει να σταματήσει.
Στην περίπτωση της Αιγύπτου, πρέπει να ληφθούν μέτρα κατά των σαλαφιστών. Τελεία και παύλα. Αλλιώς, πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις.
Είναι δύσκολο να ξεχαστούν οι πρόσφατες επιθέσεις στην Αλεξάνδρεια και στη Βαγδάτη (η τρομοκρατική ενέργεια εκεί τον περασμένο Οκτώβριο κατά της εκκλησίας της Παναγίας, άφησε πίσω της τουλάχιστον 70 νεκρούς και 75 τραυματίες…).
Ας είναι η Αγία Μίνα στη συνοικία Ιμπάμπα του Καΐρου, η τελευταία εκκλησία που δέχθηκε επίθεση στην Αίγυπτο αλλά και στον ισλαμικό κόσμο γενικότερα, από μισαλλόδοξους μουσουλμάνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου