Ο Πάπας και η παγκόσμια οικονομική κρίση... - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Πάπας και η παγκόσμια οικονομική κρίση...

Υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ της αποχώρησης του Πάπα Βενεδίκτου XVI. και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που είναι καθ' οδόν, ...


Υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ της αποχώρησης του Πάπα Βενεδίκτου XVI. και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης που είναι καθ' οδόν, με την προγραμματισθείσα τελική επίλυση της Ευρώπης και με την επερχόμενη δικτατορία της φιλανθρωπίας;

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο πλανήτης μας σήμερα δεν είναι μια ευχάριστος περιοχή διότι μεταβλήθηκε σε  ένα υπερφυσικό και ακατάλληλο για τρυφερά πνεύματα χώρο. Αυτό που σήμερα στον πλανήτη μας συναντάμε ιστορικά, είναι οι ηθελημένες και μη ηθελημένες συνέπειες του νεοφιλελευθέρου ληστρικού καπιταλιστικού συστήματος που διακατέχεται από μια απερίσκεπτη ορμή για πλούτη, για ισχύ και για ικανότητες διασποράς του φόβου και του τρόμου.

Το εγκληματικό αυτό σύστημα επιδιώκει την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας-Αστυνομίας, διεθνώς οργανωμένης και οπλισμένης με πυρηνικά όπλα, που θα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ανοργάνωτο, αστήρικτο, άμορφο και στρατιωτικά και πνευματικά αφοπλισμένο παγκόσμιο πληθυσμό. Μια τέτοια άμορφη μάζα ανθρώπων, διαχωρίσιμη σε οικονομικές επαρχίες, χωρίς παρελθόν, χωρίς μέλλον, χωρίς πατρίδα και χωρίς φιλοσοφία και πνεύμα, είναι το ιδεώδες τροφικό έδαφος για την παγκόσμια δικτατορία των μεγιστάνων του χρήματος.

Έως τότε οι άνθρωποι θα ζουν την εποχή των χειραγωγήσεων της οικονομίας και της εξουσίας από τους εγκληματίες της ανθρωπότητας και του ανθρωπισμού. Με παραπλανήσεις και παραποιήσεις της εξουσίας και οικονομίας τα καθάρματα αυτά επιδιώκουν με συνεχεία και συνέπεια την εγκαθίδρυση ενός τελείου υπερεθνικού μηχανισμού έλεγχου κάθε ανθρώπου και ολοκληρωτικού έλεγχου κάθε έθνους μέσου του κεφαλαίου που βρίσκεται ήδη στα χεριά τους. Οι δραστηριότητες των διεθνών οργανώσεων ως π.χ. το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για οικονομικές διαχειρίσεις, η Παγκόσμια Τράπεζα για Επενδύσεις και Εξέλιξη, ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), ο Διεθνής Οργανισμός Εμπορείου (ΔΟΕ) και μερικών άλλων όπως και οι τράπεζες της πόλης του Λονδίνου, του κέντρου της άπατης, στόχο έχουν να στερεοποιήσουν τις πραγματικές ανισότητες των συναλλαγών και να κουκουλώσουν τις δουλείες και γι’ αυτό καλύπτονται κάτω από τα αποπροσανατολιστικά πυροτεχνήματα, Διατροφή, Αγορές, Εθνική Ασφάλεια, Ευημερία, Ισχύς, Ελευθερία, Ειρήνη κ.α. τέτοια παραμύθια της γιαγιάς.

 Τα τελευταία χρόνια το ΔΝΤ μετατράπηκε σε μπράβους των πιστωτών-γκάγκστερ και επεμβαίνει όταν οι χρεώστες αδυνατούν να πληρώσουν τα τοκοχρεολύσια και επιβάλει -όπως σήμερα στην Ελλάδα- απάνθρωπα μετρά στους κατοίκους των χωρών που χρεωθήκαν και κάνει την ζωή αυτών αφόρητη από την δυσβάστακτη φορολογία με ταυτόχρονη μείωση των κρατικών κοινωνικών δαπανών, διαγραφή των επιδοτήσεων για την διατροφή των πολιτών, δραστική μείωση των μισθών και συντάξεων και με κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας και ιδίως των νέων και του δημόσιου χρέους. Έτσι λεηλατούνται τα έθνη!

 Η νάρκωση των οικονομικών δραστηριοτήτων από την μεγάλη ύφεση στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ξεπεραστεί με την θανατηφόρο οικονομική μέθοδο της γερμανίδας καγκελαρίου Μάρκε παρά μόνο με περισσότερο δυναμική, με περισσότερη αγορά, με περισσότερο ρίσκο, με περισσότερο χρήμα έστω και πλαστό, με περισσότερη παραοικονομία, δηλαδή με τα στοιχειά που μπορούν να δώσουν ώθηση και να κινήσουν την οικονομία. Η μέθοδος του ΔΝΤ στοχεύει στην είσπραξη αποκλειστικά των τοκοχρεολυσίων και σε τίποτε άλλο.

Εξ’ αρχής ήταν ένα μεγάλο ψεύδος οι διακηρύξεις της Ε.Ε. για ενίσχυση της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών της Ευρώπης, για την οικονομική και κοινωνική πρόοδο αυτών και για την ενίσχυση της ταυτότητας και ανεξαρτησίας των. Εξ’ αρχής ήταν σχεδιασμένος ο πραγματικός ρόλος της Ε.Ε. ως τελευταίος σταθμός στον δρόμο της εγκαθίδρυσης της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι 27 χώρες μελή της Ε.Ε. και αυτές που θα πέσουν ακόμη με την είσοδο τους θύματα θα συνδέονται σήμερα και στο μέλλον μεταξύ τους με την σκλαβιά των χρεών και θα κάνει την επιστροφή τους στην προηγούμενη κατάσταση τελείως αδύνατη.

 Ο πρωταγωνιστής της ιδέας «μιας ενωμένης Ευρώπης των υιών του Αβραάμ» ήταν ο μασόνος μεγάλου βαθμού MSc Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi. Αυτός με τους ομοίους του υποστήριζαν ότι η «ευρωπαϊκή ψυχή» είναι τρισδιάστατη, δηλαδή γεννήθηκε από την ελληνικό ατομικισμό, από τον χριστιανικό σοσιαλισμό και από τον βόρειο ηρωισμό. Τρεις λαοί υπήρξαν οι ανάδοχοι της: Ο Ελληνικός, ο Ιουδαϊκούς και ο Γερμανικός με τα χαρακτηριστικά της Ελευθερίας, της Αδελφικότητας και της Ανδρείας.

 Ο ισχυρισμός αυτός αποτελεί κατασκευή σκέψης άπατης. Η σύνθεση αυτή των τριών αξίων είναι ανύπαρκτη. Ο χριστιανικός σοσιαλισμός είναι τελείως ανύπαρκτος. Τα συνθήματα «Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφότηταα» είναι πολύ πάλαια και μασονικής προέλευσης. Από τους αναφερθείς ανάδοχους λαούς κανένας δεν ήταν χριστιανικός παρά μόνο ένας Ιουδαϊκούς. Με την συνείδηση και την τεραστία οικονομική και πολιτική ισχύ του «χηρεύοντος νάνου Rumpelstilzchen», στην υπηρεσία του οποίου βρίσκονταν και ο παραμυθάς και υψηλόβαθμος μασόνος MSc Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi, τόλμησε αυτός να εξεστόμισε τα έξης απαράδεκτα:

    «Τυφλός είναι αυτός, ο οποίος δεν βλέπει τους κινδύνους που απειλούν μια ακόμη μη ενωμένη Ευρώπη; Εγκληματίας είναι αυτός, ο οποίος δεν αντιδρά εναντίον των κίνδυνων αυτών; Προδότης είναι αυτός, ο οποίος εργάζεται εναντίον μιας ενωμένης Ευρώπης και αποδεικνύει έτσι, ότι δεν αγαπά το έθνος του, την οικογένεια του και τον εαυτό του».

Ο αδελφός του μασονικής στοάς και ο πνευματικός ήρωας και καθηγητής με το όνομα Christian Morgenstern, διατύπωσε λίγο αργότερα ως έξης την δεύτερη συμπωτική αρχή της μοντέρνας ιστορικής ερευνάς:

       «ότι επιτρέπεται να είναι, μπορεί επίσης να είναι και φίλαυτο είναι; αυτό όμως που δεν επιτρέπεται να είναι, δεν μπορεί επίσης να είναι και γι’ αυτό δεν είναι».

Η εκτόπιση στην Ε.Ε. και στον κοσμώντας αριστοτέλειας λογικής, από την  λογική του Morgenstern, κατά την αξιόλογη γνώμη των ειδικών αποτελεί την ποιο σοβαρή πνευματική- και πολιτισμικο’ι’στορικη καμπή που συνέβη ποτέ στον πλανήτη μας. Επιτέλους γίνεται απόλυτα κατανοητό, γιατί όλοι οι αντίπαλοι της Ε.Ε. και του Ενός Κόσμου είναι στα ματιά της μελλοντικής πνευματικής καθοδηγητικής ράτσας της Ευρώπης και του Κόσμου όχι μόνο τυφλοί, μάλιστα και εγκληματίες και ακόμη χειρότερα, προδότες!

Με τον τρόπο αυτό η εισαγωγή της νέας λογικής για τον εντοπισμό της αληθείας ανέτρεψε επαναστατικά όλη την διαδικασία; ήδη καθορίζουν ορισμένοι επίλεκτοι άνθρωποι, οι ίδιοι και ανεξάρτητα από οποιονδήποτε εξωτερικούς παράγοντες, τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι! Τίποτε δεν θα ήταν στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο Κόσμο καταστροφικότερο από την κατάσταση της κοινωνίας στην όποια κάθε άνθρωπος θα μπορούσε να σκάφτεται μόνος του χωρίς την καθοδήγηση των επίλεκτων ανθρώπων!

Οι ιστορικοεπιστημονικοι δογματικοί απελευθέρωσαν τους ανθρώπους αυτού του κόσμου από την σκλαβιά να σκάφτονται μονοί τους. Υπό την σκοπιά αυτή η δογματική αρχή έγινε ταυτόχρονα και το θεμέλιο της μοντέρνας ελευθερίας για τους πολίτες της Ευρώπης. Ελευθερία γνώμης, Ελευθερία διατύπωσης και Ελευθερία των ΜΜΕ. Τα ελευθέρα γραπτά και ηλεκτρονικά ΜΜΕ στην Ευρώπη επεδίωξαν και κατόρθωσαν επιτυχώς μέχρι σήμερα με μια σχετικά μικρή ομάδα δογματικών να απελευθερώσουν όλους τους λαούς μελή της Ε.Ε. από την καταδυνάστευση να σκάφτονται μονοί τους.

Σήμερα είναι δήθεν μόνο η πολιτικά ενωμένη Ευρώπη με την Ευρωζώνη της σε θέση, να ανταπεξέλθει ικανοποιητικά για όλους τους πολίτες της, στις προκλήσεις του μέλλοντος. Πρόκειται για ασύστολο ψεύδος. Ένα μεγάλο εισόδημα της Ε.Ε. συμπεριλαμβανομένης και της Γερμανίας προκύπτει από τα έσοδα που εισρέουν από τις υπερχρεωμένες χώρες μελή της νότιας Ευρώπης.

Μια ισχυρότερη από σήμερα αντιπληθωριστική πίεση θα επιβαρύνει σε λίγο την Ε.Ε. και θα αυξήσει τα χρέη της χωρίς αυτά να μπορούν να αφομοιωθούν όπως σε μια κατάσταση πληθωρισμού. Με την μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση που είναι ακόμη καθ’ οδών θα γίνει η Ε.Ε. τελείως ανίκανη να ανταπεξέλθει στα χρέη της εάν δεν υποταθεί στην κυβέρνηση του Ενός Κόσμου που σημαίνει και το τέλος της. Τα γνωστά παραμύθια της ανεξαρτησίας της, ήταν παραμύθια της γιαγιάς.

Η χριστιανική θρησκεία είναι ένα πολύπλοκο κατασκεύασμα από αντιφάσκοντας στοιχειά. Ο χριστιανισμός στην πραγματικότητα είναι δημιούργημα του Ιουδαίου και Ρωμαίου πολίτη Γαμαλιήλ Σαούλ, του μετέπειτα Απόστολου των Εθνών Παύλου σε συμφωνία με το μωσαϊκού ιερατείο. Για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Ιησού του Ναζωραίου εμφανίζεται το 44 μ. στην Αντιόχεια η ονομασία «Χριστιανοί». Την εποχή εκείνη ξεχωρίζονταν οι Ιουδαιοχριστιανοι από τους Χριστιανούς των Εθνών. Οι ακόλουθοι του Ιησού της Ναζαρέτ, κυρίως σκλάβοι και φτωχές γυναίκες, μέσα στο πένθος και την απογοήτευση τους, στραφήκαν μακριά από τον κόσμο και μετασχηματιστήκαν σε μια αδελφότητα αποτελούμενη από ειρηνιστές και μη αντιδρώντες, μοιράζονταν την μνήμη του εσταυρωμένου ηγέτη τους και διαβιούσαν μαζί στο Qumran της νεκρός θάλασσας κατά τρόπο κομμουνιστικό. Δεν ήταν παρά μια νέα αίρεση στην Ιουδαία, δίχως ισχύ και σημασία, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Τοτε ο Γκαμαλιηλ Σαουλ με συμφωνια του μωσα’ι’κου ιερατειου συνελαβε την ιδεα να ταπεινωση την ρωμα’ι’κη στρατιωτικη ισχυ καταστρεφοντας το ηθικο των στρατιωτων της με δογματα αγαπης κα μη αντιστασης, δηλαδη με τα κηρυγματα των Ιουδαιοχριστιανων. Τα κηρυγματα αυτα ηταν μια φιλοσοφια υπολογισμενη να συγκινηση ταπεινους ανθρωπους. Οι αδυναμοι, οι καταφρονημενοι, οι καταπατημενοι, αποτελουσαν ξαφνικα τους εκλεκτους και τους αγαπημενους του θεου. Ο Γκαμαλιηλ Σαουλ απο τρομερος διωκτης των Ιουδαιοχριστιανων μεταμορφωθηκε σε Παυλο, στον Αποστολο των Εθνων. Δεν ειχε ομως καμμια σκεψη ευαγγελισμου των Εθνων παρα μονο την αποθαρρυνση των στρατιωτικων δυναμεων της Ρωμης στην Παλαιστινη.

Ανελπιστα ομως τα νεα κηρυγματα εισεδυσαν σε ολες τις ταξεις της ρωμα’ι’κης κοινωνιας ωστε η Χριστιανοσυνη να γινη το κυριωτερο δογμα σε ολη την ρωμα’ι’κη αυτοκρατορια. Οι πατερες της Χριστιανοσυνηςγια να διαμορφωσουν εννοιολογικα μια «απιστευτη πιστη» σε συνεργασια με τον Γκαμαλιηλ Σαουλ και το μωσα’ι’κο ιερατειο προσετρεξαν απο αναγκη στην «Ελληνικη Φιλοσοφια» παραμενοντας ομως πιστοι στα ιουδα’ι’κα δεδομενα.

Οι εντοπισθεντες παπυροι μεσα σε πηλινα δοχεια το 1947 μ.Χ. στο Qumran της νεκρας θαλασσας περασαν με εγγριση του Ισραηλ στην δικαιοδοσια της «Ecole Practique d’ Edutes Bibliques» που ανηκει στο Βατικανο. Ο νυν εν ενεργεια μεχρι την 28.02.2013 παπας Benedikt XVI ως καρδιναλιος Joseph Ratzinger ηγουνταν της παπικης επιτροπης της πιστεως, που υπαρχει μεν απο το 1965 μ.Χ., αλλα βασιζεται σε ενα παρακλαδι του δενδρου της καθολικης εκκλησιας που φερει απο το 1542 .Χ. το ονομα «Heiliges Offizium» και που παλαιοτερα ονομαζονταν «Heilige Inquisition», δηλαδη «Ιερα Εξεταση». Ενω η γνησια χρονολογιση των παπυρων που βασιζεται στα ισοτοπα των χημικων στοιχειων (ενεργος ανθρακας) βρισκεται μεταξυ 66 και 73 μ.Χ., το Βατικανο για ευνοητους λογους την τοποθετει στην εποχη των Μακκαβαιων, δηλαδη γυρω στα 170 π.Χ. Ο Κοσμος θελει να παραπλανηθη και να απατηθη......

 Μετα απο 7 χρονια, 10 μηνες και 9 ημερες μπορει ο παραιτηθης παπας  να τραγουδηση και να χορεξη μαζι, το θριαμβευτικο τραγουδι του γυρω απο την φωτια χορευοντος νανου, του οποιου η ισχυ πηγαζει απο την ανωνυμια του «Τι ωραια, που κανεις δεν γνωριζει....οτι εγω ονομαζομαι Rumpelstilzchen». Η Συμπτωση θελει, οτι ιδιαιτερα στο παραμυθι του Rumpelstilzchen απο χορταρι τυλιγεται χρυσος και ουδεις γνωριζει το ονομα του μυστικοπαθους νανου που εκτελει το θαυμα αυτο. 

Το ιδιο πραγμα συμβαινει και με αυτους που εδω και εκατονταετιες σε ολες τις πολιτισμενες χωρες της υφηλιου συγκεντρωνουν με το τιποτε, ανυπολογιαστα μεγεθη χρηματος και αγωνιζονται για την κυριαρχια επι του πλανητη μας, ως μια επιλεγεισα πνευματικη ρατσα της Ευρωπης και μια ηγετικη γενεα για το μελλον του κοσμου, χωρις καν να το αντιλαμβανονται και χωρις να γνωριζουν τα ονοματα τους οι απλοι πολιτες του δρομου της Ε.Ε. Δεν γνωριζουν καν, οτι η δημιουργηθησα Ευρωπη των ονειρων τους ειναι μονο ενας ενδιαμεσος σταθμος για τον Ενα Κοσμο, για την δικτατορια των μεγιστανων του χρηματος. Πολλες φορες εμφανιζεται στην επιφανεια αυτο που ειπε το 1920 ο αμερικανος βιομηχανος Henry Ford:

   «Κυριολεκτικα ειναι καλο πραγμα, που οι ανθρωποι του εθνους μας δεν ειναι σε θεση να κατανοησουν την λειτουργια του τραπεζικου και νομισματικου συστηματος. Εαν το κατανοουσαν, θα ειχαμε μια επανασταση προτου ξημερωσει αυριο το πρωι»

Τι σχεση μπορει να εχη η παραιτηση του παπα Βenediktus XVI, δηλαδη του ηγετη των περιπου 1,18 δισεκατομμυριων καθολικων πιστων σε ολο τον πλανητη, με τον «Ενα Κοσμο», με την «Παγκοσμια Δικτατορια»;
Με το αρχικο συνθημα

«Η Ευρωπη θα ειναι χριστιανικη ‘η δεν θα ειναι τιποτε»
παραπλανηθηκαν απο την πνευματικη ηγετικη ρατσα της Ευρωπης και την ηγετικη γενεα του «Ενος Κοσμου» τοσο οι καθολικοι οσο και οι ευαγγελικοι και αγγλικανικοι πιστοι της Ευρωπης με την ωραια αμμο που ριχθηκε πολυ εντεχνα στα ματια τους. Μεχρι σημερα εμειναν τυφλοι και δεν μπορουν να δουν την μεταμορφωση του αρχικου συνθηματος σε

               «Η Ευρωπη θα ειναι πολυμορφη ‘η δεν θα ειναι τιποτε»

«Η Ευρωπη του αυριου θα ειναι μονο ως πολυεθνικη και πολυπολιτισμικη ενιαια κατασκευη, κατανοητη!»

Η μεταμορφωση πρωτοαρχισε με το συνθημα της 91. γερμανικης καθολικης  ημεριδας στην Καρλρουη τον Ιουνιο του 1992

    «Μια νεα Πολιτεια γενιεται - Η Ευρωπη οικοδομηται στον Ενα Κοσμο»

ως συνεχεια του μηνυματος που εστειλε τον Δεκεμβριο του 1991 ο παπας Johannes Paul II στην ιδιαιτερη συνοδο των επισκοπων της ευρωπης.......

 Η ευρωπα’ι’κη ιστορια ειναι μεσα της συνδεδεμενη με την ιστορια εκεινου του λαου απο τον οποιο προηρθεν ο Ιησους....και καλεσε την νεολαια να τεθη στο πλευρο της συμφιλιωσης και της προσπαθειας για μια Ενιαια Ευρωπη και για τον Ενα - Κοσμο. Ετσι οι γερμανοι καθολικοι και ο τοτε παπας του Βατικανου συνεδεσαν την Ευρωπη με τον «Ενα - Κοσμο».

 Τι θα ειναι και τι θα γινει αυτος παρ’ ολη την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης παραμενει ακομη ανοιχτο. Αποτελει η παραιτηση ενος παπα μετα 719 χρονια μια Συμπτωση; Τι μας ελεγε ο προσωκρατικος Ελληνας φθιλοσοφος Ηρακειτος;

«Ο Πολεμος ειναι ο πατερας των παντων

Οπως και να εχη το πραγμα καταληγουμε στο ιδιο συμπαιρασμα, διοτι και οι δυο φοβεροι παγκοσμιοι πολεμοι του 20. μ.Χ. αιωνα ηταν «τελειως συμπτωματικοι». Τουλαχιστον ετσι διατυπωνεται ενα σπουδαιο δογμα των θεωρητικων της  «Αντισυνωμοσιας», για την οποιαν πολλοι κατελυξαν στην φυλακη.

 Γιατι συνεπως να μην χρησιμοποιηται η «Αρχη της Συμπτωσης»  και σαν ενας πνευματο’ι’στορικος παραγοντας για την Ενος-Κοσμου-Συνωμοσια; Με τον τροπο αυτο θα μπορουσε να εξαλειφθη και η ασχημη λεξη «Συνωμοσια» που πολλοι χρησιμοποιουν για την τελειως συμπτωματικη Ενος-Κοσμου-Κινηση.

Συνεπως γινεται δυνατη η εξαλειψη της Συνωμοσιας με την βοηθεια της Συμπτωσης. Ετσι απλοποιουνται τα πραγματα!

       «Συμπτωση, Συμπτωση πανω απ’ ολα, πανω απ’ ολα στον Κοσμο»

Δυστυχως για τους θεωρητικους της Συμπτωσης, ο μεγαλος γερμανος ποιητης Johann Wolfgang von Goethe ισχυριζονταν, οτι «Αυτο που ονομαζεται πνευμα του χρονου,/ειναι το ιδιο πνευμα των Κυριων». Χωρις αmφιβουλια ο ποιητης της «Πυγμης» δεν φιλησε προηγουμενως, δηλαδη προτου τα γραψει,  μια απο τις 9 Μουσες του Ησιοδου.

Ενισχυεται η υποψια οτι η παραιτηση του παπα της καθολικης εκκλησιας συσχετιζεται με την «Καταλυψη, Διαλυση και Συσπειρωση της Ευρωπης στο αρμα του Ενος - Κοσμου». Ομοια οπως στις ΗΠΑ και στο Βατικανο θα τοποθετηθει ενας «Μαυρος Αβρααμ» που θα εκτελει πιστα και τυφλα οτι θα διαταζει ο νανος Rumpelstilzchen. Tα ακρως επικινδυνα 1,8 δισεκατομμυρια στιφη των καθολικων θα μεινουν χωρις πραγματικη ηγεσια και εξουδετερονται, οπως ηδη εχοτν εξουδετερωθει τα Προτεσταντικα και Αγγλικανικα στιφη.

Σχετικα με τα ορθοδοξα στιφη και ειδικα της Ελλαδος οδηγηθηκαν προ πολλου και χωρις καν να το καταλαβουν στην σφαγη. Ο νεος παπας θα ηγειται ενα με πεσμενο ηθικο στρατευμα του Βατικανου χωρις ισχυ και θα ακολουθησει την τυχη του στρατευματος της ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας, την οποιαν προετοιμασε διαβολικα ο Γκαμαλιηλ Σαουλ μαζι με το μωσα’ι’κο ιερατειο. Η Ευρωπη εξ αρχης υπηρξε το μεσο για την εκπληρωση του σκοπου.

Στην ερωτιση ενος πλουραλιστικου κοσμου οπως εως σημερα, ‘η μια εποχη της Δικτατοριας της Φιλανθρωπιας, η απαντιση ειναι ξεκαθαρη. Η Δικτατορια των Μεγιστανων του χρηματος θελει μονο πιστους και ηλιθιους σκλαβους. Μονο εαν και οταν ξεκαθαριστει ο πλανητης μας απο την αδειστακτη αυτη μειονοτητα του νανου «Rumpelstilzchen», που πασχει απο σπογγειομορφη εγκεφαλοπαθεια θα μπορεσουν οι κατοικοι του πλανητη μας να αναπνευσουν ελευθεροι και να σηκωσουν υπερηφανοι τα κεφαλια τους προς τα ανω.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou


Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου