Δείτε πως έπεσαν να φάνε οι δημοσιογράφοι της "κρατικής" τηλεόρασης τον Δήμαρχο Γκλέτσο όταν είπε ότι θα δώσει δωρεάν αρνιά για το Πάσχα μόνο σε Έλληνες...! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Δείτε πως έπεσαν να φάνε οι δημοσιογράφοι της "κρατικής" τηλεόρασης τον Δήμαρχο Γκλέτσο όταν είπε ότι θα δώσει δωρεάν αρνιά για το Πάσχα μόνο σε Έλληνες...! (Video)

Όταν το Σύστημα θέλει να σε κάνει να "ανασκευάσεις"...! Μόνο που κάποιος έπρεπε να ρωτήσει τους εντολοδόχους δημοσιογράφους ...


Όταν το Σύστημα θέλει να σε κάνει να "ανασκευάσεις"...! Μόνο που κάποιος έπρεπε να ρωτήσει τους εντολοδόχους δημοσιογράφους εκείνη την ώρα...Έχουν και οι λαθρομετανάστες Πάσχα γελοίοι;

Στην πρόσφορα 250 αρνιών σε άπορες οικογένειες θα προχωρήσει ο Δήμος Στυλίδας, όπως ανακοίνωσε μιλώντας στη ΝΕΤ, o δήμαρχος της περιοχής, Απόστολος Γκλέτσος.

Αρχικά ο Δήμαρχος "τόλμησε" να πει: «Με μεγάλη λύπη και ντροπή σας λέω ότι, δυστυχώς, λόγω της ανάγκης υπάρχει διάκριση. Θα δώσουμε μόνο σε Έλληνες. Είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των Ελλήνων που ζητάει, που δεν θα φτάσουν».

Αμέσως τα "κοράκια" της "κρατικής" τηλεόρασης, τα οποία πληρώνει ο ΜΑΛΑΚΑΣ Έλληνας φορολογούμενος πολίτης έσπευσαν να τον φάνε, οδηγώντας τον στην ανασκευή της δήλωσης του.
Έτσι, μετά το διαφαινόμενο "πέσιμο" από τους δημοσιογράφους της "κρατικής" τηλεόρασης ο κ. Γκλέτσος έσπευσε να διευκρινίσει ότι «οι νόμιμοι μετανάστες θα πάρουν» και πρόσθεσε: «Έκανα λάθος. Το διορθώνω και σε νόμιμους»...! 

5 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟ , ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
    Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΩΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΑΡΝΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άραγε οι μουσουλμάνοι τρώνε αρνιά,ας μου απαντήσει κάποιος φίλος δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο στην χρυση αυγη και χαιρομαι για αυτην τους την πραξη!τωρα περι ρατσισμου και φασισμου που λεει η κυρια εκει θα πω το εξης: η χρυση αυγη με τα λεφτα που της δινει Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ τα επιστρεφει σε μορφη σισυτιου και βοηθειας..και δεν εχει καμια μα καμια δουλεια να τρωει ο αλλοδαπος!!και ποσο μαλλον ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!!ρε παιδια ελεος δηλαδη..ειναι λαθραιος εχει ερθει παρανομα στην χωρα και θα τον ταισουμε απο την τσεπη μας??δεν το δεχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου