Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης ζητά τον αφοπλισμό των..."μπάτσων"! (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης ζητά τον αφοπλισμό των..."μπάτσων"! (Video)

Αυτοί οι άνθρωποι θα κυβερνήσουν τη χώρα...; Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα δήλωσης ο κ. Βούτσης έφερε ξανά στο επίκεντρο το μίσος της...

Αυτοί οι άνθρωποι θα κυβερνήσουν τη χώρα...;

Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα δήλωσης ο κ. Βούτσης έφερε ξανά στο επίκεντρο το μίσος της αριστεράς προς την αστυνομία, αλλά επεσήμανε ξανά και την θέση του κόμματος για τον αφοπλισμό της. Συγκεκριμένα όπως θα ακούσετε και στο βίντεο ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλεί υποτιμητικά τους αστυνομικούς ως «μπάτσους» και μιλά για τον αφοπλισμό τους, χάριν ασφάλειας της κοινωνίας...!

Υπενθυμίζουμε πως ο γιος του κ. Βούτση είχε συλληφθεί  για ένοπλη ληστεία τράπεζας στου Γκύζη το 2007. Καταλάβατε ποιοι θα κυβερνήσουν μετά τους προδότες της τρικομματικής κυβέρνησης...; Αφυπνισθείτε!

Ο κ. Βούτσης, σε διευκρινιστική του δήλωση ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν εννοούσε τον αφοπλισμό των αστυνομικών εν  ώρα υπηρεσίας, αλλά τη μη οπλοφορία στη διάρκεια των διαδηλώσεων.

Ο κ. Βούτσης πάντως δεν επιχείρησε καμία αναδίπλωση για τη χρήση του όρου «μπάτσος», ο οποίος ήδη προκαλεί αναστάτωση στους κύκλους των συνδικαλιστών της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου