Επιμένουν οι Τούρκοι - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Επιμένουν οι Τούρκοι

Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι τουρκικές δραστηριότητες στο Αιγαίο, με έξι μαχητικά αεροσκάφη να παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μετα...


Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι τουρκικές δραστηριότητες στο Αιγαίο, με έξι μαχητικά αεροσκάφη να παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μεταξύ της Λέσβου και της Λήμνου.
Στην ιστοσελίδα του τουρκικού Γενικού Επιτελείου υπάρχει ανακοίνωση, στην οποία κατηγορεί την Ελλάδα ότι παρενοχλεί τα αεροσκάφη της και παραβιάζει τα χωρικά της ύδατα, «φωτογραφίζοντας» τον πλου του σκάφους που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια από τη Σάμο στο Αγαθονήσι.
Την ίδια ώρα, δυσάρεστη έκπληξη αποτελεί για την Αθήνα η κοινή άσκηση ρωσικού πλοίου, που συνοδεύει το αεροπλανοφόρο «Κουζνέτσοφ», με τουρκική φρεγάτα.
Η άσκηση διεξάγεται ανοικτά του Ακσάζ, ενώ το ρωσικό αεροπλανοφόρο πλέει προς τη νότια Κρήτη, όπου τη Δευτέρα έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή άσκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου