Κρούσμα της γρίπης στην μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Κρούσμα της γρίπης στην μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, περίπου 30 πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε κα...


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, περίπου 30 πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε καραντίνα λόγω του εντοπισμού κρούσματος στο στρατόπεδό τους το οποίο βρίσκεται στην Νότια Καλιφόρνια.
H εφημερίδα SΑΒΑΗ αναφέρει πως η συγκεκριμένη βάση είναι και η μεγαλύτερη του συγκεκριμένου Σώματος, στις ΗΠΑ, και αυτή τη στιγμή είναι ανάστατη από την ανακοίνωση η οποία έγινε από εκπρόσωπο του Σώματος την Τετάρτη 29 Απριλίου.
Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση έχει να κάνει το 29ο Palms Marine Corps Air Ground Combat Center, και επιβεβαιώθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών των ΗΠΑ (US Centers for Disease Control).
Η συγκεκριμένη βάση βρίσκεται στην έρημο της Καλιφόρνια και αποτελεί την μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ με 8.000 άτομα ως προσωπικό. Αποτελεί δε και την κύρια εκπαιδευτική βάση του Σώματος των Πεζοναυτών οι οποίοι αναπτύσσονται στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ!
Ο φορέας του ιού Η1Ν1 βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της βάσης και είναι απομονωμένος από το υπόλοιπο περιβάλλον. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Πεζοναυτών «Ο Πεζοναύτης τα πάει καλά και η κατάστασή του βελτιώνεται». Επιπροσθέτως ανακοινώθηκε πώς άλλοι 30 πεζοναύτες οι οποίοι είχαν στενές κοινωνικές σχέσεις με τον φορέα του ιού έχουν τεθεί και αυτοί σε καραντίνα και παρακολούθηση. Θα τους επιτραπεί να επανέλθουν σε ενεργή υπηρεσία μετά την παρέλευση πέντε ημερών και φυσικά εφόσον δεν θα έχουν νοσήσει.
Τέλος, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στους δημοσιογράφους, ο εν λόγω πεζοναύτης δεν είχε κάποια σχέση με το Μεξικό ούτε είχε ταξιδέψει εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου