Αργύρης Σιδέρης υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αργύρης Σιδέρης υποψήφιος Βουλευτής Β' Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ

Φίλοι bloggers, Λίγες ώρες μας χωρίζουν, απο τη στιγμή που καλούμαστε να ασκήσουμε το ύψιστο Δημοκρατικό μας δικαίωμα. Αυτό της εκλογής των ...


Φίλοι bloggers,
Λίγες ώρες μας χωρίζουν, απο τη στιγμή που καλούμαστε να ασκήσουμε το ύψιστο Δημοκρατικό μας δικαίωμα. Αυτό της εκλογής των εκπροσώπων μας στο Κοινοβούλιο. Αυτό το καλπονοθευτικό σύστημα μπορεί και πρέπει να γίνει ο τάφος των εμπνευστών του. Πιστεύουν οι πανήβλακες ότι θα είναι πάντα εξουσιαστές και δυνάστες ενός Δημοκρατικού λαού όπως ο Ελληνικός. Εκεί ακριβώς κάνουν και τα μεγάλα λάθη. Υποτιμούν τον Πατριωτισμό, την περηφάνεια, τον εγωϊσμό και τον τσαμπουκά ΟΛΩΝ των Ελλήνων.
Προσπαθούν να τον αγελοποιήσουν, να τον έχουν μαντρωμένο στα κομματικά μαντριά τους και να το παίζουν περήφανοι τσελιγγάδες.
Απίστευτες μεθόδους σκαρφίζονται γα να ελέγξουν και να φέρουν στα μέτρα τους τη λαϊκή Βούληση. Τώρα λοιπόν είναι η ώρα της καθολικής λαϊκής εξέγερσης. Η ώρα που ΟΛΟΙ οι Έλληνες θα υψώσουν το ανάστημά τους απέναντι στα ανθελληνικά και αντιλαϊκά σχέδια τους.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σταθούμε ΑΝΤΑΞΙΟΙ των ΗΡΩΩΝ ΠΡΟΓOΝΩΝ ΜΑΣ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα το ΚΑΝΟΥΜΕ, στίς 4 Οκτωβρίου, Ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ψηφίζουμε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ, ψηφίζουμε Γιώργο Καρατζαφέρη και στην Β` Αθηνών στηρίζουμε blogger ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ Synbloggers
Εστάλη από http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου