Οι πολίτες απορρίπτουν τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι πολίτες απορρίπτουν τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ, από την εφημερίδα "Η Σημερινή" Οι πολίτες απορρίπτουν τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία Θεωρούν ότι οι πο...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ, από την εφημερίδα "Η Σημερινή"
Οι πολίτες απορρίπτουν τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία
Θεωρούν ότι οι πολιτικοί μας δεν γνωρίζουν ποια λύση επιδιώκουν στο Κυπριακό
Λύσεις που δεν υποστηρίζονται από κανένα κόμμα προκρίνει για το Κυπριακό η πλειοψηφία των πολιτών, απορρίπτοντας τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία και θεωρώντας πως οι πολιτικοί μας δεν γνωρίζουν ποια λύση επιδιώκουν.
Αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα μεγάλης δημοσκόπησης που δημοσιεύει σήμερα η «Σ», όπου αποτυπώνονται οι απόψεις της κοινής γνώμης για το Κυπριακό και τους χειρισμούς του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια. Όπως προκύπτει από ευρήματα της δημοσκόπησης, ένα πλειοψηφικό ρεύμα ανάμεσα στους πολίτες δεν αποδέχεται τη διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία ως τη μορφή λύσης. Την ίδια ώρα, απορρίπτει την εκ περιτροπής προεδρία, εκφράζει άγνοια για τη σταθμισμένη ψήφο και θεωρεί πως οι πολιτικοί μας δεν ξέρουν ποια μορφή λύσης επιδιώκουν.
Σε ό,τι αφορά τους προεδρικούς χειρισμούς, αυτοί γίνονται αποδεκτοί με οριακή πλειοψηφία, αλλά από ένα ιστορικά χαμηλό ποσοστό, ενώ η πλειοψηφία θεωρεί, επίσης, ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει κάνει επικίνδυνες παραχωρήσεις στην τουρκική πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου