Αν συνεχίσετε η αντίδραση της..."ακροδεξιάς" θα είναι άμεση και τελειωτική - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αν συνεχίσετε η αντίδραση της..."ακροδεξιάς" θα είναι άμεση και τελειωτική

Έντονη αντιπαράθεση είχαμε στην βουλή με αφορμή την συζήτηση για το θέμα των μεταναστών. Η κυβέρνηση προς το παρόν εμφανίζεται ανυποχώρητη ε...


Έντονη αντιπαράθεση είχαμε στην βουλή με αφορμή την συζήτηση για το θέμα των μεταναστών. Η κυβέρνηση προς το παρόν εμφανίζεται ανυποχώρητη ενώ έχει βάλει λυτούς και δεμένους καθώς και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια της να μιλούν για αντιδράσεις ακορδεξιών κύκλων. Απο την πλευρά της η ΝΔ ακροβατεί καταδικάζοντας ως πρόχειρο το "πασοκικό" νομοσχέδιο ζητώντας όμως ανάλογες λύσεις με ίσως ποιό αυστηρά κριτήρια.
Η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ μπορεί εύκολα να φανεί από την τοποθέτηση του...πρώην υπουργού λαθρομεταναστών κ.Παυλόπουλου που έχει τα μούτρα να τοποθετείτε και δημόσια.
Ο κ.Παυλόπουλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν έχει..... μεταναστευτική πολιτική
(θα τρελαθούμε δηλαδή) αλλά απλώς απλοποιεί τη διαδικασία για την απόκτηση της ιθαγένειας, μια κίνηση που δεν λύνει το πρόβλημα, ενώ εξέφρασε φόβους ότι το νομοσχέδιο θα μετατρέψει την Ελλάδα σε "κράχτη" για τους δουλεμπόρους.
Καλό θα ήταν κάποιος από τους βουλευτές του ΛΑΟΣ που ήταν παρόντες να του απαντούσε ότι ο μεγαλύτερος κράχτης αλλά και ανίκανος υπήρξε ο ίδιος ως υπουργός όταν τους προσκαλούσε και επί 6ετία δεν έπραξε απολύτως τίποτα.
Ο ΛΑΟΣ απο την πλευρά του ζήτησε την απόσυρση του νομοσχεδίου και την απομάκρυνση της Θάλειας απο το υπουργείο Εθνικής Παιδείας (εμείς έτσι θα το λέμε).
Απάντηση επί της ουσίας δεν υπήρξε αλλά η υπουργός "πέταξε την μπάλλα στην εξέδρα" επαναλαμβάνοντας την γνωστή ρητορική περί ακροδεξιάς.
"Πολύ γρήγορα και με σαφή τρόπο ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Παναγιωτόπουλος ταύτισε το κόμμα του με τον κ. Καρατζαφέρη και με τις πλέον ακροδεξιές φωνές", ήταν η απάντηση της κ.Διαμαντοπούλου.
Το παιχνίδι ακροδεξιά-ακροαριστερά το γνωρίζουμε καλύτερα και να είναι σίγουροι ότι ακόμα και αν έχουν την προστασία των ΜΜΕ αν το ακολουθήσουμε αυτοί είναι που θα βγούν χαμένοι.Ομως δεν θέλουμε να φέρουμε τη μάχη σε αυτό το επίπεδο γιατί θα δημιουργήσουμε διχόνοια στον Ελληνικό λαό.Εναν Ελληνικό λαό που πρέπει ενωμένος και με Εθνική συνείδηση να αντιμετωπίσει την επίθεση των Νεοταξιτών που λυμαίνονται την χώρα.Οσο όμως μας προκαλούν τόσο είναι πιθανό η "ακροδεξιά" να ξεσπάσει.Αλλωστε η μοναδική πραγματική νίκη των Εφιαλτών της Ελλαδας είναι η ποινικοποίση όρων και η ταύτιση των Εθνικών θέσεων και ιδεών με φοβικά σύνδρομα.
Από την στήριξη του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να λείψει η πραγματική κυβέρνηση του τόπου.Το συνονθύλευμα των "αναξιοπαθούντων",στερημένων πολιτικά και ιδεολογικά, ανθέλληνων και μισαλλόδοξων Συριζαίων που έσπευσαν να δώσουν την στήριξη τους υπερθεματίζοντας στις προτάσεις ΠΑΣΟΚ αφού επισήμαναν ότι τα μέτρα συναντoύν τη λυσσαλέα αντίδραση ακραίων αντιδραστικών κύκλων της πολιτικής ζωής της χώρας ενώ εγκαλούν την κυβέρνηση να μην υποχωρήσει απέναντι στις πιέσεις ακυρώνοντας ρυθμίσεις που ισχύουν εδώ και δεκαετίες στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά να προχωρήσει με πιο τολμηρά βήματα στην τελική διαμόρφωση του νόμου.
Εστάλη από http://protesilaos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου