Νεκρός ο φονιάς του αστυνομικού της "ομάδας Δ" - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νεκρός ο φονιάς του αστυνομικού της "ομάδας Δ"

Ένας εξαιρετικά επικίνδυνος αλλοδαπός κακοποιός , ο Ουκρανός Καζάκοβ Βιτάλι , φονιάς του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας Δέλτα Σπύρου Θεοδώρ...


Ένας εξαιρετικά επικίνδυνος αλλοδαπός κακοποιός, ο Ουκρανός Καζάκοβ Βιτάλι, φονιάς του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας Δέλτα Σπύρου Θεοδώρου (σκοτώθηκε στις 3 Απριλίου 2009 στην Κυψέλη, μετά από παρέμβαση υπέρ των κακοποιών της «προοδευτικής» κατοίκου Αθανασία Δήμα, που επιτέθηκε φραστικά στους ένστολους, αποσπώντας την προσοχή τους), έχασε τη ζωή του χθες σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια ληστείας σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Lidl.
Ο νεκρός έφερε μαζί του όπλα τύπου CZ (το είχαν κλέψει από τον Θεοδώρου) και Μakarov (ήταν αυτό με το οποίο σκότωσε τον αστυφύλακα Γιώργο Αναγνωστόπουλο, συνάδελφο του Σπύρου Θεοδώρου), αλλά και χειροβομβίδες.
Τον Βιτάλι αναζητούσε και η αστυνομία της Ουκρανίας, που είχε μάλιστα εκδώσει και διεθνές ένταλμα εναντίον του, για ληστεία και υπεξαίρεση. Λίγο πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, ο Ουκρανός κακοποιός εκτόξευσε χειροβομβίδα εναντίον τους, τραυματίζοντας τρεις εξ αυτών. Στις 12 Φεβρουαρίου 2010, στη διάρκεια επιχείρησης στο Πέραμα, είχε συλληφθεί ο αδερφός του Βιτάλι, ο οποίος ήταν παρών στο επεισόδιο της Κυψέλης.
Άπό "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου