Ελληνική (;) Θράκη: δεν περνάει μέρα, δίχως να ξεράσουμε! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ελληνική (;) Θράκη: δεν περνάει μέρα, δίχως να ξεράσουμε!

Η ξεφτίλα της Τουρκοκρατίας στη Θράκη συνεχίζεται Την ώρα που οι προκλήσεις της φασιστικής Τουρκίας κλιμακώνονται, δήμαρχοι και νομάρχες δεξ...


Η ξεφτίλα της Τουρκοκρατίας στη Θράκη συνεχίζεται
Την ώρα που οι προκλήσεις της φασιστικής Τουρκίας κλιμακώνονται, δήμαρχοι και νομάρχες δεξιώνονται στην Κομοτηνή μια δημαρχιακή τουρκομάζωξη και τον πρόεδρο του Συλλόγου που έχει ως έμβλημά του την ανεξαρτησία της Δυτικής Θράκης!
Όπως διαβάζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα της Μπιρλίκ (7-5-2010)(μετάφραση από το http://tourkikanea.wordpress.com ): «Ομάδα 92 ατόμων με επικεφαλής τον δήμαρχο Κοτζάελι Ιμπραίμ Καραοσμάνογλου ήρθε στην Δ.Θράκη.
Σε αυτήν την επίσκεψη τον δήμαρχο Καραοσμάνογλου συνοδεύουν ο δήμαρχος του Γκέμπζε Αντνάν Κιοσκέρ, ο δήμαρος του Κάρτεπε Σουκρού Καλαμπαλίκ, ο δήμαρχος του Μπασίσκελέ Χουσείν Αγιάζ, ο δήμαρχος του Ντέριντζε Αζίζ Αλεμντάρ, ο δήμαρχος του Κορφέζ Γιουνούς Πεχλιβάν, ο δήμαρχος του Ντιλόβασι Τζεμίλ Γιαμάν και μέλη του Δ.Σ, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δ. Θράκης Φερρούχ Οζκάν.
Την πρώτη μέρα του ταξιδιού πήγαν για πρωινό στο χωριό Λινό. Στο Λινό πήραν το πρωινό τους μαζί με τον Εκλεγμένο Μουφτή Κομοτηνής Ιμπραίμ Σερίφ, τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς, τον θρησκευτικό λειτουργό του Λινού, την διαχειριστική επιτροπή του τζαμιού, και τους χωρικούς. Αργότερα η επιτροπή πήγε στο προξενείο και επισκέφτηκε εκεί τον πρόξενο Μουσταφά Σάρνιτς. Η επιτροπή πηγαίνοντας στο δημαρχείο Κομοτηνής επισκέφτηκε τον δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη. Μετά την ανταλλαγή δώρων πήγαν στην νομαρχία Ροδόπης όπου συναντήθηκαν με τον νομάρχη Άρη Γιαννακίδη. Λίγο αργότερα πηγαίνοντας στην υπερνομαρχία Ροδόπης-Έβρου συναντήθηκαν για κάποιο διάστημα με τον υπερνομάρχη Γεώργιο Μηνόπουλο. Από εδώ η επιτροπή πήγε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης όπου πραγματοποίησαν μια σύντομη συνάντηση με την Γ.Γ. της Περιφέρειας.
Η επιτροπή που πήγε για το ναμάζι της Παρασκευής στο Εσκί Τζαμί, μετά επισκέφτηκε τον Μουφτή Ιμπραίμ Σερήφ στο γραφείο του. Η επιτροπή συμμετείχε σε γεύμα που δόθηκε προς τιμήν της από τον δήμο Κομοτηνής, και μετά πηγαίνοντας στην Τουρκική Νεολαία Κομοτηνής όπου ενημερώθηκαν για τον σύλλογο από τον πρόεδρο Κοράι Χασάν. Ο δήμαρχος του Κοτζάελι Ιμπραίμ Καραοσμάνογλου και η επιτροπή μαζί του πήγαν στην Ξάνθη όπου θα έχουν συναντήσεις και θα συμμετάσχουν στην βραδιά αλληλεγγύης της κίνησης ¨Μητέρες που διδάσκουν¨. Αύριο το πρωί η επιτροπή θα πάει στη Δράμα όπου αφού επισκεφτεί την ξακουστή Γέφυρα της Δράμας, μετά θα πάει στην Θεσσαλονίκη” (σ.μ. για το γνωστό…προσκύνημα στο υποτιθέμενο σπίτι του αρχιφασίστα γενοκτόνου Μουσταφά Κεμάλ).
Σχόλια: Στην φωτογραφία τέταρτος από δεξιά ο δήμαρχος Κομοτηνής, ο πιο χαμογελαστός της φωτογραφίας…Αλήθεια δεν τον ενοχλεί καθόλου που οι φίλοι και συνάδελφοι του Τούρκοι δήμαρχοι επισκέφτηκαν τον ψευδομουφτή και όλα τα άλλα πεμπτοφαλαγγίτικα όργανα της Άγκυρας στη Θράκη; Δεν τον ενοχλεί καθόλου η παρουσάι του αξιότιμου Φερούχ Οζκάν, που το έμβλημα του συλλόγου του είναι η σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης; Ως πότε θα συνεχίζεται επιτέλους αυτή η απερίγραπτη ξεφτίλα, μαζί με τη γελοία μπούρδα της…ελληνοτουρκικής φιλίας; Για πείτε μας, μωρέ κωμικοί ψηφοτσομπάνηδες, αυτοί με τους οποίους τρώτε και γλεντάτε, τι πίστεύουν για την Κύπρο και για το casus belli ; Για πείτε μας, οι γέφυρες ταχείας ζεύξεως στην Α. Θράκη για πού προορίζονται; Για τον Δούναβη; Και τα αποβατικά απέναντι από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου για πού είναι; Για τη Σικελία; Σιχαμάρα…
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου