Απαράδεκτη δήλωση του ΥΠΕΞ για την απαράδεκτη ανακοίνωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Απαράδεκτη δήλωση του ΥΠΕΞ για την απαράδεκτη ανακοίνωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ

Για το υπουργείο Εξωτερικών η ρατσιστική βία που ασκείται κατά των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες δεν υπάρχει.  Υπάρχουν μόνο "...

  • Για το υπουργείο Εξωτερικών η ρατσιστική βία που ασκείται κατά των Ελλήνων από τους λαθρομετανάστες δεν υπάρχει. 
  • Υπάρχουν μόνο "μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής βίας" από Έλληνες κατά αλλοδαπών.



Με μια τέτοια απαράδεκτη ανακοίνωση απάντησε στην απαράδεκτη ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ με την οποία καλούνται οι έγχρωμοι πολίτες των ΗΠΑ να μην επισκέπτονται την Ελλάδα για να μην πέφτουν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων!
Η ανακοίνωση του κ.Δελαβέκουρα έχει ως εξής: «Η Ελλάδα ήταν και παραμένει μια χώρα ασφαλής ένα κράτος δικαίου, στο οποίο κάθε πολίτης ή επισκέπτης απολαμβάνει της προστασίας του νόμου. Τα μεμονωμένα περιστατικά ρατσιστικής επίθεσης που έχουν σημειωθεί είναι ξένα προς τους Έλληνες, προς τον πολιτισμό μας και τη μακραίωνη παράδοση της ελληνικής φιλοξενίας. Η Πολιτεία και συγκεκριμένα το Υπουργείο  Προστασίας του Πολίτη, ακολουθεί  πολιτική μηδενικής ανοχής σε αυτά τα φαινόμενα και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πρόληψη και καταστολή τέτοιων συμπεριφορών, τις οποίες καταδικάζουμε απερίφραστα»  κ. .
Δεν ανέφερε ούτε λέξη για τις συνεχείς εγκληματικές επιθέσεις λαθρομεταναστών σε Έλληνες που έχουν οδηγήσει σε πάνω από 35 δολοφονίες Ελλήνων...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου