Το Δημοκρατικό παραμύθι του Πολυτεχνείου - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Το Δημοκρατικό παραμύθι του Πολυτεχνείου

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος Το καθεστώς της αστικής δημοκρατίας των ανύπαρκτων λαϊκών δικαιωμάτων, της μηδενικής εθνικής κυριαρχίας ...

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος


Το καθεστώς της αστικής δημοκρατίας των ανύπαρκτων λαϊκών δικαιωμάτων, της μηδενικής εθνικής κυριαρχίας και της διαρκούς ταπεινώσεως του στρατεύματος εορτάζει με προκλητικό τρόπο και κατά αντιποίηση πάσης αρχής της ομαλότητας και της ταυτίσεως απόψεων πολίτη και κράτους την εξέγερση του Πολυτεχνείου που «έφερε» τη «δημοκρατία». Επιδεικνύει τάχα υπευθυνότητα και θλίψη απέναντι στα προβλήματα της Ελλάδος που το ίδιο δημιούργησε σε εναρμόνιση με τους τοκογλύφους του νεοταξισμού και δεν προβαίνει σε σπατάλης χλιδής ως ένδειξη «συμμετοχής» στον πόνο του λαού μας.

Δεν υπάρχει σήμερα μήτε ψωμί μήτε παιδεία μήτε ελευθερία που διακήρυτταν οι ανθέλληνες μπροστάρηδες της γενιάς του Πολυτεχνείου πως θα φέρουν με την πτώση της «κακιάς χούντας». Για να φέρουν κατόπιν οι ίδιοι την προδοσία που καλλιέργησαν ίσαμε τις μέρες μας συναλλασσόμενοι με τους εσωκομματικούς και τους εξωτερικούς τους τάχα αντιπάλους, μεταλασσόμενοι οι ίδιοι στους γνωστούς γραικύλους και καθεστωτικούς πολιτικάντηδες που συνασπίζονται μεταξύ τους διώκοντας τους Έλληνες Εθνικιστές ακόμη και στο facebook! Ελευθερώθηκε λοιπόν η δημοκρατία και η αλήθεια μέσα από τους μεγαλειώδεις τάχα αγώνες του Πολυτεχνείου;

Εκτός από τα αγαθά τα οποία αποβλήθηκαν από την ζωή των Ελλήνων, η υποτιθέμενη άδολη εξέγερση του Πολυτεχνείου έγινε σύμφωνα με σχεδιασμούς που καταστρώθηκαν εκτός Ελλάδος από τα επιτελεία του διεθνιστικού νεοταξισμού. Στόχος ήταν η ανατροπή της Στρατιωτικής Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου 1967 και του Αρχηγού του Καθεστώτος Γεωργίου Παπαδοπούλου και η αντικατάστασή τους από το βολικό καθεστώς του Ιωαννίδη που οδήγησε στην επαναφορά της αστικής δημοκρατίας και την απώλεια της Κύπρου. Η δε ανατροπή του Γ. Παπαδόπουλου αποφασίστηκε όταν ο αείμνηστος Εθνικός Κυβερνήτης απέρριψε την πρόταση των Αμερικανών να προσφερθεί ελληνικός εναέριος χώρος στα αεροσκάφη τους ώστε να βοηθήσουν τους συμμάχους τους Ισραηλινούς στον γνωστό πόλεμο των 6 ημερών εναντίον των Αράβων στην Μέση Ανατολή.

Εξ αυτού του γεγονότος οι Αμερικανοί πλησίασαν τους τότε διοικητές των στρατιωτικών επιτελείων και άνοιξαν το δρόμο στην άνοδο του Ιωαννίδη αξιοποιώντας την αρχομανία του. Όμως για να συμβεί η ανατροπή του λαοφιλούς Παπαδόπουλου έπρεπε να σκηνοθετηθεί μια σκιά στις πολιτικές του επιλογές και να παρουσιασθεί ένα πλαστό δράμα με ανύπαρκτες συνέπειες και θύματα. Η δημιουργία δρόμων, η ηλεκτροδότηση και του τελευταίου χωριού, η διαγραφή χρεών προς τις τράπεζες, η βιομηχανική και αγροτική άνθιση, η μηδενική ανεργία και εγκληματικότητα, η εθνική ασφάλεια δεν διευκόλυναν την πτώση του Εθνικού Κυβερνήτη.

Σκηνοθετήθηκε λοιπόν η ψεύτικη επανάσταση με τον αποπροσανατολισμό των πολλών από τους λίγους. Πραγματοποιήθηκε στα σπλάχνα της ελληνικής εκπαιδεύσεως διότι οι πολιτικάντηδες θεωρούσαν πιο ευάλωτες τις νεανικές ψυχές και διότι επιθυμούσαν επιπλέον να στήσουν τα κομματικά τους άντρα μέσα στις σχολές με την μετεξέλιξη των φοιτητικών παρατάξεων ώστε να τις μετατρέψουν σε εκκολαπτήρια πολιτικάντηδων αλλά και να διαιωνίσουν στην κοινωνία το αισχρό τους πολιτικό σύστημα. Έτσι λοιπόν βρέθηκαν εκείνον τον Νοέμβρη του 1973 οι μπροστάρηδες που με την ντουντούκα και τις νεοταξικές εντολές παρέσυραν τους συμμαθητές τους στο άναμμα της «εξέγερσης».

Τι κι αν ο λαός δεν εξέφρασε αντίδραση έναντι της 21ης Απριλίου. Τι κι αν το ψωμί και η παιδεία παρέχονταν απλόχερα στον ελληνικό λαό. Οι αντιστάσεις και οι καταδολιεύσεις κάποιων ελάχιστων που συνελήφθησαν από τις Αρχές Ασφαλείας μεταφράστηκαν αυθαίρετα ως «στέρηση» ελευθεριών δήθεν φιλήσυχων πολιτών. Μέσα δε στις σχολές που εμφανίστηκαν ως εξεγειρόμενες μαζί με το Πολυτεχνείο, οι αριστεροί ινστρούχτορες είχαν παρασύρει και νέους ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με τα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Στενός μου συγγενής οδηγήθηκε εκεί μέσα από τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ που ήταν συγγενής μας, αλλά όταν είδε την σκευωρία του πράγματος και το αβάσιμο των κατηγοριών προς την Εθνική Επανάσταση του Γ. Παπαδόπουλου απαίτησε να εγκαταλείψει τον χώρο, όπως και έγινε.

Τα φερόμενα ως θύματα του Πολυτεχνείου δεν υπήρξαν ποτέ. Ουδείς σκοτώθηκε εντός του χώρου του Πολυτεχνείου, κατέδειξε η έρευνα του αειμνήστου εισαγγελέα Τσεβά στον καιρό της μεταπολίτευσης. Ο δε εισαγγελέας πέθανε από αιφνίδιο «φυσικό» αίτιο. Η τότε διαπραγματευτική ομάδα της σχολής συνομίλησε με τις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να εκκαθαριστεί η είσοδος του Πολυτεχνείου από τα υλικά εμπόδια που είχαν τεθεί στην πύλη με την βοήθεια τεθωρακισμένου. Κάποιοι σοσιαλιστές γνωρίζουν πολλά σχετικά.

Η δε τεράστια κεφαλή που βρίσκεται μέσα στο Πολυτεχνείο ανήκει στον μετέπειτα καθηγητή Σβορώνο που φυσικά ουδέποτε φονεύθηκε εντός της σχολής. Ακόμη και τα φερόμενα «θύματα» που θάφτηκαν ομαδικά στην περιοχή του Ζωγράφου ουδέποτε ευρέθησαν από τον τότε δήμαρχο Μπέη. Η δε Ηλένια που τάχα φονεύτηκε και την αναζητούσε υποτίθεται το αγόρι της με μια φωτογραφία στο χέρι απεδείχθη ξένο μοντέλο!

Όλα είναι δημιούργημα νοσηρής φαντασίας ενός προσκυνημένου πολιτικού εσμού που άνοιξε τις πύλες στο καθεστώς της διαφθοράς και της εξοντώσεως Πατρίδος και λαού. Όμως το Εθνικιστικό Κίνημα θα συνεχίσει την πορεία του στην εξουσία της Ελλάδος μαζί με την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού που πιστεύει σε Θεό και Ελλάδα. Θα απελευθερώσουμε την Ελλάδα και θα δώσουμε στο λαό και τα παιδιά μας έργο και χαμόγελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου