Ιρανικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς ΗΠΑ - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ιρανικά πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς ΗΠΑ

Ιρανικά πολεμικά πλοία διατάχθηκαν να προσεγγίσουν τα θαλάσσια σύνορα των ΗΠΑ ως απάντηση στη στάθμευση αμερικανικών πολεμικών σκαφών στ...

Ιρανικά πολεμικά πλοία διατάχθηκαν να προσεγγίσουν τα θαλάσσια σύνορα των ΗΠΑ ως απάντηση στη στάθμευση αμερικανικών πολεμικών σκαφών στον Κόλπο, όπως μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Fars, επικαλούμενο αξιωματικό του ιρανικού πολεμικού ναυτικού.

«Ο στρατιωτικός στόλος του Ιράν πλησιάζει τα θαλάσσια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών και η κίνηση αυτή είναι ένα μήνυμα», δήλωσε ο ναύαρχος Αφσίν Ρεζαγί Χαντάντ.

Ο Χαντάντ, ο οποίος περιγράφεται από το πρακτορείο ως διοικητής του βόρειου στόλου του ιρανικού Πολεμικού Ναυτικού, ανέφερε πως τα σκάφη έχουν αρχίσει το ταξίδι τους προς τον Ατλαντικό Ωκεανό μέσω υδάτων κοντά στη Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με το Fars, το σχέδιο αποτελεί μέρος «της απάντησης του Ιράν στην ενίσχυση της ναυτικής παρουσίας της Ουάσιγκτον στον Περσικό Κόλπο».

Το σχετικό τηλεγράφημα, το οποίο δεν είχε λεπτομέρειες για τα σκάφη, δεν κατέστη δυνατό να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή.


Από ΑΜΠΕ - Reuters

1 σχόλιο

  1. Το Ιράν είναι μια εκ των τριών εναπομείνουσων χωρών που ΔΕΝ έχουν (ακόμη) κεντρική τράπεζα συμφερόντων Rothchild, με άλλα λόγια, δεν έχουν υποδουλωθεί οικονομικά! Σε τέτοιες χώρες εφαρμόζεται «το δόγμα του ΣΟΚ», δηλαδή σπρώχνουν αυτές τις χώρες σε πόλεμο για να επιβάλουν στυγνούς δικτάτορες απόλυτα ελεγχόμενους (βλ. Πινοσέτ στην Χιλή), όπου δεν μπορούν να επιβάλουν κυβερνήσεις ανδρείκελα (του τύπου Τσολλάκογλου - Κουίνσλιγκ), για να τους πάρουν όλο τον πλούτο τους, ορυκτό και μη (βλ. Πετρέλαια Ελλάδας και Χαλκό Χιλής)!!!

    Ξαφνικά το Ιράν κινείται απειλητικά προς τις ΗΠΑ με πλοία; Ξύνονται οι Ιρανοί στην γκλίτσα του τσομπάνη ή είναι βούτυρο στο ψωμί της ΝΤΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου