Νεκρός στο κελί του ο Αλβανός βαρυποινίτης που έσφαξε τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Νεκρός στο κελί του ο Αλβανός βαρυποινίτης που έσφαξε τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη

Τι κατέγραψαν οι κάμερες τη νύχτα στις φυλακές Νιγρίτας Ο μυστηριώδης θάνατος του Ιλία Καρέλι έγινε γνωστός όταν άνοιξαν τα κελιά τω...

Τι κατέγραψαν οι κάμερες τη νύχτα στις φυλακές Νιγρίτας

Ο μυστηριώδης θάνατος του Ιλία Καρέλι έγινε γνωστός όταν άνοιξαν τα κελιά των φυλακών Νιγρίτας αργά το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε κάμερα μέσα και έξω από το κελί ασφαλείας, που κατέγραφε τα πάντα. Απομακρύνεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας από τα πρώτα στοιχεία που αποκαλύπτονται.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κάμερα δείχνει τον Αλβανό δολοφονό, να δυσφορεί μέσα στο κελί του και λίγο αργότερα να ξαπλώνει στο κρεβάτι του. ''Φαίνεται να παίρνει βαθιές ανάσες και το στήθος του πήγαινε πάνω κάτω'' λένε στο NewsIt άνθρωποι του υπουργείου.

Τα πλήρη αίτια του θανάτου πάντως αναμένεται να αποσαφηνιστούν εντός της ημέρας, μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εσωτερικών φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη, ο Αλβανός βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα της Νιγρίτας γύρω στις 16.00 χθες το απόγευμα (27-03-2014) και κρατείτο στην απομόνωση, για λόγους προστασίας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας Χάρης Κονσολίδης, ο Αλβανός κακοποιός μπήκε υποβασταζόμενος στη φυλακή

«Υπήρχαν εμφανείς μώλωπες παντού. Παντού», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

-«Ήταν χτυπημένος παντού. Φωτογραφήθηκαν όλα παντού».
-«Τις φωτογραφίες τις στείλαμε στις εισαγγελικές αρχές».

Σημείωσε ακόμη ότι ο Καρέλι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανένα υπάλληλο και κανένα κρατούμενο.

Ο Αλβανός βαρυποινίτης είχε μεταφερθεί στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών στις 15:45 της Πέμπτης 28 Μαρτίου και οδηγήθηκε σε κελί, όπου κρατείτο μόνος του για λόγους ασφαλείας.

Στο νεκροτομείο των Διαβατών Θεσσαλονίκης μεταφέρεται η σορός του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Σερρών.

Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει από τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη κι έως το μεσημέρι αναμένεται το πόρισμα προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Από ΑΠΕ - ΜΠΕ - Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου