Ζήτημα εθνικής ασφάλειας - Η δικαιοσύνη σιωπά ενώ κάποιοι "έχουν στο χέρι" τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ζήτημα εθνικής ασφάλειας - Η δικαιοσύνη σιωπά ενώ κάποιοι "έχουν στο χέρι" τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας

Αν τα στελέχη του κόμματός του κρατάνε στο χέρι τον πρώην πρωθυπουργό, τότε ποιος μπορεί να αποκλείσει να τον κρατάνε στο χέρι ακόμη και...

Αν τα στελέχη του κόμματός του κρατάνε στο χέρι τον πρώην πρωθυπουργό, τότε ποιος μπορεί να αποκλείσει να τον κρατάνε στο χέρι ακόμη και ξένες μυστικές υπηρεσίες και μέσω της συγκάλυψής του να κρατάνε στο χέρι και ολόκληρη την κυβέρνηση, εκβιάζοντας μέσω αυτής την ίδια μας την πατρίδα???...

Του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Απίστευτα και πρωτοφανή είναι αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας. Η πολιτική διαχείριση ξεπέφτει σε επίπεδα συμμορίας μαφιόζων, και την ίδια στιγμή η δικαιοσύνη σφυρίζει αδιάφορα ενώ το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του επιμένει με τρόπο προκλητικό να σιωπά.

Ο Γ. Παπανδρέου επιχειρεί την πολιτική του αυτονόμηση και την ίδια στιγμή δια μέσου των πλέον επίσημων κύκλων της Χαριλάου Τρικούπη διαρρέεται πως: «Ο Γ. Παπανδρέου δεν είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Τον έχουμε στο χέρι».

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως υπάρχουν άνθρωποι στο χώρο του ΠΑΣΟΚ, στελέχη που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ενεπλάκησαν κατά καιρούς σε κυβερνητικές υποθέσεις, που δηλώνουν ευθέως και απερίφραστα ότι «έχουν στο χέρι» τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας.

Ρωτάμε: Υπάρχει καμία αμφιβολία μετά από αυτή τη δήλωση, πως το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται πλέον να λειτουργεί απροκάλυπτα με όρους συμμορίας εκβιαστών που μάλιστα δε διστάζει...να δηλώσει πως "έχει στο χέρι" τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας???

Προκύπτει άραγε κάτι διαφορετικό από τις "διαρροές" των κύκλων του ΠΑΣΟΚ, όσο και από τις προ καιρού δηλώσεις του νυν αρχηγού του???

Πριν από λιγότερο από ένα μήνα, ο Γ. Παπανδρέου αυτονομήθηκε και πάλι κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας στη Βουλή, και τότε, όχι ένα οποιοδήποτε στέλεχος αλλά ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, έδειξε και πάλι «κόκκινη κάρτα» στον πρώην πρωθυπουργό δηλώνοντας πως: «Ο Γ. Παπανδρέουέχει μεγάλες εκκρεμότητες με το ΠΑΣΟΚ»υπονοώντας βεβαίως το περίφημο πόρισμα για την οικονομική διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ο κ. Βενιζέλος κρατά στο συρτάρι του – προφανώς παρανόμως, αφού ένα πόρισμα που καταδεικνύει προβληματική διαχείριση οικονομικών, δεν είναι για το συρτάρι του πολιτικού αλλά για το γραφείο του εισαγγελέα – για να μπορεί  μέσω αυτού να εκβιάζει τον πρώην πρωθυπουργό.

Ρωτάμε: Με ποιο δικαίωμα ένα κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο - το οποίο είναι και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της χώρας - κρατά στο συρτάρι του (όπως έκανε και με τη λίστα Λαγκάρντ) ένα πόρισμα που αφορά σε προβληματική διαχείριση δημοσίου χρήματος από τον πρώην πρωθυπουργό, και δεν έσπευσε αμέσως ως όφειλε να το δώσει στη δημοσιότητα ή τουλάχιστον να το παραδώσει στον αρμόδιο εισαγγελέα???

Ρωτάμε: Μετά και από αυτή την ομολογημένη ανομία, αμφιβάλει κανείς πως μέσω του πορίσματος αφήνεται να εννοηθεί πως πιστοποιείται εγκληματική διαχείριση στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ από τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, και ότι ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τη στάση του διαπράττει ένα διπλό έγκλημα:

Το έγκλημα της εκβίασης και μάλιστα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού της χώρας. Και…
Το έγκλημα της υπόθαλψης εγκληματία, αφού εν γνώσει του αποκρύπτει από τη δικαιοσύνη στοιχεία που αφήνει να εννοηθεί πως πιστοποιούν ένα σοβαρότατο οικονομικό έγκλημα.
Ρωτάμε: Δεν είναι αυτονόητο πως αν τίποτε από τις παραπάνω υποθέσεις μας δε συμβαίνει, το πόρισμα θα έπρεπε ήδη να είχε δοθεί στη δημοσιότητα και όχι να χρησιμοποιείται ως εργαλείο για την πολιτική χειραγώγιση ενός πρώην πρωθυπουργού??? 

Ρωτάμε: Αν τα δημοσιεύματα είναι αναληθή τότε γιατί τόσο καιρό δε βγαίνει επίσημη ανακοίνωση από το ΠΑΣΟΚ που να δηλώνεται ευθέως ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει στο χέρι τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας???

Ο νυν πρωθυπουργός της χώρας, όντας γνώστης  - ως οφείλει και υποχρεούται άλλωστε – όλης αυτής της κατάστασης, σιωπά. Με αυτή του τη σιωπή, διαπράττει και προσωπικά ένα τριπλό έγκλημα:

Το έγκλημα της υπόθαλψης εγκληματία για λογαριασμό του πρώην πρωθυπουργού, αφού δε δίνει άμεσα εντολή να δοθούν όλα τα στοιχεία στην εισαγγελία προκειμένου να αποφανθεί η δικαιοσύνη περί της αθωότητας η μη του πρώην πρωθυπουργού, έτσι ώστε να μην καθίσταται όμηρος ή εκβιαζόμενος από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

Το έγκλημα της συνέργειας σε υπόθαλψη εγκληματία, αφού διατηρεί στη θέση του το αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αν και ξέρει ότι αποκρύπτει στοιχεία από την Ελληνική δικαιοσύνη, τα οποία ενδεχομένως πιστοποιούν συντελεσθέν έγκλημα σε βάρος του δημοσίου, και τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, για την πολιτική εκβίαση του πρώην πρωθυπουργού της χώρας. Και τέλος…

Το έγκλημα της απιστίας σε βάρος του δημοσίου, εξ αιτίας της παραπάνω στάσης του.

Εν κατακλείδι…

Ζούμε σε μια χώρα όπου, ο πρωθυπουργός της χώρας, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, η ηγετική ομάδα του συγκυβερνώντος κόμματος και ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, έχουν παραβιάσει ολόκληρο τον ποινικό κώδικα με απόκρυψη στοιχείων, με εμφαινόμενη συγκάλυψη εγκλήματος, και με συστηματική απόπειρα εκβίασης του πρώην πρωθυπουργού, και η δικαιοσύνη σιωπά… Αυτοί οι κύριοι παραμένουν στη θέση τους… Και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα βγάζει το σκασμό ανεχόμενο και συγκαλύπτοντας όλο αυτό το αίσχος.

Ρωτάμε: Συνιστά ναι ή όχι κορυφαίο ποινικό αδίκημα η εκβίαση ενός ανθρώπου???

Ρωτάμε: Το παραπάνω ποινικό αδίκημα αποκτά ναι ή όχι διαστάσεις ανεξέλεγκτες και απρόβλεπτες, αν ο εκβιαζόμενος πολίτης είναι και πρώην πρωθυπουργός της χώρας, και μάλιστα ο πρωθυπουργός που με τις αποφάσεις και τους χειρισμούς του, οδήγησε το λαό της στην απόλυτη εξαθλίωση, και τον τόπο σε καθεστώς ξένης κατοχής???

Ρωτάμε: Με τι αυτοπεποίθηση… Με ποια αξιοπρέπεια… Και με τι είδους αποφασιστικότητα μπορούν να διαχειριστούν υποθέσεις της χώρας πολιτικά ανδρείκελα αλληλοεκβιαζόμενα και με την Ελληνική δικαιοσύνη να παραμένει θεατής αυτού του ανεπίτρεπτου αίσχους???

Ρωτάμε: Αν ο πρώην πρωθυπουργός είναι αθώος, με ποιο δικαίωμα η Ελληνική δικαιοσύνη επιτρέπει δια της σιωπής της, να είναι υποχείριο εκβιασμών από τον αντικαταστάτη του στην ηγεσία του κόμματός του καθώς και από «κύκλους» της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Ρωτάμε: Αν ο πρώην πρωθυπουργός είναι ένοχος – όπως αφήνουν να εννοηθεί κύκλοι από το ίδιοτου το κόμμα – με ποιο δικαίωμα κυκλοφορεί ελεύθερος και παραμένει ατιμώρητος σε μια χώρα που ακόμη και η φτώχεια έχει μετατραπεί σε ποινικό αδίκημα και μ αυτό τιμωρούνται οι φτωχοποιημένοι πολίτες της???

Ρωτάμε: Αν τα στελέχη του κόμματός του κρατάνε στο χέρι τον πρώην πρωθυπουργό, τότε ποιος μπορεί να αποκλείσει να τον κρατάνε στο χέρι ακόμη και ξένες μυστικές υπηρεσίες και μέσω της συγκάλυψής του να κρατάνε στο χέρι και ολόκληρη την κυβέρνηση, εκβιάζοντας μέσω αυτής την ίδια μας την πατρίδα???

Ρωτάμε: Με ποιο δικαίωμα η Ελληνική δικαιοσύνη μέσω της σιωπής και της αδράνειάς της, επιτρέπει να παραμένει εκτεθειμένος σε τέτοιου είδους εκβιασμούς ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας, και δεν αναλαμβάνει άμεσα τις ευθύνες της απέναντι σε ολόκληρο το Έθνος και το Σύνταγμα της χώρας???

Ρωτάμε: Από πού και ως που η ματαιοδοξία ενός φαιδροποιημένου πρωθυπουργού, ο οποίος επιδιώκει πάσει θυσία να παραμείνει προσκολλημένος στην καρέκλα του, μπορεί να δικαιολογεί αυτή την απόλυτη κατάρρευση και να εμφανίζει μια χώρα διεθνώς, παραδομένη σε μεθόδους καμόρας ως προς τη διακυβέρνησή  της, με ότι αυτό σημαίνει για τη δυνατότητα όλων εκείνων που επιχειρούν να εκβιάσουν τις τύχες της μέσω του εκβιασμού των ηγετών της???

Ρωτάμε: Αν όλα τα παραπάνω είναι εικασίες που δεν έχουν καμία αντικειμενική υπόσταση, γιατί δεν βγαίνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να δηλώσει ευθέως ότι δεν υπάρχει καμία ανομία στην οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν υπαρχουν δαπάνες χωρίς παραστατικά, ότι τα πάντα ήταν σύννομα και να παραδώσει το πόρισμα των ελεγκτών στη Βουλή και την Ελληνική δικαιοσύνη???

Απέναντι σ αυτά τα ερωτήματα, κάθε σιωπή, κάθε ολιγωρία, αλλά και κάθε εκδήλωση ωχαδερφισμού, καθιστά αυτοδίκαια συνενόχους τους πάντες.

Οφείλετε λοιπόν να αναλάβετε τις ευθύνες σας, γιατί σύντομα θα έρθει η στιγμή που θα τις αποδώσει η ίδια η ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου