Ελλάδα καθαρή σε κοινωνία και πολιτεία - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ελλάδα καθαρή σε κοινωνία και πολιτεία

Ένα έθνος μπορεί να εξυγιανθεί μονάχα εάν η καθαρτήριος διαδικασία απλωθεί σε όλες τις εκφάνσεις τής πολιτικής του ζωής, από την κοινωνί...

Ένα έθνος μπορεί να εξυγιανθεί μονάχα εάν η καθαρτήριος διαδικασία απλωθεί σε όλες τις εκφάνσεις τής πολιτικής του ζωής, από την κοινωνία ίσαμε την Πολιτεία.


Το Ελληνικό Έθνος έχει άμεση ανάγκη να γίνει ελληνικό από τις γειτονιές μας έως τον έσχατο θεσμό. Να μην μείνει κανείς ανθέλληνας σε τούτο τον μαρτυρικό και ηρωοτόκο τόπο.

Δεχόμαστε έναν ανηλεή πόλεμο στα θεμέλια τού εθνοφυλετικού μας ιστού και στις υποδομές υπάρξεως και αναπτύξεως τού εθνικού μας κράτους. Μάς οδηγούν σε γενοκτονία οι ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Και οι εσωτερικοί πόλεμοι, φρικτότεροι παντός άλλου πολέμου και προπαρασκευαστικοί των στρατιωτικών κατοχών τού νεοταξικού κτήνους, αντιμετωπίζονται με ολομέτωπες και συνεκτικές επαναστάσεις τού λαού.

Χρειαζόμαστε επανάσταση σε όλα τα μέτωπα. Επανάσταση συνειδήσεων και κατασταλαγμένων επιλογών πως θέλουμε να μείνουμε Έλληνες σε όλα. Έλληνες στο Αίμα, Έλληνες στην Πίστη, Έλληνες στην Κοινωνία. Και ακόμη πως θέλουμε να παραμείνει η Ελλάς Λαϊκό και Φυλετικό Κράτος, δηλαδή Κράτος Ελλήνων.

Χρειαζόμαστε την ίδια ακριβώς στιγμή επανάσταση στα εθνικά, πολιτικά και κοινωνικά μας πράγματα. Να κάνουμε ελληνικές τις γειτονιές, τις πλατείες, τα σχολεία, τις τοπικές κοινωνίες, το κοινοβούλιο. Να κάνουμε με δύο λόγια ελληνική την Πολιτεία από το ένα άκρο μέχρι το άλλο. Και το τελευταίο λιθάρι να βρίσκεται μονάχα σε χέρια ελληνικά.

Να κάνουμε επανάσταση ενάντια στην στημένη και διορισμένη κομματοκρατία των φαύλων, των περιττών και των προδοτών. Να κλείσουμε σε ανήλιαγα μπουντρούμια τον μισελληνισμό και να ισοπεδώσουμε τον βαρβαρισμό. Αμφότερα τα δύο αυτά μικρόβια να εκλείψουν δια παντός από την Πατρίδα μας κι αν επιμείνουν και από την οικουμένη. Δεν πιέζουμε κανέναν. Αλλά όποιος θέλει να σκοτώσει την Ελλάδα, αυτός δεν έχει θέση στο Έθνος των Όρθιων και Ζωντανών Ελλήνων.

Να κάνουμε την Επανάσταση των Αληθινών Ελλήνων, Καθεστώς Εθνικό και Λαϊκό. Να φτιάξουμε την Ελλάδα επάνω από τις στάχτες τού ψευτορωμέϊκου. Έλληνες ορκισμένοι σε Θεό και σε Πατρίδα να σχηματίσουν κυβέρνηση αληθινής εθνικής ενότητας, κυβέρνηση παγιωμένη με τη συμμετοχή τού λαού και τού στρατού. Να διώξουμε τούς επιτηρητές και τούς δανειστές τής Παγκοσμιοποίησης και να βάλουμε εμπρός τα σχέδια για την ανοικοδόμηση τής Ελλάδος επάνω στις ικανότητές μας και τα εύφορα χώματά μας.

Οι ολετήρες τής Ελληνικής Φυλής μάς φέρανε ένα ακόμη πολυνομοσχέδιο τής συμφοράς προκειμένου να πάρουν οι διεθνείς τοκογλύφοι κι άλλο ελληνικό αίμα και να επιτευχθεί το γενικό ξεπούλημα τής Ελλάδος στις πολυεθνικές τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Μισθοί πείνας και εξίσου μειωμένες συντάξεις, κατάργηση των επικουρικών συντάξεων, περισσότεροι φόροι υπέρ των τραπεζών, γενικευμένες απολύσεις, δόσιμο τού φαρμάκου, τού γάλακτος και των έργων στους εγχώριους και διεθνείς νταβατζήδες. Τα πάντα σε κείνους που θα πάρουν γεωφυσικό πλούτο και εθνική γη.

Και για να μην καταλάβει τάχα μου τίποτα ο ρημαγμένος ραγιάς, σηκώσανε μέσα στο κοινοβούλιο τής κατοχής ψεύτικες και προσυνεννοημένες αντιδράσεις από όλες τις πτέρυγες τού κατοχικού καθεστώτος. Προτάσεις μομφής εκ των προτέρων καταδικασμένες από τούς αμερικανοκομμουνιστές. Παραιτήσεις, διαγραφές, παχιά λόγια και ψήφους από τούς φιλελεύθερους. Κι όλοι μαζί βαδίζουν σε μια συγκυβέρνηση που θαρρούν πως θα τούς αφήσουμε να κάνουν. Γελιούνται όμως.

Η Γαλλία σήκωσε κεφάλι. Η Ρωσία φτιάχνει ένα εθνικό και χριστιανικό κράτος ισχυρό. Δεν θα λείψει η Ελλάς από την αντεπίθεση των Εθνικών Δυνάμεων. Δεν θα επιτρέψουμε τον βιασμό τού Μεγάλου Ελληνικού Έθνους από τούς εγκληματίες, όταν Ελληνίδες ξυλοκοπούνται και βιάζονται από λαθρομετανάστες σε περιστατικά όπως εκείνο που συνέβη στο Κοροπί και τα θάβουν οι Αρχές τού ψευτορωμέϊκου για να καλύψουν τούς λαθροεισβολείς. Εκείνους για τούς οποίους φτιάχνουν τεμένη και μεταναστευτικούς κώδικες ενσωμάτωσης, για να γίνει η ισλαμοποίηση τής Ελλάδος και η γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων.

Δεν θα συνεχιστούν οι διωγμοί των παιδιών μας, όπως των Ελλήνων Πομάκων από τα σχολεία τους επειδή δεν ξέρουν καλά το κοράνι. Δεν θα πραγματωθεί η ψεύτικη επανάσταση των ρέμπελων διεθνιστών και των γυρολόγων προστατευομένων τους, με τις αντισυγκεντρώσεις τού συστημικού παρακράτους σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην κατεχόμενη Αθήνα. Με τούς προστάτες τού πολυφυλετισμού και διώκτες τού Ελληνισμού να μάς λέγουν πως θα διώξουν τούς Έλληνες Εθνικιστές από δήμους, περιφέρειες και εκλογές, για να ζήσουν μαζί οι κατακτημένοι Έλληνες με τους γυρολόγους μισθοφόρους τού νεοταξισμού.

Ο πόλεμος σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σε βάρος δηλαδή τού Μαχόμενου Ελληνισμού, επεκτείνεται διαρκώς και στην Κύπρο. Οι εισαγγελείς ψάχνουν τρόπους φιμώσεως των Εθνικιστών, η αστυνομοκρατία και οι έρευνες εκφοβισμού φτάνουν έως τις οικίες των διωκομένων και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου υπερασπίζεται τις κατοχικές αρχές σε βάρος Ελληνόπουλων.

Όλοι μας έχουμε το μερίδιο τής ευθύνης που μάς αντιστοιχεί έναντι τού Ελληνικού Γένους. Ο εσωτερικός πόλεμος που δεχόμαστε πρέπει να τερματιστεί με την ολοκληρωτική ισοπέδωση τού μισελληνισμού.


Δεν μάς λείπει απολύτως τίποτα που να γυρέψουμε σε δοσατζήδες και κατακτητές. Να κατακτήσουμε την ελευθερία μας και την ίδια στιγμή θα κατακτήσουμε την Μεγάλη και Ισχυρή Ελλάδα. Κάτω το καθεστώς τής προδοσίας! Ζήτω η Αιώνια Ελλάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου