Ομολογία ΣΟΚ Μιχελάκη: Ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε την Χρυσή Αυγή φυλακή (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ομολογία ΣΟΚ Μιχελάκη: Ο Αντώνης Σαμαράς έβαλε την Χρυσή Αυγή φυλακή (Video)

Η ομολογία είναι σε δημόσιο βίντεο, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Στον Ενικό», οπότε ας μην προτρέξει η «ανεξάρτητη» δικαιοσύν...

Η ομολογία είναι σε δημόσιο βίντεο, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Στον Ενικό», οπότε ας μην προτρέξει η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη να διατάξει κάποια κατεπείγουσα έρευνα για το ζήτημα.

Ομολογία-σοκ είχαμε χθες το βράδι αργά από τον υπουργό εωτερικών της συγκυβέρνησης Γιάννη Μιχελάκη ο οποίος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου είπε για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή», προσπαθώντας να επαινέσει το έργο της ΝΔ στον Πάνο Σκουρλέτη του ΣΥΡΙΖΑ.


Αφότου παρέθεσε το «επιχείρημα» ότι δεν γίνεται να υπάρχουν «υπόγειες διαδρομές» μεταξύ Χρυσής Αυγής και ΝΔ, ενώ παράλληλα η ΝΔ ασκεί την δίωξη αυτή, γεγονός που είναι αληθές, έγινε και πιο σαφής στον λόγο του, λέγοντας για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής ότι «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή». Βέβαια έσπευσε να «διορθώσει» λέγοντας ότι εννοούσε ότι «η δικαιοσύνη τους έβαλε φυλακή». Πάντως τον κοιτούσαν ολοι έκπληκτοι, μην περιμένοντας από έναν έμπειρο πρώην δημοσιογράφο, που γνωρίζει να χειριζεται την επικοινωνία, να υποπίπτει σε τέτοια γκάφα-ομολογία.

Απολαύστε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου