Εσωτερική αστάθεια στη Ελλάδα….Ας αφήσω την "φαντασία" μου να τρέξει…Λες; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Εσωτερική αστάθεια στη Ελλάδα….Ας αφήσω την "φαντασία" μου να τρέξει…Λες;

Ας δούμε λοιπόν ένα φανταστικό σενάριο … ένα όραμα μιας τολμηρής φαντασίας…. Γράφει ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ Ζεις σε μια πάμπλουτη χωρά...

Ας δούμε λοιπόν ένα φανταστικό σενάριο … ένα όραμα μιας τολμηρής φαντασίας….

Γράφει ο ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ

Ζεις σε μια πάμπλουτη χωρά σε ορυκτό πλούτο, φυσικό πλούτο, ιστορικό πλούτο, ορθόδοξο πλούτο και φυσικά γεωστρατηγικό πλούτο….. Αφού με τεχνητή κρίση σε έβαλαν στα μνημόνια σου επέβαλαν ένα τέτοιο χρέος που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να αποπληρώσεις…. Αφού έχουν πουληθεί όλες οι υποδομές και τα μονοπώλια του κράτους είναι αδύνατον να ξανασταθεί η χώρα σου στα πόδια της… Το μεγαλύτερο κομμάτι της μορφωμένης νεολαίας σου, δηλαδή το μέλλον σου, έχει μεταναστεύσει για να σωθεί….

Η εργασία, και ειδικά η επιχειρηματικότητα, στη χώρα έχει καταστεί ποινικό αδίκημα το ίδιο και η αμοιβή άνω των εξακοσίων ευρώ το μήνα. Οι φόροι συνεχώς αυξάνονται ,και θα αυξάνονται, μέχρι να μην υπάρχει Έλληνας με ιδιωτική περιουσία και χωρίς χρέη…. Αντίθετα κάποιοι άλλοι δρουν οικονομικά, και όχι μόνο, στη χώρα σου χωρίς έλεγχο, χρηματοδοτούνται συνεχώς με άμεσους και έμμεσους τρόπους και τώρα ετοιμάζεται να τους δοθεί και δικαίωμα ψήφου εφόσον διαμένουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τρία χρόνια ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…. Είναι ήδη πέντε εκατομμύρια και συνεχώς αυξάνονται… Άρα σε πολύ λίγο χρόνο θα χάσεις πλήρως και τον έλεγχο της χώρας σου μέσω της αλλοίωσης του πληθυσμού……

Πως λοιπόν και από πού θα ανορθωθεί η οικονομία που σου υπόσχονται και πως θα βγεις από τα μνημόνια όπως διαρκώς σου λένε; Άπλα δεν πρόκειται να συμβεί ΠΟΤΕ…..

Ψιθυρίζεται ότι οι τράπεζες θέλουν και πάλι ανακεφαλαίωση…. Αλλά αυτή τη φορά ΔΕΝ πρόκειται να την κάνει κανείς …. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ…. ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ (ΟΙ ΓΙΑΝΚΗΔΕΣ) να τις αναχρηματοδοτήσουν πάλι…. Η αποστολή των ΝΕΟΝΑΖΙ στην Ελλάδα επετεύχθη…. Την γονάτισαν εντελώς οικονομικά….. Και αν την αφήσουν να πέσει επίσημα θα μπορέσουν να βάλουν ‘’χέρι’’ σε όποιο κομμάτι της απέμεινε ελέω αγγλικού δικαίου…… Να θυμίσω ότι ΟΛΑ είναι ενέχυρο μέσω (αντισυνταγματικών) μνημονίων….. και φυσικά και η βασική τους λεία… ο ορυκτός πλούτος του αιγαίου….

Από την άλλη έχεις ένα μαγαζί γωνία με τεράστια γεωπολιτική σημασία…. Έχεις όμως ένα λαό που έχει την τάση να συμπαθεί τους ομόθρησκους ρώσους και συγχρόνως να είναι λίγο ατίθασος …. ειδικά όταν τα ‘’πάρει στο κρανίο’’….. Έχεις και κάτι ‘’ενοχλητικές’’ στατιστικές που επιβεβαιώνουν τη συμπάθεια των ελλήνων στους ρώσους και την αντιπάθεια τους στους αμερικανούς…. Το επαλήθευαν τελευταία και με κάτι διαδηλώσεις για εθνικά θέματα… Άρα λοιπόν αν είσαι ο ‘’αφέντης’’ δυνάστης πρέπει να λάβεις ‘’δραστικά’’ μέτρα…. Ίσως να καταφύγεις στην παλιά και ‘’δοκιμασμένη’’ εντολή του ‘’διαίρει και βασίλευε’’ ….. Δίνεις ας πούμε ένα κομμάτι της χώρας στους σλάβους….. ένα κομμάτι στους αλβανούς…. ένα κομμάτι στους τούρκους (μετά τον Ερντογάν)…. κι έτσι κάνεις με λιγότερο ‘’άγχος’’ τη ‘’δουλειά σου’’…. Επειδή όμως θεωρητικά είσαι ‘’σύμμαχος’’ πρέπει όλο αυτό να το κάνεις με ‘’όμορφο’’ τρόπο για να μην ξυπνήσει το πόπολο και σου χαλάσει τη μανέστρα…. Πως το οργανώνεις λοιπόν;

Ας βάλουμε λίγο την φαντασία μας να δουλέψει…. Έχεις δυο ‘’χρήσιμους’’ στρατούς που έχουν ήδη πολλά ‘’ένσημα’’ από τις βρομοδουλειές σου….

Καταρχήν οι γνωστοί και δοκιμασμένοι ‘’μπαχαλάκηδες’’…. Εθνικότητας γειτονικής χώρας που έχεις μάλιστα δώσει και σε πάνω από 800.000 από δαύτους ελληνική υπηκοότητα…. Έχουν διαλύσει πάμπολλες φόρες εχθρικές προς τα σχέδια σου διαδηλώσεις ‘’αφέντη’’ μου…. έχουν αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη άλλες τόσες…. Έχουν βάλει φωτιές για να ‘’αναζωογονήσουν’’ το περιβάλλον (!!!!) και βέβαια αποτελούν ένα μόνιμο παράγοντα φόβου των πολιτών και αποσταθεροποίησης της χώρας… Ένα το κρατούμενο…..

Έπειτα έχεις και περίπου πέντε εκατομμύρια ‘’καημένους’’ … που τους χρηματοδοτείς ακατάπαυστα με χρήμα, ευνοϊκούς νόμους, προπαγάνδα, μέχρι και εγκληματική ασυλία…. Ε, ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ‘’ΑΦΕΝΤΗ’’ ΜΟΥ; Άλλωστε, έλα τώρα, γι’αυτό δεν τους έφερες; Δυο τα κρατούμενα…..

Αν βάλεις λοιπόν και τους δυο αυτούς στρατούς σου να δημιουργήσουν ξαφνικά εσωτερική αστάθεια και μέσω αυτής πλήρη οικονομική κατάρρευση δεν πτωχαίνεις τα σχέδια σου; Τόμπολα!!!! Σε έναν ‘’τελειωμένο’’ οικονομικά, πλήρως τρομοκρατημένο και πολύ σύντομα πεινασμένο δεν είναι ευκολότερο να τον κάνεις να δηχθεί τα πάντα; Να υποταχθεί πλήρως;
Φυσικά,’’ αφέντη’’ μου, έχεις και το υπέρτατο ‘’εργαλείο’’ …. τους ‘’για πάντα στα τέσσερα’’ …. Μετά από ένα εσωτερικό ‘’χαμό’’ τους βάζεις να κάνουν οοοοοοοολοι μαζί μια κυβέρνηση ‘’εθνικής σωτηρίας’’ (sic) …. Ξέρεις τώρα… Εκεί λοιπόν για το ‘’καλό’’ όλων και κυρίως του ‘’αφέντη’’ πραγματοποιούν την ‘’επιθυμητή’’ τριχοτόμηση του κορμιού σου….. Προς αποφυγή και μελλοντικών ‘’παρεξηγήσεων’’ αλλάζεις βέβαια και το Σύνταγμα (προς το χειρότερο φυσικά…) μέσω μιας οικουμενικής 200+ ‘’βολευτών’’ και από δω παν και οι άλλοι…. Ο εκλογικός νόμος που θα οδηγήσει εκεί έχει ήδη ψηφιστεί… Η Κυρά Φωφώ ήδη έκανε πάσα στον κυρ Αλέξη γύρω από αυτό… να το αλλάξουμε είπε κι αυτός! Συμφώνησε!

Λέτε σε αυτό το φανταστικό μου σενάριο να χωρά και η δολοφονία κάποιου γνωστού πατριώτη εμπόρου τροφίμων; Το κλείσιμο των αντίστοιχων ‘’μεγαλομπακάλικων’’ σε μια τέτοια περίπτωση ‘’βολεύει’’ πολύ….. όποιος αντισταθεί βλέπετε τι παθαίνει… Αλλά και ο άλλος μωρέ… εκείνος ο ‘’για πάντα θα σας λέω τι ψηφίσατε’’ πολύ περίεργα χάθηκε… Λέτε να του είπαν αυτή τη φορά να βγάλει (ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ)κανένα ‘’λεβέντη’’ πρωθυπουργό και φρίκαρε; Χμ …. Μεγάλη φαντασία έχω….

Τι λέτε, ένα τέτοιο ‘’φανταστικό’’ σενάριο δεν θα τους βόλευε όλους; Εκτός από το πόπολο φυσικά….

Η φαντασία μου μπορεί να καλπάζει… πάντως θα μπορούσε να είναι και σενάριο ταινίας…. Αλλά πάλι πολλά σενάρια είναι βγαλμένα από πραγματικά γεγονότα… Μυρίζει και τόσο έντονα αίμα αυτός ο ελληνικός ουρανός…. Νομίζω ότι θα το δω ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ στον ύπνο μου να ξετυλίγεται όλο αυτό…. Και πως ξυπνά κανείς από ένα τέτοιο εφιάλτη ; Και ειδικά αν είναι απροετοίμαστος…..

Θέλεις να είσαι προετοιμασμένος; Θα σου πω δυο ιστορίες που μου είπαν κάτι γερόντια …

Ιωσήφ Βατοπεδινός: Η Ελλάδα θα έχει θύματα από την πείνα που θα έρθει, αλλά τα περισσότερα θύματα θα τα έχει από τους αλλοδαπούς!

Γέροντας Βασίλειος Καυσοκαλυβίτης (+2014): «Θα’ χουμε πολλές φασαρίες, έρχονται δύσκολες ημέρες»

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…. ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ…. ΌΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ…..

Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε αυτό που σας συνήθως σας λέω : ‘’ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ’’…

«Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική»

Πηγή

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου