Οι σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας και η θέση της Χρυσής Αυγής: Πάνω από όλα η Ελλάδα! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι σχέσεις Ρωσίας Τουρκίας και η θέση της Χρυσής Αυγής: Πάνω από όλα η Ελλάδα!

Οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ είναι ούτε με τους Ρώσους ούτε με τους Αμερικάνους, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολι...


Οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ είναι ούτε με τους Ρώσους ούτε με τους Αμερικάνους, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στην δεκαετία του 1990 ο αείμνηστος καθηγητής Παναγιώτης Κονδύλης αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στους σημαντικούς παράγοντες, οι οποίοι είναι δυνατόν να παίξουν ρόλο σε αυτές έγραφε:

Μονάχα μια ισχυρή εθνικιστική και επεκτατική Ρωσσία θα μπορούσε να αποτελέσει δραστικό φραγμό των τουρκικών φιλοδοξιών στα Βαλκάνια (όπου θα αναζωπυρώνονταν οι παλαιοί ρωσσικοί δεσμοί με τη Σερβία και τη Βουλγαρία) και στην Ανατολή (όπου επίσης θα ενεργοποιούνταν ο παλαιός αντιτουρκικός άξονας Ρωσσίας καί Ιράν). Είναι άγνωστο αν αυτό το ενδεχόμενο θα επισυμβεί ή αν η Ρωσσία θα τελματωθεί μακρόχρονα. Πάντως μια «φιλελευθεροποίησή» της με την έννοια της προσαρμογής της στα αμερικανικά πρότυπα και στις αμερικανικές επιθυμίες πιθανότατα θα σήμαινε την αποθράσυνση της Τουρκίας και τη χαριστική βολή για την ουσιαστική, αν όχι και για την τυπική ανεξαρτησία της Ελλάδας.”

Πράγματι, ο πόλεμος στην Συρία και η κατάρριψη πολεμικού αεροσκάφους της Ρωσίας από τους Τούρκους έδειχναν ότι αναπτύσσεται ένα τόξο εχθρικό προς την Τουρκία, στο οποίο συμμετείχαν τόσο η Μόσχα, όσο και το Ιράν. Οι εξελίξεις όμως, δυστυχώς, είναι διαφορετικές. Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαμε δύο σοβαρά γεγονότα τα οποία δείχνουν ότι ευρίσκεται σε εξέλιξη μία συμμαχία κατά κάποιο τρόπο της Ρωσίας με την Τουρκία.

Διαβάζουμε σχετικά: “Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι ο πυρηνικός σταθμός στο Άκουγιου της Τουρκίας, την έναρξη της κατασκευής του οποίου κήρυξε επισήμως μαζί με τον Ερντογάν, θα τεθεί σε λειτουργία το 2023.” “Προτεραιότητα για την αμυντική συνεργασία Μόσχας - Άγκυρας χαρακτήρισε την παράδοση των ρωσικών πυραύλων S-400 στην Τουρκία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας - Τουρκίας στην Άγκυρα.”

Από όσα διαβάσατε παραπάνω, η Μόσχα κατασκευάζει πυρηνικό σταθμό στην Τουρκία, που είναι το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η Τουρκία πυρηνικά όπλα! Επιπλέον, εκφράζει την διάθεση να της παραδώσει το πανίσχυρο πυραυλικό σύστημα S-400. Όλα αυτά μόνο φιλικές ενέργειες προς την Ελλάδα δεν είναι. Όσοι εκφράσουν την αντίρρηση ότι η Μόσχα προσπάθησε στο παρελθόν να αναπτύξει τις σχέσεις της με την Ελλάδα και βρήκε πόρτες κλειστές, ασφαλώς και έχουν δίκιο, τι σημασία όμως έχει αυτό;…

Αυτό που είναι το δεδομένο είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε με την βοήθεια της Μόσχας την Τουρκία να ισχυροποιείται και να απειλεί ευθέως την Ελλάδα! Βεβαίως πάντοτε υπάρχει η ελπίδα (βάσει της μελέτης της Ιστορίας) η συνεργασία αυτή να είναι περιστασιακή και να λήξει σύντομα. Μακάρι να είναι έτσι. Εάν όμως δεν συμβεί αυτό, τότε η θέση της χώρας μας είναι πάρα πολύ δύσκολη και θα πρέπει να πιέσει προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει την Πατρίδα μας από την τουρκική επιθετικότητα.

Αμφιβάλλουμε σοβαρά εάν οι ΗΠΑ θα διακινδυνεύσουν μία πλήρη ρήξη των σχέσεών τους με την Τουρκία χάριν της Ελλάδος. Η Ελλάδα όμως έχει πανίσχυρα όπλα (βάση της Σούδας, γεωπολιτική θέση) προκειμένου να απαιτήσει από την Ουάσιγκτον την κάλυψή της!

Σε όλες τις περιπτώσεις οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι ούτε με τους Ρώσους, ούτε με τους Αμερικάνους, ούτε με κανέναν, είναι με την Ελλάδα και μόνον με την Ελλάδα και πριν αναζητήσουμε συμμαχίες, που πρέπει να αναζητήσουμε, θα πρέπει να εξαντλήσουμε τις δυνατότητες του Έθνους μας, που είναι μεγάλες.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου