Αυτό που πάτε να κάνετε λέγεται εθνική προδοσία!!! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Αυτό που πάτε να κάνετε λέγεται εθνική προδοσία!!!

Γνωρίζετε, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι : Αυτός, που εκχωρεί όνομα, παραχωρεί έδαφος; Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας Μαθηματικός – Ερευνητής ...


Γνωρίζετε, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι : Αυτός, που εκχωρεί όνομα, παραχωρεί έδαφος;

Γράφει ο Αθανάσιος Τσόκας Μαθηματικός – Ερευνητής

Κύριε Πρωθυπουργέ

1) Είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, όταν πάτε να αναγνωρίσετε με τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το Ψευτομακεδονικό κράτος των Σκοπίων, το οποίο είναι κατασκεύασμα του καθεστώτος Τίτο, το 1944!!!

2) Είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, όταν πάτε να αναγνωρίσετε με τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, το Ψευτομακεδονικό Έθνος των Σκοπίων, το οποίο είναι και αυτό κατασκεύασμα ,του Τίτο!!!

3) Είναι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, όταν πάτε να αναγνωρίσετε με τη λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, τη Ψευτομακεδονική γλώσσα των Σκοπίων, η οποία είναι και αυτή κατασκεύασμα του Τίτο!!!

Εάν, κύριε Πρωθυπουργέ, μου βρείτε έστω και ένα μικρό λογοτεχνικό κείμενο της δήθεν "Μακεδονικής γλώσσας" πριν από τον 20ον αιώνα, τότε η ταπεινότητα μου, θα συμπαραταχθεί μαζί σας και θα επικροτήσει τη θέση σας και θα ταχθεί υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας, που θα εμπεριέχει τη λέξη : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Γιατί, κύριε Πρωθυπουργέ, δεν προχωράτε στη σύγκλιση μιας ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥ από έγκριτους Ιστορικούς, για να αποφανθούν και επισήμως, ότι Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μια και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ? και το πόρισμα αυτής της Διεθνούς συνόδου, να το αποστείλετε και στα 196 Κράτη-μέλη του ΟΗΕ?

Γιατί λοιπόν, κύριε Πρωθυπουργέ, πάτε να εκχωρήσετε το όνομα : ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σκοπιανούς, οι οποίοι δεν είναι Μακεδόνες?

Γνωρίζετε ,κύριε Πρωθυπουργέ, ότι : Αυτός, που εκχωρεί όνομα, παραχωρεί έδαφος?

Γνωρίζετε, κύριε Πρωθυπουργέ, ότι όλα αυτά που πάτε να διαπράξετε σε βάρος του Ελληνικού Έθνους, συνιστούν :ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε έσχατο βαθμό?

Τέλος, κύριε Πρωθυπουργέ, όλα αυτά που πάτε να κάνετε, εις βάρος της Μακεδονίας μας και του Έθνους μας, γιατί δεν τα φέρετε προς έγκριση από τον κυρίαρχο Ελληνικό λαό, μέσω ενός Δημοψηφίσματος?

Γιατί όπου σας βολεύει, κύριε Πρωθυπουργέ, κάνετε Δημοψήφισμα και όπου δεν σας βολεύει, όπως στην περίπτωση της Μακεδονίας μας, δεν προχωράτε σε Δημοψήφισμα και πάτε για της πλαγίας οδού, να ξεπουλήσετε τη ψυχή της Ελλάδας μας ,που είναι η Μακεδονία μας!!!

Αυτό όμως δείχνει έλλειμμα δημοκρατικού ύφους και ήθους εκ μέρους σας!!!

Και για όλα αυτά θα σας κρίνει ο Ελληνικός λαός και η Ιστορία!


Πηγή

1 σχόλιο

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ, ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ. ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ "ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ......" ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑ ΩΣ "ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ" ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΛΑΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΚΤΟΣ....ΚΑΙ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΩ. ΣΕΒΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου