Σταλινισμός στον ΣΥΡΙΖΑ...«Μαύρες» ημέρες για τον Τύπο…! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Σταλινισμός στον ΣΥΡΙΖΑ...«Μαύρες» ημέρες για τον Τύπο…!

Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση της “Φωνής της Ροδόπης” για φίμωση του Τύπου, για λογοκρισία και ωμή παρέμβαση στο έργο των δημοσιογ...


Διαβάζουμε στην ηλεκτρονική έκδοση της “Φωνής της Ροδόπης” για φίμωση του Τύπου, για λογοκρισία και ωμή παρέμβαση στο έργο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

 «“Μαύρες” μέρες για την δημοσιογραφία! Κατέβασαν το δημοσίευμα που αφορούσε τις παραιτήσεις στο κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή!

“Μαύρες” μέρες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές και καθεστώτα φαίνεται πως ζει η κρατική δημοσιογραφία στην Ελλάδα επί κυβέρνησης μάλιστα Αριστεράς και Αλέξη Τσίπρα.
Ειδικότερα, το δημοσίευμα που αναρτήθηκε την Παρασκευή (25/5) στην ιστοσελίδα της κρατικής ΕΡΤ και αφορούσε τις μαζικές παραιτήσεις στο κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή κατέβηκε σήμερα (26/5) ύστερα από “άνωθεν”, όπως πληροφορούμαστε, παρεμβάσεις.

Την λογοκρισία και την “ωμή” παρέμβαση στο ρόλο και έργο των δημοσιογράφων αποδεικνύει και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί, όπως συνηθίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, κάποια σχετική ανάρτηση διάψευσης του αρχικού ρεπορτάζ.

Και πως θα μπορούσε άλλωστε, από τη στιγμή που το ρεπορτάζ του συναδέλφου Παναγιώτη Ζιώγα ισχύει στο ακέραιο και είμαστε σε θέση όχι μόνο να το επιβεβαιώσουμε αλλά και να το συνυπογράψουμε, καθώς και από το δικό μας ρεπορτάζ προκύπτουν οι ίδιες ακριβώς πληροφορίες.

Θυμηθείτε παρακάτω το δημοσίευμα:

“Υπολειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες το κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Κομοτηνή καθώς τα 13 από τα 15 μέλη του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από την προηγούμενη Δευτέρα!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αστυνομικοί της Κομοτηνής υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, επειδή συνάδελφοι τους από την Αθήνα ήρθαν για αιφνιδιαστικό έλεγχο, χωρίς να τους εξηγήσουν το λόγο, κάτι το οποίο θεωρήθηκε υποτιμητικό, από τα τοπικά στελέχη της ΕΥΠ με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε αυτή την πράξη της παραίτησης.

Υπογραμμίζουν δε - πάντοτε με ασφαλείς πληροφορίες - το γεγονός, πως δεν βρέθηκε κάτι εναντίον τους. Συνεπώς το τμήμα της Κομοτηνής έμεινε με μόλις δυο άτομα με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή ουσιαστικά να μην λειτουργεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών του Νομού Ροδόπης, που πρόσφατα είχε και εκλογές, προς το παρόν, δεν έκανε καμία καταγγελία παρά το γεγονός ότι 13 μέλη της Ένωσης, του υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από μια τόσο σημαντική υπηρεσία”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της η ΕΡΤ Κομοτηνής!

Σκληρή – αποκαλυπτική καταγγελία της σκευωρίας…

Ωστόσο, στις 28 Μαΐου 2018, μετά τον σάλο που ξέσπασε και τη διοχέτευση “μαύρης” – σκληρής προπαγάνδας από τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεδρίασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στην Κομοτηνή, με θέμα:

Διαμαρτυρία – δήλωση αλληλεγγύης σε συναδέλφους μέλη μας της 4251 Μ.Π.Υ. όπου δηλώνεται η αμέριστη συμπαράσταση και η αλληλεγγύη στους συναδέλφους – μέλη της Ενώσεως που υπηρετούν στην 4251 Μ.Π.Υ. – Θράκης, των οποίων την τιμή και την υπόληψη έθιξαν δημοσιεύματα κάποιων εφημερίδων, τα οποία ανέφεραν ψευδώς, ότι οι συνάδελφοί τους “ξηλώθηκαν” από την υπηρεσία τους.

Δηλώνεται επίσης, ότι η αλήθεια είναι πως οι συνάδελφοι – μέλη της Ενώσεως, αυτοβούλως υπέβαλαν αιτήσεις – διακοπής της απόσπασής τους από τη συγκεκριμένη υπηρεσία (σ.σ. ΕΥΠ) για προσωπικούς λόγους!  

Υπάρχουν Τούρκοι στη Θράκη μας;

Δείτε παρακάτω, όλη την επιστολή – σφαλιάρα στο σταλινικό καθεστώς της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που διαλύουν την άκρως απαραίτητη για τα εθνικά μας θέματα μυστική ελληνική υπηρεσία, στην πλέον ευαίσθητη περιοχή Ροδόπης – Ξάνθης, όπου αλωνίζουν οι Τούρκοι πράκτορες της ΜΙΤ! Όπου, το αυτό- ονομαζόμενο “Τούρκικο Προξενείο της Κομοτηνής” (σ.σ. υπάρχουν κύριοι των ελληνικών κυβερνήσεων Τούρκοι στη Θράκη μας;) κάνει πάρτι στην περιοχή και διαφεντεύει το σύμπαν υπό την ανοχή των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!      

Εάν το ξεπούλημα του ονόματος της “Μακεδονίας” μας στους γείτονες Σκοπιανούς δεν είναι προδοσία, τότε τι ακριβώς σημαίνει προδοσία;

Εάν το ξεχαρβάλωμα της ΕΥΠ, όταν Τούρκοι και Αλβανοί διαθέτουν τεράστια κονδύλια για το δυνάμωμα των δικών τους μυστικών υπηρεσιών, δεν είναι προδοσία τότε τι ακριβώς είναι;

Μετά την παράδοση της Μακεδονίας, ετοιμάζεστε κύριοι της κυβερνήσεως για την παράδοση και της Θράκης;

Ο λαός μας πρέπει επιτέλους να μιλήσει!

Ως εδώ και μη παρέκει οι προδοσίες κατά της Πατρίδος μας!

Διαφορετικά για να πάτε Έλληνες από τη Θεσσαλία και πάνω θα χρειάζεστε διαβατήρια! Θα το επιτρέψετε στους εαυτούς σας και στους απογόνους σας;

Θα παραδώσετε μια Ελλάδα μικρότερη από αυτή που σας παρέδωσαν οι γονείς σας;

Ξεφτιλίστε λοιπόν το σταλινικό καθεστώς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως ξευτίλισαν οι Αστυνομικοί την ηγεσία της ΕΥΠ και την αργυρώνητη δημοσιογραφία των Αθηνών, με τους κηφήνες δημοσιογράφους της ΕΡΤ, που εμείς – ο ελληνικός λαός – χρυσοπληρώνουμε!       


  
 Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής στρατηγικής πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” – Αρθρογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου