Η πατρίδα ισλαμοποιείται και εμείς κοιμόμαστε! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η πατρίδα ισλαμοποιείται και εμείς κοιμόμαστε!

Αντί να ξεσηκωθούμε κάνοντας συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις...κοιμόμαστε! Γράφει Ο Αθανάσιος Τσόκας Μαθηματικός-Ερευνητής Φί...


Αντί να ξεσηκωθούμε κάνοντας συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις...κοιμόμαστε!

Γράφει Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Πρόσφατη επιστημονική ανάλυση έδειξε ότι :

Κάθε χρόνο χάνεται μια πόλη σαν τη Λαμία από την υπογεννητικότητα και τη γήρανση του Ελληνικού πληθυσμού και συγχρόνως γεννιέται μια πόλη σαν την Πάτρα από αλλόθρησκους και κυρίως από μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. που έρχονται στη χώρα μας!!!

Και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, αντί να εντείνει τα μέτρα φύλαξης των συνόρων μας από ξηράς και θαλάσσης, αντίθετα ψήφισε νόμο την 1/11/2019 (που θα έχει ισχύ από 1/1/2020), όπου ΟΧΙ ΜΟΝΟ το άσυλο στους πρόσφυγες ή στους λαθρομετανάστες θα δίνεται στους 6 μήνες από 9 μήνες που ήταν μέχρι σήμερα, αλλά επί πλέον όσοι «μονιμοποιούνται», θα έχουν τη δυνατότητα από 1/1/2020 να φέρουν στην Ελλάδα ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!.

Ώστε με ένα πολύ εύκολο τρόπο να αυξανόμαστε!!! και να πληθυνόμαστε!!!, (μιας και η υπογεννητικότητα των Ελλήνων βρίσκεται στο Ναδίρ, για τους γνωστούς λόγους!!!).

Και εμείς ως λαός, ενώ βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά (και η Ελλάδα μας να ισλαμοποιείται, με ένα τέτοιο προδοτικό και καλά σχεδιασμένο τρόπο), αντί να ξεσηκωθούμε κάνοντας συλλαλητήρια και κινητοποιήσεις (όπως η Ιερά Μητρόπολης Πειραιώς προτείνει), δυστυχώς, καθεύδομεν!!! (= κοιμόμαστε) (στους καναπέδες μας)!!!.
Κατά τ’ άλλα ως Έλληνες, υπερηφανευόμαστε ότι διαθέτουμε υψηλό Εθνικό φρόνημα!!!


Πηγή

3 σχόλια

  1. Μια ερωτηση,σε ποια αλλη χωρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης,γινονται ολα αυτα τα ευτράπελα που γινονται στην χωρα μας?Γιατί η δικη μας μεσαια τάξη να χρεωνεται με τόσο δυσβασταχτους φορους,και από οτι εχω μαθει,το 50% των δικων μας φορων πηγαινει για να βοηθησει ολο αυυον τον ξενο πληθυσμό που εισέρχεται καθε μερα στην Ελλάδα μας.Εχω μεγαλη απογοήτευση,οι δικοι μας κοποι,και ο δικος ιδρωτας,αντι να πηγαινει για το καλό στον Ελληνικό πληθυσμό μας,να χανονται ολα για την μουσουλμανοποιηση μας.Δεν ειμαι ρατσιστης,αλλά η υπομονή μας εχει και τα ορια της,εξαντληθηκε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ που είμαι άθεος ως ανθρωπος που σκέφτεται και δεν ακολουθεί ρασοφόρους φασίστες γιατί πρέπει να ασχολούμαι με υπάνθρωπους χριστιανούς και μουσουλμανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ μην ασχολεισαι φιλε μου, θα ασχοληθουν αυτοι μαζι σου συντομα!!! Πιο συντομα απο οτι φανταζεσαι!! Οσοι δεν ασχολουνται με τα κοινα δεν θα επρεπε να εχουν το δικαιωμα εκφρασης γνωμης και ισως και ψηφου!

      Διαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου