ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! Ομόφωνα αθώοι, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, Καλλιόπη Σουφλή και Παναγιώτης Αποστόλου! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ! Ομόφωνα αθώοι, ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, Καλλιόπη Σουφλή και Παναγιώτης Αποστόλου!

Νίκησε η Ελευθερία του λόγου! Η χηρό χαστούκι τ η ς Ε λληνικ ή ς Δικαιοσύνης στο Δημητρ ά ! Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή Ήτα...


  • Νίκησε η Ελευθερία του λόγου!
  • Ηχηρό χαστούκι της Ελληνικής Δικαιοσύνης στο Δημητρά!

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Ήταν μια δίκη, στην οποία προσήλθα έχοντας πίστη πως θα κερδηθεί, παρά τις αντιξοότητες των τελευταίων ημερών, που έδειχναν πως .. "όλα παίζονταν"...  

Υπήρχαν όμως  στην φαρέτρα της δικηγόρου μου ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΤΣΙΝΑ, κάποια στοιχεία, που ήρθαν κυριολεκτικά, από τους ..."ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ", παρά το γεγονός πως είχε αναλάβει την υπόθεσή μου, δυο μέρες πριν την δίκη...!!!

Τα στοιχεία αντίκρουσης στην μήνυση του Παναγιώτη Δημητρά, ήταν χιλιάδες σελίδες... 

Τα καίρια όμως στοιχεία, που θα οδηγούσαν στην περίτρανη ΝΙΚΗ, ήταν εκείνα που ανέτρεψαν κάθε αρνητική έκβαση και τα οποία κατέθεσε η δικηγόρος μου.

Στοιχεία, που μέχρι σήμερα, δεν είχαν ποτέ άλλοτε παρουσιαστεί στις μηνυτήριες αναφορές που υποβάλλει στην ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και στην εισαγγελέα κατά του... ρατσισμού, ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ.

Κι αυτά τα στοιχεία, όχι μόνον κατατέθηκαν, αλλά και θα δούν λιαν συντόμως το φως της δημοσιότητας, ώστε να αποτελέσουν το πιο σημαντικό τεκμήριο αθωότητας των εκατοντάδων  μηνυόμενων bloggers αλλά και δεκάδων χιλιάδων αθώων πολιτών, που μηνύει καθημερινά, Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ Παναγιώτης Δημητράς, εξυπηρετώντας εξωχώρια αλλότρια συμφέροντα.  


Σημειωτέον, πως στο δικαστήριο, ήταν παρών και ο ... ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΗΝΥΤΗΣ, Παναγιώτης Δημητράς.... ως ακροατής, ο οποίος έφυγε εμφανώς ενοχλημένος από την δυσάρεστη γι αυτόν έκβαση της δίκης και την ΑΘΩΩΣΗ ΜΑΣ.



Εχθές, μια φίλη και αναγνώστρια των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έγραψε στο σχόλιό της, στην χθεσινή μου ανάρτηση (εδώ):

"Πόπη μου αύριο, στο πρόσωπο το δικό σου και αυτό των συγκατηγορουμένων σου ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ η ελευθερία του λόγου, το δικαίωμα στην άποψη…


ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και μάλιστα ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΕ…

Μια αισχρή μειοψηφία έχει κατορθώσει να εκφοβίσει, να φιμώσει, να περιθωριοποιήσει τον Έλληνα που διαθέτει ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ!
 

Και αυτή η ΑΙΣΧΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ κατόρθωσε να πάρει την εξουσία με ψέμα και απάτη ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΟΜΟ!

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ!
 

Που θέλει να επιβάλλει τον έλεγχο ακόμη και στη σκέψη!

Αν αύριο υπάρξουν δικαστές που θα τολμήσουν να σας καταδικάσουν έστω και μια μέρα, θα είναι συνένοχοι στον ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…
 

Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!
ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
 

Θεωρώ πολύ λίγο το να σου ευχηθώ απλά καλή επιτυχία…
Θα προσεύχομαι για σένα…

 Δανάη Πολυχρονίου"



Κι αυτή η ΝΙΚΗ, είναι ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Αφενός μεν το κύρος των μαρτύρων και  οι απολογίες τόσον η δική μου, όσον και του συγκατηγορούμενού μου αρθρογράφου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, και κυρίως οι αγορεύσεις των δικηγόρων μας, οδήγησαν τον Εισαγγελέα, να προτείνει την ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, με την Πρόεδρο του Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών, να συμφωνεί απόλυτα με την αγόρευση του Εισαγγελέα.




Οι παρευρισκόμενοι φίλοι των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που παρευρέθησαν, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η στάση παρισταμένων στο δικαστήριο, που συνεχάρησαν τόσον εμένα, όσον και τον συγκατηγορούμενό μου Παναγιώτη Αποστόλου, για την αθώωσή μας.

Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τους "ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ", που για μέρες ασχολήθηκαν με την υπόθεση της δίκης μας και άνοιξαν νέους δρόμους υπεράσπισης, σε μονοπάτια που ανέτρεπαν τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην διαδικασία τέτοιων δικών, που χαρακτηρίζονταν "ρατσιστικές", από έναν κατάπτυστο νόμο, ο οποίος είχε και έχει στόχο την απόλυτη φίμωση κάθε σκεπτόμενου ΕΛΛΗΝΑ.


Προς το παρόν, και μέχρι να πάρω την άδειά τους, δεν θ' αποκαλύψω τα ονόματά τους... αποτέλεσαν όμως για μένα και την έκβαση της δίκης, ένα ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ.

Τα στοιχεία που κατατέθηκαν, μέσα από την δική τους έρευνα,  αποτελούν παράλληλα και ηχηρό μήνυμα στην ανευθυνότητα με την οποία η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ, αλλά και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, επιτρέπουν να σύρονται στις δικαστικές αίθουσες και να ξοδεύονται σε χρήμα και ψυχική οδύνη, δεκάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ, επειδή ένας ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, έχει μετατρέψει σε επάγγελμα την δίωξη κάθε ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΦΩΝΗΣ.


Θέλω να ευχαριστήσω την δικηγόρο μου, ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΝΑ, τον μάρτυρα υπεράσπισής μου κ. Νίκο Αργυρόπουλο, καθώς και όλους τους φίλους και αναγνώστες που με τον δικό του τρόπο ο καθένας, μου συμπαραστάθηκαν σ' αυτή την δίκη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον στρατηγό Γεώργιο Αϋφαντή, καθώς και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στο δικαστήριο για να με στηρίξουν ο καθένας με τον τρόπο του...αλλά και κάθε φίλο και αναγνώστη του blog μου ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, και των σελίδων μου στο f.b.  και στο v.k. για τις ευχές και τις προσευχές τους...

Θα ήταν παράλειψή μου, να μην ευχαριστήσω τους φίλους bloggers  που μου συμπαραστάθηκαν , αναρτώντας στις σελίδες τους την παραπομπή μου σε δίκη.

Δεσμεύομαι απέναντί τους, να τους παραχωρήσω τα στοιχεία εκείνα, που θα οδηγήσουν και στην δική τους αθώωση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.


Καλλιόπη Σουφλή


2 σχόλια

  1. Κάνει μηνύσεις της πουτάνας ο γιος Δημητράς για τα λαθρομεταναστευτικά μικρόβια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΥΖΥΓΟΥ, ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥ !

    ΘΕΡΜΑ, ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΠΙΛΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ.

    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΡΝΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΤΣΙΝΑ.

    ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ, ΣΥΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΥΔΙΑ.


    ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .

    ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου