Η επέλαση της μαύρης αδελφότητας έχει υποτάξει όλα τα σχέδια της λευκής - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Η επέλαση της μαύρης αδελφότητας έχει υποτάξει όλα τα σχέδια της λευκής

Ποιά είναι η μαύρη και ποια η λευκή αδελφότητα; Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος ΠΡΟΛΟΓΟΣ Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες  απα...


Ποιά είναι η μαύρη και ποια η λευκή αδελφότητα;


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες  απανταχού της γης, καλή και ευλογημένη χρονιά. Αυτό είναι το πρώτο επίσημο άρθρο της νέας χρονιάς. 

Αν όλη αυτή η εικόνα περί της πραγματικότητας,  όπως μας την παρουσιάζουν σήμερα οι Κυβερνήσεις του κόσμου και όλα τα ΜΜΕ, ήταν η αληθινή και δεν υπήρχε κανένα σκοτεινό παρασκήνιο, τότε να είσαστε σίγουροι πως δεν θα είχαν κανένα λόγο ύπαρξης, οι μυστικές υπηρεσίες, οι Μασονικές λέσχες, οι μυστικές συνεδριάσεις των “Builderberg” και  “Illouminati” και κυρίως δεν θα είχαν κανένα λόγο ύπαρξης η ΜΑΥΡΗ και η ΛΕΥΚΗ αδελφότητα.

Επειδή αυτοί όμως υπάρχουν, γι’ αυτό και η αλήθεια δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής παραπλάνησης. Αυτό που δείχνουν στους λαούς όλου του κόσμου, είναι μία απάτη. Και εμείς εδώ θα αποκαλύψουμε την απάτη.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ

Επειδή είναι τεράστιο το θέμα και με ιστορία χιλιετιών, δεν θα το αναλύσουμε περιπλέκοντάς το, αλλά θα τα λέμε σύντομα και με απλά λόγια για να γίνονται κατανοητά απ’ όλους. Και θα αναφέρουμε αυτά που σχετίζονται με την σημερινή κατάσταση του πλανήτη και της Ελλάδος ειδικότερα. .

ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ την αποτελούν οι πολύ πλούσιες και μεγάλες οικογένειες του πλανήτη, τα λεγόμενα «μεγάλα τζάκια». Για να ανήκει κάποιος σε αυτήν, δεν είναι προϋπόθεση μόνο η μεγάλη περιουσία, που μπορεί και κάποιος άγνωστος να την αποκτήσει όπως π.χ. ο Ωνάσης, αλλά βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει από πίσω,  μεγάλο και ισχυρό όνομα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ με πολιτική και οικονομική  ισχύ.

ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ την αποτελούν θα λέγαμε, αυτοί που για τα «μεγάλα τζάκια»  είναι πολίτες Β’ κατηγορίας και προέρχονται από αστικές, αγροτικές  και εργατικές  οικογένειες, που ξεκίνησαν από συνδικαλιστές ή με «επαναστατικές» ιδέες και λόγω ικανοτήτων στο ψέμα και την υποκρισία,  προωθήθηκαν σε θέσεις εξουσίας.

Στην Ελλάδα για παράδειγμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να ξεκινήσει από «συνδικαλιστής» για να αναρριχηθεί.  Γίνεται κατευθείαν βουλευτής και Πρωθυπουργός γιατί ανήκει σε Οικογένεια της Λευκής Αδελφότητας, όπως και ο νέος Μπακογιάννης της ίδιας οικογένειας.  Δεν χρειάζεται να ξεκινήσει απο χαμηλά, αλλά γίνεται αμέσως Δήμαρχος Αθηναίων και «βλέπει» και αυτός Πρωθυπουργία.

Αυτοί που ξεκίνησαν από «επαναστάτες» φοιτητές και αναρριχήθηκαν, αλλά και όσοι δεν προέρχονται από «μεγάλα τζάκια», αυτοί είναι όργανα της Μαύρης αδελφότητας.

Αλλά υπάρχουν και οι λεγόμενοι «παρακατιανοί». Αυτοί προέρχονται από το «πουθενά» και δεν έχουν κανένα κύρος, ούτε στην οικονομία  ούτε στην πολιτική.  Αυτούς ..... τους  «παρακατιανούς» , τους χρησιμοποιούν και οι δύο αδελφότητες, γιατί αυτοί κάνουν τις «βρώμικες δουλειές».

Τέτοιος «παρακατιανός» είναι ο Τσίπρας και όλη η Συριζοπαραία, που τους έφερε στην εξουσία η Λευκή αδελφότητα  για να τους χρησιμοποιήσει στα δικά της σχέδια κατά της Μαύρης,   αλλά αμέσως μετά από ένα μήνα, τους στρίμωξε άσχημα η Μαύρη αδελφότητα και τους ανάγκασε να δουλέψουν γι’ αυτήν.  Γι’ αυτό στην Ευρώπη τον «έφτυσαν» όλοι τον Τσίπρα και  από την Λευκή και από την Μαύρη αδελφότητα.  Και αν θυμάστε όταν γύρισε στην Ελλάδα μετά το πρώτο “Εurogroup”, μπήκε στο «Αιγινήτειο».

Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Η Μαύρη αδελφότητα είναι πολύ πρόσφατη σε σχέση με την Λευκή που κρατάει κάποιες χιλιετίες. 

ΈΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ. Και το έδειξε αυτό στις  εκλογές στις ΗΠΑ, όπου μπόρεσε να βγάλει μέσα στην «έδρα» της Λευκής αδελφότητας έναν ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ που ανήκει στην ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ. 

Και αυτό το πέτυχαν αν θυμάστε την τελευταία στιγμή, όταν κατάφεραν με «πολύ σύγχρονες τακτικές», να κάνουν την ΧΙΛΑΡΥ να παραπατάει στις δύο τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της και αυτό έφερε τα πάνω κάτω υπέρ του Τράμπ.

Ο πόλεμος που ξέσπασε μετά στην Αμερική κατά του Τράμπ, ήταν ακριβώς γι΄αυτό. Και η Λευκή αδελφότητα αγωνίζεται από τότε με λύσσα για να ξαναπάρει τα ηνία στις ΗΠΑ.

Αυτή η κόντρα της Λευκής με την Μαύρη αδελφότητα, ενώ παλαιότερα ήταν σε χαλαρά επίπεδα και πολλές φορές συνεργάζονταν μεταξύ τους, τώρα έχει φθάσει σε επίπεδα επιβίωσης. Όποια τελικά επικρατήσει, θα είναι σε θέση να διαλύσει την αντίπαλη αδελφότητα. Και αυτήν την στιγμή το «πάνω χέρι» το έχει η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ που η έδρα της είναι - για όσους δεν γνωρίζουν - ο σκληρός πυρήνας της πάλαι ποτέ Ναζιστικής Γερμανίας, που μπόρεσε να ξαναπάρει τον έλεγχο της Γερμανίας στα χέρια του, μετά την άνευ όρων παράδοση το 1945 στις δυνάμεις των Συμμάχων, που ήταν όμως υπό Σιωνιστικό έλεγχο.   

Το στίγμα και η έδρα της κάθε αδελφότητας, είναι τα εξής:

Της σήμερα επικρατούσας ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ η χώρα και το έθνος που έχει το «διατάζειν» των ενεργειών είναι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ενώ η έδρα της ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ είναι οι ΗΠΑ, αλλά το έθνος που έχει το «διατάζειν» δεν είναι φυσικά οι Ινδιάνοι της Αμερικής, αλλά αυτοί που ίδρυσαν και ελέγχουν τις ΗΠΑ, δηλαδή οι μεγάλες οικογένειες των Σιωνιστών του Ισραήλ.

Αυτή λοιπόν η κόντρα που υπάρχει μεταξύ της Μαύρης και της Λευκής αδελφότητας, είναι μία κόντρα «βγαλμένη από τα παλιά» μεταξύ Γερμανών και Εβραίων, που προς το παρόν εξελίσσεται σε επίπεδο  ελέγχου της οικονομίας και της πολιτικής εξουσίας των κρατών.

Σήμερα όμως η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ φαίνεται να υπερτερεί σημαντικά απέναντι στην ΛΕΥΚΗ στον έλεγχο των εξουσιών, αφού έχει υπό τα διαταγάς της, τα σημαντικότερα πολιτικά πρόσωπα του κόσμου, τα οποία σήμερα διαμορφώνουν το παγκόσμιο τοπίο. 
Και φυσικά πίσω από αυτά τα πολιτικά πρόσωπα, υπάρχει ένας ολόκληρος «στρατός» πολιτικών και οργανώσεων που τους υποστηρίζουν.

Από την ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ παίρνει διαταγές ο πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, ο πρόεδρος ΠΟΥΤΙΝ, η Γερμανίδα καγκελάριος φυσικά, ο πρόεδρος ΜΑΚΡΟΝ και εδώ στην περιοχή μας ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  

 Ο Ερντογάν εντός της Τουρκίας  αποκαλείται από κύκλους στοών, «ο μαύρος Τούρκος», επειδή ακριβώς κατάγεται από οικογένεια εργατών και ανέβηκε σιγά σιγά μέχρι την Δημαρχία της Κων/πολης και μετά αρχηγός Κυβερνήσεως και τώρα πρόεδρος της Τουρκίας.  Μπορεί να έχει και κάποιες ιδιορρυθμίες που του τις επιτρέπουν, αλλά σε γενική κατεύθυνση, διατάζεται από την ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ.  Και οι εντολές προς τον Ερντογάν είναι να δημιουργεί αυτά τα προβλήματα κατά της Ελλάδος και των Χριστιανών, και στους γύρω να βάζουν το κεφάλι κάτω και να "παραδίδουν μόνοι τους την κυριαρχία τους"...

Η ΛΕΥΚΗ βέβαια αμύνεται σθεναρά και προσπαθεί καταρχήν με τον Μπόρις Τζόνσον στην Αγγλία που είναι της Λευκής, να επιφέρει ένα γερό χτύπημα στην Μαύρη αδελφότητα, με το BREXIT, που όμως βρίσκει μεγάλη αντίσταση από τις δυνάμεις της ΜΑΥΡΗΣ, που δείχνει πως έχει πατήσει πολύ γερά, ακόμα και μέσα στην χώρα της μεγάλης Βασιλικής Οικογένειας, που κάποτε θεωρείτο το «άβατο» της Λευκής αδελφότητας.

Από την άλλη τον Μακρόν στην Γαλλία προσπαθεί να τον αναγκάσει να φύγει, με τις γνωστές διαμαρτυρίες των εκεί «μπαχαλάκηδων» που τα είπαν «κίτρινα γιλέκα». Όλη αυτή η κατάσταση στην Γαλλία είναι ΛΕΥΚΟΣ «δάκτυλος».

Στην Ρωσία προσπαθούν να δημιουργήσουν με αντικυβερνητικές διαδηλώσεις παρόμοιο εσωτερικό πρόβλημα στον Πούτιν, αλλά μάταια, ενώ στην Αμερική, προσπαθούν με ότι τρόπο έχουν, να φοβίσουν τον Τράμπ για να αλλάξει τρόπο πολιτικής,  ως προς την παγκόσμια Κυβέρνηση. Και αφού δεν το κάνει μόνος του, τον πάνε σε δίκη για να τον κατεβάσουν. 

ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ

Το κοινό που έχουν οι δύο αδελφότητες είναι η φιλοδοξία τους να κυριαρχίσουν επί γης.  Θέλουν και οι δύο το ίδιο, αλλά η καθεμία για δικό της όφελος.

Η μεγάλη διαφορά που έχουν και εκεί βρίσκεται η μεγάλη κόντρα τους, είναι στον τρόπο που ακολουθεί η κάθε μία, για να οδηγήσει τα πράγματα στην δική της παγκόσμια κυριαρχία.

Η ΛΕΥΚΗ αδελφότητα είναι υπέρ του πολέμου και του  κάθε τρόπου με τον οποίο χύνεται αίμα εχθρού και αντιπάλου.  Είτε λέγεται «επανάσταση» είτε «εμφύλιος πόλεμος» είτε «εξέγερση», δεν τους πειράζει, αρκεί να χύνεται αίμα.  

Μετά εκμεταλλεύονται τις συνθήκες πείνας και καταστροφής που έρχονται ως φυσική συνέπεια του πολέμου και πάνε σε αυτά τα κράτη με δοκιμασμένες πρακτικές, να προσφέρουν ΔΑΝΕΙΑ και φαγητό και έτσι πετυχαίνουν την δική τους Κυριαρχία. 

Γι’ αυτό είχα γράψει για την Κυβέρνηση Μητσοτάκη μόλις ανέλαβε, ότι έχει εντολές από την Λευκή αδελφότητα, να οδηγήσει την χώρα σε πολεμικές εμφύλιες ταραχές. 

Όταν όμως αυτά  βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τότε  θα τα αποφύγουν πάση θυσία.
Με ενέργειες πολέμου λοιπόν προχωράει η Λευκή αδελφότητα.

Η ΜΑΥΡΗ αδελφότητα λέει ΟΧΙ στον πόλεμο και σε κάθε μορφή του. Την κυριαρχία της επί του άλλου κράτους, προσπαθεί να την πετύχει με έναν «περίεργο» τρόπο,  που εδώ στην Ελλάδα τον έχουμε δει να εφαρμόζεται και στην ουσία να ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ.

Είναι ο τρόπος που λέει: «Αυτό που θέλω, ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ χωρίς ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ»......!!!!!!!

Αυτό το εφαρμόζει και το ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ στην Ελλάδα η Μαύρη αδελφότητα.  Έρχονται μέσω του Ερντογάν και ζητούν σιγά σιγά να πάρουν ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, και η πουλημένη Ελληνική Κυβέρνηση, ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ και την δίνει ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

Αυτό ξεκίνησαν να κάνουν με τα ΙΜΙΑ, συνέχισαν με τις ανεξέλεγκτες Τουρκικές παραβιάσεις ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ σε αέρα και θάλασσα, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ απο την Ελλάδα, συνεχίζουν με πτήσεις πάνω από Ελληνικά νησιά χωρίς αντίδραση από πλευράς Ελλήνων και προσπαθούν τώρα με «συμφωνίες του πεζοδρομίου» και του κ@λου, να εξαφανίσουν Ελληνικά νησιά και Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Έχουν βγεί και τα διάφορα «παπαγαλάκια» της αδελφότητας και μιλάνε για «ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ» των ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ πλουτοπαραγωγικών πηγών και όλα αυτά πρέπει να γίνουν ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Δηλαδή στο τέλος, να τα δώσουμε...... ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ....!!!!!

Αυτό είναι το σχέδιο της ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ και το δοκιμάζουν στην Ελλάδα.
Πλέον καθημερινά οι Τούρκοι έχουν κάνει το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά, «μπαίνω βγαίνω και λογαριασμό δεν δίνω» και η ελληνική Πολεμική αεροπορία απλά τους «κάνει παρέα». 

Στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΜΙΑ αν είδατε, οι Καλύμνιοι ψαράδες αντιστέκονται απέναντι στους Τούρκους και ας έβγαλε πιστόλι προς τους ψαράδες, ο Τουρκόπουστας.  

Αν στην θέση των ψαράδων όμως, ήταν σκάφος του Λιμενικού ή σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού μας, να ξέρετε πως ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕ, γιατί αυτές είναι οι διαταγές της ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ προς την Ελληνική Κυβέρνηση: 
«ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ»

Η «ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ» ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Αν αναρωτιέστε αν εφαρμόζουν κανόνες «δεοντολογίας» θα σας πω ΝΑΙ εφαρμόζουν κανόνες για να μην σκοτωθούν μεταξύ τους. Ο βασικός κανόνας που εφαρμόζουν, είναι ο εξής: Όποια αδελφότητα  έχει την μεγαλύτερη ισχύ και την δύναμη να εφαρμόζει παγκοσμίως το ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, τότε ή άλλη αδελφότητα, υπακούει στην πιο ισχυρή και συνεργάζεται κι’ αυτή στο σχέδιο της άλλης..

Ποια είναι η πιο ισχυρή σήμερα; Είναι η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ των Γερμανών.
Ποιο είναι το δικό της σχέδιο για παγκόσμια Κυριαρχία; ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ αλλά θα το πάρω με επιμονή και χωρίς να αντιδράσεις.

Αυτό το εφάρμοσε και το ΙΣΡΑΗΛ υπακούοντας στην Μαύρη αδελφότητα, παρά τις δικές του πολεμοχαρείς πρακτικές, αφού είναι Η ΛΕΥΚΗ. 

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2019 το Ισραήλ δέχθηκε από την Παλαιστινιακή Τζιχάντ στον νότο, περισσότερες από 250 ρουκέτες, που διέλυσαν όλη την ζωή για 48 ώρες στο Ισραήλ, εκατομμύρια Ισραηλινοί έμειναν στα καταφύγια, σχολεία έκλεισαν, τρένα και συγκοινωνίες σταμάτησαν, εργοστάσια κάηκαν και πολλές από τις ρουκέτες χτύπησαν για πρώτη φορά την πρωτεύουσα ΤΕΛ ΑΒΙΒ. Εδώ στην Ελλάδα «μούγκα» αλλά και στον κόσμο πέρασε η είδηση στα ψιλά και αζήτητα.


Το Ισραήλ που όλοι ξέρουμε πως αυτά δεν τα σηκώνει και αν του ρίξεις μία, αυτό ρίχνει δέκα, τι λέτε να έκανε μετά από αυτήν την επίθεση των Παλαιστινίων, που άφησε άγνωστο αριθμό νεκρών και τραυματιών αφού κρατήθηκαν τα πάντα απόρρητα.

ΤΙΠΟΤΑ δεν έκανε και κατά το κοινό  «έβαλε την ουρά στα σκέλια»....
Γιατί ξέρετε;;

Διότι ακολουθούν υποχρεωτικά το σχέδιο της ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ που λέει: ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ γι’ αυτό και οι Ισραηλινοί κράτησαν  κρυφή την επίθεση που δέχθηκαν, για να μην δείξουν ότι έβαλαν την «ουρά στα σκέλια».

Και οι ΗΠΑ όμως έβαλαν την «ουρά στα σκέλια», το είδατε;

Μετά από την δολοφονία του Ιρανού υποστράτηγου, το Ιράν στις 8 Ιανουαρίου για αντίποινα, εξαπέλυσε 35 βαλλιστικούς πυραύλους εδάφους-εδάφους κατά δύο Αμερικανικών βάσεων, με αναφορές για 80 νεκρούς Αμερικανούς στρατιώτες και 200 τραυματίες.

 Ο Τράμπ το αντιμετώπισε πολύ χαλαρά, σαν να μην έγινε τίποτα και στην δήλωση του Ροχανί που έκανε μετά τις πυραυλικές επιθέσεις λέγοντας: "Θα κόψουμε τα πόδια των Αμερικανών στην περιοχή", ο Τράμπ απάντησε: "Όλα πάνε καλά"...!!!!!

 Και επειδή ο κόσμος δεν γνωρίζει την διαφορά ισχύος, των ρουκετών των Παλαιστινίων από τους βαλλιστικούς πυραύλους του Ιράν, να πούμε απλά πως ο κάθε πύραυλος του Ιράν που χτύπησε με ακρίβεια σε απόσταση  1000 χιλιομέτρων, άνοιξε κρατήρα διαμέτρου 30 μέτρων και έκανε αποψίλωση σε μία διάμετρο 100 μέτρων. Και δεν είναι από τους πολύ ισχυρούς.


Αυτή η παθητική αντίδραση του Ισραήλ και των ΗΠΑ σε τέτοιες επιθέσεις , και τα ....."όλα πάνε καλά"..... είναι οι ενέργειες που μας έχουν συνηθίσει τόσα χρόνια, ή το βλέπετε να είναι κάτι «καινούργιο»;;;

Είναι πράγματι «καινούργιες»  αντίδραση του Ισραήλ και των ΗΠΑ, να τους στέλνουν πυραύλους ,να έχουν σίγουρα νεκρούς και τραυματίες και να λέει ο πρόεδρος Τράμπ...... «Όλα πάνε καλά»....!!!!

Καταλάβατε τώρα γιατί τον πάει σε ΔΙΚΗ η ΛΕΥΚΗ αδελφότητα;;;;
Διότι αυτοί έχουν άλλα σχέδια ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ να δέχονται επιθέσεις με πυραύλους και να μην αντιδρούν.

Γι' αυτό έχουν "λυσσάξει" που η ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ εξέλεξε τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Όσο για την Ελλάδα μας ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα της Μαύρης αδελφότητας: «μην αντιδράς σε τίποτα και δώσε μόνη σου την Εθνική σου Κυριαρχία»....

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, θα έχουμε και συνέχεια.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
Giannis_lampropoulos@yahoo.com

2 σχόλια

  1. > ο σκληρός πυρήνας της πάλαι ποτέ Ναζιστικής Γερμανίας, που μπόρεσε να ξαναπάρει τον έλεγχο της Γερμανίας στα χέρια του

    Συγνώμη, αλλά αυτό είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα που θα μπορούσε να πει κανείς! Η Γερμανία είναι δεμένη χειροπόδαρα και σέρνεται πίσω από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Η μόνη ελευθερία που της έχουν δώσει είναι η οικονομική, αλλά ακόμα και αυτή είναι υπό μόνιμη απειλή. Επίσης, οι ίδιοι που έλεγχαν την Ναζιστική Γερμανία και την Σοβιετική Ένωση, έλεγχαν και την Αμερική. Μόνο που έχασαν την Ρωσία μετά τον Πούτιν.

    Επίσης, όλοι οι ισχυρισμοί του κειμένου είναι ανυπόστατοι.
    Και δεν υπάρχει πηγή, ούτε επεξήγηση από που μπορεί να προέρχονται όλα τα λεγόμενα.

    Οι μόνοι παίκτες στο παιχνίδι είναι ο σιωνισμός με τα πλοκάμια του (μασονία, θεοσοφισμός, σατανισμός, αριστερά και δεξιά πολιτικά κόμματα, μετανθρωπισμός, τραπεζικό σύστημα, παγκόσμιοι οργανισμοί, οικουμενισμός και πανθρησκεία/παναίρεση, ελεγχόμενοι συνασπισμοί κρατών, ξεπουλημένη "επιστήμη" και "επιστήμονες", κ.α.) και τα ανεξάρτητα κράτη. Δεν υπάρχει κανείς άλλος αξιοσημείωτος παίκτης. Όλα τα ανεξάρτητα κράτη συνθλίβονται και τα μόνα που παραμένουν προς το παρόν όρθια είναι η Ρωσία και η Κίνα.
    Η Ρωσία την γλύτωσε γιατί κρατάει άσσους στο μανίκι της (ξέρει την αλήθεια για το "ολοκαύτωμα" και μπορεί να δώσει στοιχεία για αυτήν, ξέρει την αλήθεια για την "προσσελήνωση" των Αμερικάνων αλλά και για άλλες "μαύρες" επιχειρήσεις τους εναντίων ξένων κρατών, έχει αρκετά πυρηνικά και άλλα όπλα για να καταστρέψει τον μισό πλανήτη, κ.α.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....περί όντως 5Ε λληνικής αντιμασονίας...., μα και περί α πάντων..... στο www.siopi.gr....: Γεια και χαρά.....
    κι αποχωρώ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου