Οι «ευπαθείς ομάδες» είναι υπεράνω του νόμου στην Ελλάδα; - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Οι «ευπαθείς ομάδες» είναι υπεράνω του νόμου στην Ελλάδα;

Εφόσον, σωστά, η αγάπη μετράει περισσότερο από τις αποστάσεις των 2 μέτρων...επιτρέψετε στους πιστούς να πάνε στις εκκλησίες το...


Εφόσον, σωστά, η αγάπη μετράει περισσότερο από τις αποστάσεις των 2 μέτρων...επιτρέψετε στους πιστούς να πάνε στις εκκλησίες το βράδυ της Ανάστασης να λάβουν το Άγιο Φώς της ΑΓΑΠΗΣ!

  • Ναι, υπάρχει ρατσισμός στις εικόνες που παρακολούθησαν όλοι στα κανάλια και προέρχονται από τον οικισμό των σεβαστών κατά τα άλλα Ρομά στη Λάρισα αλλά και τη διαδήλωση εν μέσω πανδημίας από μετανάστες στη Λέσβο. Μόνο που ο ρατσισμός έχει την ανάποδη κατεύθυνση...!
  • Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά, οποίος ζητά τη στήριξη της Πολιτείας επειδή «οι Ρομ δεν μπορούν να βγουν έξω, να κλέψουν, να ζητιανέψουν και να φέρουν λεφτά στην οικογένεια»

Γράφει ο .( Λ ).

Ενώ λοιπόν όλοι οι υπόλοιποι «μη ευπαθείς» έχουν κλειστεί στα σπίτια τους, καθώς η κυβέρνηση έχει επιβάλει τον περιορισμό μετακινήσεων....τον οποίον ΑΝ παραβούν χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά τιμωρούνται...οι «ευπαθείς ομάδες» όπως Ρομά αλλά και οι αλλοδαποί μετανάστες μπορούν να συγκεντρώνονται κατά μεγάλες ομάδες ατόμων και να διαμαρτύρονται...!

Στην περίπτωση των Ρομά στη Λάρισα μάλιστα όλα έγιναν μπροστά σε κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο έφτασε στη περιοχή για να επιβάλει...καραντίνα 14 ημερών...λόγω των ανησυχητικών αποτελεσμάτων από τη δειγματοληψία που προηγήθηκε για κρούσματα κορωνοϊού. Εδώ να τονίσουμε ότι μέτρα προστασίας δεν φάνηκε να τηρούν βέβαια ούτε οι ίδιοι κύριοι Χαρδαλιάς και Τσιόδρας, αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια μάλλον. Μάλιστα η αποστροφή του κ. Τσιόδρα όπως διαβάζουμε στο thetoc είναι χαρακτηριστική: «Τους συχωρούμε τα 5 λεπτά που ήταν κοντά μας, σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα, γιατί ήταν από αγάπη. Περισσότερο η αγάπη μας μετρούσε παρά η απόσταση που θα έπρεπε να έχουμε.»



Το κυβερνητικό κλιμάκιο, για να καταλάβουμε δηλαδή, πήγε σε μια περιοχή της χώρας, στην οποία ισχύει ήδη η επιβολή περιορισμού μετακινήσεων, για να επιβάλλει εκ νέου μια κυβερνητική απόφαση σε κατοίκους που φαίνεται πως είχαν αγνοήσει επιδεικτικά τα μέχρι τώρα μέτρα περιορισμού μετακινήσεων...! Και φυσικά εξαιτίας της μη εφαρμογής, φαίνεται να υπάρχει μια ανησυχητική διασπορά της νόσου. Μάλιστα για να είμαστε ειλικρινείς η πολιτεία φαίνεται να φτάνει σε σημείο να τους παρακαλά να εφαρμόσουν τα μέτρα προστασίας...!

Στη τηλεόραση λοιπόν και στο διαδίκτυο παρακολουθούμε από το πρωί της Παρασκευής την... ηρωϊκή έξοδο Χαρδαλιά και Τσιόδρα στην Λάρισα - για τα δεκάδες κρούσματα που προέκυψαν σε συνοικία της γνωστής «ευπαθούς ομάδος», που κατά τα άλλα κρατάει τριήμερα γαμήλια γλέντια με χορούς.


Όπως διαβάζουμε μάλιστα στο onlarissa υπάρχει βίντεο που η λήψη του έγινε ξημερώματα Παρασκευής, δηλαδή ενώ είχε ξεκινήσει η καραντίνα στην περιοχή με κυβερνητική απόφαση και Ρομά φαίνεται να γλεντούν ανενόχλητοι αγνοώντας επιδεικτικά την κρισιμότητα της κατάστασης!

«Αυτό εξάλλου είχε πει πολλάκις ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης, που σε πρόσφατη δήλωσή του είχε μιλήσει για “ιδιαίτερο τρόπο διαβίωσης” και είχε παραδεχθεί πως “οι γάμοι δεν έχουν σταματήσει… και οι γάμοι των Ρομά σημαίνουν τρεις μέρες με γλέντια και νταούλια», γράφει στη συνέχεια το δημοσίυεμα στο onlarissa,  ενώ τονίζει πως τα μηνύματα από κατοίκους της Νέας Σμύρνης έρχονται σαν…βροχή το τελευταίο διάστημα ακριβώς για τον ίδιο λόγο, γιατί σε μία πόλη που τηρεί ευλαβικά τα μέτρα προστασίας για την πανδημία, δίπλα στις πόρτες τους αντιμετώπιζαν τέτοιες συμπεριφορές...! Οι κάτοικοι από μέρες καταγγέλλουν ότι ενώ τηλεφωνούν στην αστυνομία, η απάντηση που λαμβάνουν είναι πως “δεν μπορεί να κάνει κάτι”..!!



Στην ηρωική έξοδο Χαρδαλιά και Τσιόδρα στην Λάρισα λοιπόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τα Μ.Μ.Ε, μερίδα Ρομά στράφηκαν εντόνως κατά των κ.κ. Τσιόδρα και Χαρδαλιά, διαμαρτυρόμενοι για τα αυστηρά μέτρα που πάρθηκαν, ενώ κάποιοι αμφισβητούσαν ακόμη και την ύπαρξη της πανδημίας! Από το μένος τους δεν γλίτωσαν ούτε και δημοσιογράφοι αλλά και φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν για την κάλυψη της επίσκεψης του κυβερνητικού κλιμακίου όπως τονίζεται σε άλλο άρθρο του onlarissa .






Σε συνέχεια όλων αυτών των κωμικοτραγικών που συμβαίνουν στη χώρα, το fonirodopis δημοσιεύει μια απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά, ο οποίος ζητά τη στήριξη της Πολιτείας επειδή «οι Ρομ δεν μπορούν να βγουν έξω, να κλέψουν, να ζητιανέψουν και να φέρουν λεφτά στην οικογένεια», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το εν λόγω site και ακούγεται στο βίντεο...!



Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ρομά με αφορμή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Ρομά λόγω του περιορισμού κυκλοφορίας.

Σε δήλωση του σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ζητά στήριξη από την Πολιτεία επειδή… «ο Ρομ δεν μπορεί να βγει έξω, να κάνει τον πλανόδιο, να κλέψει, να ζητιανέψει, να φέρει λεφτά και να ταΐσει την οικογένειά του»!»



Την ίδια ημέρα στη Λέσβο όπως διαβάζουμε στο stonisi πραγματοποιήθηκε μαζική διαδήλωση. Συγκεκριμένα διαβάζουμε στο δημοσίευμα ότι «μεγάλος αριθμός αιτούντων άσυλο, διαδήλωσαν σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι έξω από την είσοδο του ΚΥΤ της Μόριας. Οι διαδηλωτές που οι αρχές τους υπολογίζουν σε πάνω από 500, ζήτησαν τη σύλληψη του 20χρονου Αφγανού που έχει πιστοποιηθεί ως ο δράστης της δολοφονίας 16χρονου ομοεθνή τους στη «ζούγκλα», στον καταυλισμό του ελαιώνα έξω από τη βόρεια πύλη του ΚΥΤ.» . 



Οι απορίες λοιπόν είναι εύλογες. Μπορεί να μας ενημερώσει η κυβέρνηση αν οι αρχές μοίρασαν πρόστιμα στους παραβάτες του νόμου; Ή μήπως οι απαγορεύσεις, οι καραντίνες και τα πρόστιμα ισχύουν για όλους τους άλλους πλην των «ευπαθών» και των «προσφύγων»; Εν τέλει κύριοι...εφόσον, σωστά, η αγάπη μετράει περισσότερο από τις αποστάσεις των 2 μέτρων...επιτρέψετε στους πιστούς να πάνε στις εκκλησίες το βράδυ της Ανάστασης να λάβουν το Άγιο Φώς της ΑΓΑΠΗΣ! Μόνο για 5 λεπτά θα είναι...!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου