Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Πούτιν και Τραμπ εναντίον της Νέας Παγκόσμιας Τάξης: η Τελική Μάχη

Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο... Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και...Ζούμε σε συναρπαστική χρονική περίοδο...

Το άγνωστο που βρίσκεται στο άμεσο μέλλον για όλους μας, είναι τόσο συναρπαστικό όσο και τρομακτικό. Ευτυχές μακροπρόθεσμα, αλλά αρκετά τρομακτικό βραχυπρόθεσμα.

Γράφει ο Sylvain LAFOREST

Όλες οι αυτοκρατορίες πεθαίνουν τελικά και βρισκόμαστε στην τελική φάση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που δεν θα ανακάμψει από την “Ρώσικη Ρουλέτα” που παίζει, γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους έδωσε ένα γεμάτο όπλο και τράβηξε τη σκανδάλη.

Οι τελευταίες εβδομάδες έβαλαν τα πάντα στην θέση τους για την τελευταία μάχη. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά γεγονότα, αριστερά και δεξιά, και θα προσπαθήσω να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαι ακριβής σε αυτήν την περίπλοκη αναφορά. Όσον αφορά εμένα, αγωνίζομαι για τρεις εβδομάδες με αυτό το άρθρο, λόγω της τρελής ποσότητας των πρόσθετων λεπτομερειών που η κάθε μέρα μας παρέχει. Ίσως ήταν λάθος να σταματήσω το κάπνισμα, αλλά μου αρέσει μια καλή πρόκληση.

Η πτώση του δολαρίου

Εδώ απαιτείται μία μικρή παρένθεση. Η ιδέα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι απλώς η επιθυμία μιας χούφτας διεθνών τραπεζιτών που θέλουν να κυβερνήσουν οικονομικά και πολιτικά ολόκληρο τον πλανήτη ως μια “ευτυχισμένη οικογένεια”. Ξεκίνησε το 1773 και αν και πέρασε σημαντικές αλλαγές με την πάροδο των ετών, η έννοια και ο στόχος τους δεν έχουν αλλάξει. Δυστυχώς γι αυτούς, οι διεθνείς τράπεζες που λεηλατούν τον πλανήτη δια του αμερικανικού δολαρίου από το 1944, τώρα απειλούνται από υπερπληθωρισμό, καθώς η μηχανή εκτύπωσης τους δουλεύει για χρόνια για να καλύψει τις παράλογες δαπάνες τους για τη διατήρηση των πετρελαϊκών και πολεμικών πόρων που έχουν χάσει. Προκειμένου να αποφευχθεί ο επερχόμενος υπερπληθωρισμός, προκάλεσαν επίθεση σε τέσσερις χώρες (Κίνα, Ιράν, Ιταλία και τώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες) για να εξαπλωθεί ο πανικός στον πληθυσμό, με την πολύτιμη βοήθεια των πιστών μέσων τους ενημέρωσης. 

Ακόμα κι αν ο ιός αυτός δεν είναι διαφορετικός από τους νέους ιούς που προσβάλλουν ανθρώπους κάθε χρόνο, ο τρόμος των μέσων ενημέρωσης έσπρωξε τους ανθρώπους να απομονώσουν εθελοντικά τον εαυτό τους μέσω του φόβου και της τρομοκρατίας. Κάποιοι έχασαν την δουλειά τους, οι εταιρείες χρεοκοπούν, ο πανικός δημιούργησε ένα χρηματιστικό δυστύχημα που αδειάσει τα πορτοφόλια και τα εξαφανίζει τα περιουσιακά στοιχεία, με αποτέλεσμα μερικά τρισεκατομμύρια εικονικά δολάρια εκτός αγοράς να μειώσουν την πίεση από το νόμισμα.Μέχρι στιγμής, καλά, αλλά όλα τα άλλα πήγαν στραβά σε αυτήν την απεγνωσμένη και απόλυτη “πολεμική κραυγή”. Ο κορυφαίος ιολόγος στον πλανήτη επιβεβαίωσε ότι η χλωροκίνη χρησιμοποιήθηκε από τους Κινέζους με θεαματικά αποτελέσματα για να θεραπεύσει τους ασθενείς, κατόπιν βελτίωσε το μαγικό φίλτρο του προσθέτοντας μια πνευμονική αντιβακτηριδιακή ουσία την αζιθρομικίνη και έσωσε όλες τις πρώτες 1000 περιπτώσεις, εκτός από μία. Ο Ντόναλντ Τράμπ επέβαλε αμέσως την ίδια μέθοδο μέσω ενός αγώνα κατά της δικής του Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων, που είχε αγοραστεί και ανήκε στο βαθύ κράτος. Αυτό ανάγκασε όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης να μιλήσουν για το θαυματουργό Ελιξίριο του Didier Raoult, υπογράφοντας το ένταλμα θανάτου για την εμπιστοσύνη μας σε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις, και τις ιατρικές υπηρεσίες τους, την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας και τα μέσα ενημέρωσης που προσπαθούσαν να καταστρέψουν την άψογη φήμη του γιατρού, επικίνδυνες παρενέργειες ενός σχεδόν αβλαβούς φαρμάκου που έχει χρησιμοποιηθεί για 60 χρόνια για τη θεραπεία της ελονοσίας.

Όχι τόσο μακριά στη Γερμανία, ο διεθνούς κύρους Dr. Wolfgand Wodarg σημείωσε ότι ο τεχνητός πανικός ήταν εντελώς άχρηστος, αφού αυτός ο ιός δεν είναι διαφορετικός από τους άλλους που μας επηρεάζουν κάθε χρόνο. Αυτό αποτέλεσε μια καταπληκτική νίκη για τον Trump και τον γενικό πληθυσμό ενάντια τα κοινωνικά μέσα, που εξέθεσε όλα μαζί τα παθολογικά ψέματα των επίσημων καναλιών επικοινωνίας κάθε χώρας που ελέγχεται από την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Στην πραγματικότητα, η αξιοπιστία αυτών των κυβερνήσεων που είναι μαριονέτες έχει εξαφανιστεί γενικώς, η Ιταλία θα βγει από την ΕΕ αμέσως μετά την κρίση, γεγονός που θα προκαλέσει φαινόμενο ντόμινο που θα επηρεάσει όλες τις χώρες της ΕΕ και τα μέλη του ΝΑΤΟ. Φίλοι μου, η παγκοσμιοποίηση είναι νεκρή και έτοιμη για καύση.

Σκάβοντας την άβυσσο

Οι διεθνείς τραπεζίτες δεν το είδαν να έρχεται το 1991, όταν κυριαρχούσαν στο 95% του πλανήτη μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Φάνηκε ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να σταματήσει την τελική αποστολή τους να ολοκληρώσουν το όνειρό των Οργουελιανών: να καταστρέψουν μερικές χώρες στη Μέση Ανατολή, να διευρύνουν το Ισραήλ και να αποκτήσουν τον πλήρη έλεγχο της παγκόσμιας αγοράς πετρελαίου, το τελευταίο κομμάτι του παζλ που συναρμολογούν εδώ και έναν ολόκληρο αιώνα, ξεκινώντας με τη δήλωση Balfourτ το 1917.

Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανέλαβε την Ρωσία, δεν υπήρχε κανένα σημάδι ότι θα κατάφερνε κάτι καλύτερο από τον αλκοολικό που είχε αντικαταστήσει. Ένας αξιωματικός της πρώην KGB έμοιαζε με μια επιλογή που οδηγούταν περισσότερο από την νοσταλγία και όχι από την ιδεολογία, ο Πούτιν όμως είχε πολλά περισσότερα προσόντα απ 'ό, τι θα έβλεπε κανείς με μια πρώτη ματιά: πατριωτισμό, ανθρωπισμό, αίσθηση δικαιοσύνης, πονηρή μανία, έναν πανέξυπνο φίλο οικονομολόγο τον Sergey Glazyev ο οποίος μισούσε φανερά την Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά πρωτίστως ενσωμάτωσε τη μετενσάρκωση της μακρόχρονης χαμένης ρωσικής ιδεολογίας της πλήρους πολιτικής και οικονομικής ανεξαρτησίας. Μετά από μερικά χρόνια που πέρασε στο να στραγγίξει τον ρωσικό βάλτο από τους ολιγάρχες και τη μαφία, όπου ο προκάτοχός του είχε αφήσει μονοπάτι από άδεια μπουκάλια, ο Βλαδίμηρος σήκωσε τα μανίκια και έπεσε στην δουλειά με τα μούτρα.

Επειδή οι αντίπαλοί του είχαν λεηλατήσει τον πλανήτη για 250 χρόνια μέσω αποικισμού ασφαλισμένου από στρατιωτική κυριαρχία, ο Βλαδίμηρος γνώριζε ότι έπρεπε να ξεκινήσει κατασκευάζοντας μια ανίκητη στρατιωτική μηχανή. Και το έκανε. Παρουσιάστηκε με διαφορετικούς τύπους υπερηχητικών πυραύλων που τίποτε δεν τους σταματάει, τα καλύτερα αμυντικά συστήματα στον πλανήτη, τα καλύτερα ηλεκτρονικά συστήματα εμπλοκής και τα καλύτερα αεροπλάνα. Στη συνέχεια, για να βεβαιωθεί ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν θα ήταν μία επιλογή, εμφανίστηκε με αντικείμενα με τα οποία κατασκευάζονται εφιάλτες, όπως τους Sarmat, τους Poseidon και τους Avangard, όλοι ασταμάτητοι και ικανοί να καταστρέψουν οποιαδήποτε χώρα σε λίγες ώρες.Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, κέντρο, μιλάει κατά τη διάρκεια μιας ετήσιας συνάντησης με ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματούχους στο Εθνικό Κέντρο Ελέγχου της Άμυνας στη Μόσχα στις 24 Δεκεμβρίου 2019. Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που διαθέτει υπερηχητικά όπλα, οι στρατιωτικές δαπάνες είναι ένα κλάσμα του αμερικανικού στρατιωτικού προϋπολογισμού. Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου, αριστερά, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Ρωσίας, Βαλέρι Γκερασιμόμ, δεξιά, παρευρίσκονται στη συνάντηση.

Με ένα νέο και ασύγκριτο οπλοστάσιο, θα μπορούσε να προχωρήσει και να νικήσει οποιαδήποτε δύναμη του ΝΑΤΟ ή οποιονδήποτε από τους αντιπροσώπους του, όπως έκανε από το Σεπτέμβριο του 2015 στη Συρία. Έδειξε σε κάθε χώρα ότι η ανεξαρτησία από το τραπεζικό σύστημα της NWO ήταν τώρα θέμα επιλογής. Ο Πούτιν κέρδισε όχι μόνο τον πόλεμο στη Συρία, αλλά κέρδισε την υποστήριξη πολλών χωρών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, οι οποίες ξαφνικά άλλαξαν πλευρά όταν συνειδητοποίησαν πόσο ανίκητη έγινε η Ρωσία. Σε διπλωματικό επίπεδο, πήρε επίσης με το μέρος του την ισχυρή Κίνα και στη συνέχεια κατάφερε να προστατεύσει ανεξάρτητους παραγωγούς πετρελαίου όπως την Βενεζουέλα και το Ιράν ενώ ηγέτες όπως ο Ερντογάν της Τουρκίας και ο Muhammad Ben Salman της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισαν να πάνε με το μέρος της Ρωσίας, η οποία δεν κρατάει μόνο το καλύτερο χαρτί στο πόκερ, αλλά ολόκληρο το τραπέζι με τα χαρτιά.

Τελειώνοντας στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν ελέγχει τώρα την πανίσχυρη αγορά πετρελαίου, τον αναπόφευκτο ενεργειακό πόρο που λιπαίνει τις οικονομίες και τους στρατούς, ενώ το ΝΑΤΟ των τραπεζιτών μπορεί μόνο να παρακολουθεί, χωρίς κανένα μέσο για να μπορεί να το πάρει πίσω. Με τα απίστευτα αποτελέσματα που έχει επιτύχει ο Πούτιν τα τελευταία πέντε χρόνια, η Νέα Παγκόσμια Τάξη ξαφνικά μοιάζει με ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα που πρόκειται να καταρρεύσει. Η Αυτοκρατορία των Τραπεζών έχει αρρωστήσει ανεπανόρθωτα για πέντε χρόνια, αλλά τώρα στέκεται με μορφίνη, και με το ζόρι αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.

Τραγωδία και ελπίδα

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για έναρξη 3ου ΠΠ, η τελευταία πολεμική κραυγή βγήκε από τους θάμνους με τη μορφή ενός ιού και την επακόλουθη δημιουργία μέσων μαζικής πανδημίας. Η κύρια εστίαση ήταν να αποφευχθεί ένας καταστροφικός υπερπληθωρισμός της τεράστιας μάζας του αμερικανικού δολαρίου που κανείς δεν θέλει πια, να έχει χρόνο για να εφαρμόσει το κρυπτογραφικό νόμισμα του εικονικού κόσμου, σαν οι τραπεζίτες που χάνουν συνεχώς, να έχουν ακόμα νόμιμη δύναμη να ελέγχουν τα χρήματά μας . Φάνηκε αρχικά ότι το σχέδιο θα μπορούσε να λειτουργήσει. Τότε ο Βλαδίμηρος έβγαλε το περίστροφο του για να ξεκινήσει την ρωσική ρουλέτα και οι τραπεζίτες τίναξαν τα μυαλά τους με το τράβηγμα της σκανδάλης.

Κάλεσε μια συνάντηση με τον OPEC και σκότωσε την τιμή του πετρελαίου αρνούμενος να μειώσει την παραγωγή της Ρωσίας, φτάνοντας το βαρέλι κάτω από τα 30 δολάρια. Χωρίς καμία σκέψη και σίγουρα ακόμη λιγότερο πόνο, ο Βλαδίμηρος σκότωσε την δαπανηρή δυτική παραγωγή πετρελαίου. Όλα τα δολάρια που είχαν αφαιρεθεί από την αγορά χρειάστηκε να επιστραφούν από τη Fed και άλλες κεντρικές τράπεζες για να αποφευχθεί η μείωση και η τελική καταστροφή. Αυτην την στιγμή, οι αγαπητοί τραπεζίτες μας έχουν ξεμείνει από λύσεις.

Εν τω μεταξύ, το Trump ταρακούνησε και τους γκάνγκστερ με την γραβάτα. Ενώ τα μέσα ενημέρωσης απέφευγαν το θέμα της χλωροκίνης, ένα παλιό χάπι που σχεδιάστηκε για να θεραπεύσει την ελονοσία, ο Trump επέβαλε στο FDA τη χρήση αυτού του φαρμάκου για ασθενείς μολυσμένους στις Η.Π.Α. Τα ΜΜΕ δεν είχαν άλλη επιλογή από το να αρχίσουν να μιλάνε γι 'αυτό, γεγονός που πυροδότησε μια αλυσιδωτή αντίδραση: οι εκτελεστικοί διευθυντές μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών απολύθηκαν επειδή έχασαν το συμβόλαιο των εμβολίων, χώρες όπως ο Καναδάς έμοιαζαν με γενοκτονικούς ανόητους επειδή δεν χρησιμοποιούσαν το φτηνό και αβλαβές φάρμακο, ενώ μια εξωφρενική εγκληματική πράξη από μια κυβέρνηση εκτέθηκε στο άπλετο φως: η κυβέρνηση Macron είχε ανακηρύξει τον Ιανουάριο του 2020 ότι η χλωροκίνη ήταν επιβλαβής και είχε περιορίσει τη χρήση της, λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την έκρηξη της ψεύτικης πανδημίας! Η ρουλέτα είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι στις δυτικές κυβερνήσεις αυτές τις μέρες.Το Σάββατο 28 Μαρτίου, η Ρωσία ανακοίνωσε τη δική της θεραπεία, βασισμένη στο μαγικό φίλτρο του Dr Raoult. Ακόμα ένα τεράστιο χτύπημα, αυτή τη φορά στη μεγάλη φλέβα της φαρμακοβιομηχανίας, ενώ οι περισσότερες δυτικές χώρες πρέπει τώρα να εφαρμόσουν τη θεραπεία του καλού γιατρού ή να αντιμετωπίσουν το χαστούκι ενός ρωσικού χαπιού που έρχεται για να σώσει τους πολίτες τους. Ο Πούτιν βρίσκεται σήμερα στην επιχείρηση διάσωσης: την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, έστειλε 15 στρατιωτικά αεροσκάφη γεμάτα με γιατρούς και προμήθειες απευθείας στη Βόρεια Ιταλία, αφού ένα αεροπλάνο βοήθειας από την Κίνα μπλοκαρίστηκε από την Τσεχική Δημοκρατία. Πρόκειται να μάθουμε ότι οι ευρωπαϊκές χώρες φοβούνται ότι η Κίνα ή η Ρωσία θα βρουν την αλήθεια στην περιοχή της Λομβαρδίας, όπου οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από κάποιο κορονοϊό, αλλά πιθανώς από ένα θανατηφόρο υβριδικό κοκτέιλ από δύο προηγούμενα εμβόλια για μηνιγγίτιδα και γρίπη. Αυτά έγιναν σε δύο ξεχωριστές εκστρατείες εμβολιασμού.

Η διάτρηση

Είπα νωρίτερα ότι η κάθε μέρα φέρνει εκπληκτικά νέα. Λοιπόν, την Κυριακή 29 Μαρτίου, το πιο εκπληκτικό από αυτά έπεσε σαν ένας τόνος από τούβλα στα κοινωνικά μέσα: οι θεατές έμαθαν ότι ο Trumpείχε πάρει τον έλεγχο του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού, το οποίο χειρίζονται τώρα δύο εκπρόσωποι του Υπουργείου Οικονομικών. Από όλες τις τρελές ειδήσεις τον τελευταίο μήνα, αυτό είναι μακράν το καλύτερο και πιο συγκλονιστικό. Μετά από τρία χρόνια στην εξουσία, ο Trump εκπλήρωσε τελικά την εκλογική του υπόσχεση ότι βγάζει τις ιδιωτικές τράπεζες από τις δημόσιες υποθέσεις των ΗΠΑ, πράγμα που είχε οδηγήσει σε έναν αιώνα εκμετάλλευσης των Αμερικανών πολιτών. Έχει αναθέσει στον διαβόητο επενδυτικό όμιλο Blackrock να αρχίσει να αγοράζει σημαντικές εταιρείες για την Fed, πράγμα που σημαίνει ότι εθνικοποιεί κομμάτια της οικονομίας, αποφεύγοντας τη συντριβή της αγοράς εμπλέκοντας σημαντικούς ιδιώτες επενδυτές στη συμφωνία.Ο Πρόεδρος Donald Trump χαιρετάει με τον Jerome Powell, τον υποψήφιο του, για να γίνει πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ στο Λευκό Οίκο της Ουάσιγκτον στις ΗΠΑ στις 2 Νοεμβρίου 2017

Αυτή η εξαιρετικά τολμηρή κίνηση έρχεται σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο και μας υποχρεώνει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ενωμένοι και έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι της Νέας Τάξης και της Ελευθερίας. Όπως δήλωνα συχνά πριν, σκέφτηκα ότι ο κόσμος θα αλλάξει βαθιά από το 2020 έως το 2024, διότι αυτά θα είναι τα τελευταία 4 χρόνια των δύο αυτών ηρώων στην πολιτική εξουσία των εθνών τους.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη αντιμετωπίζει τις δύο πιο ισχυρές χώρες του πλανήτη και αυτή η ψεύτικη πανδημία άλλαξε τα πάντα. Έδειξε πόσο απελπισμένοι είναι οι τραπεζίτες και αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε με πυρηνικές κεφαλές να πετούν και στις δύο κατευθύνσεις, ο Πούτιν και ο Trump πρέπει να τους σταματήσουν τώρα.

Τερματίζουμε τώρα την BIS, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ. Ο κόσμος μας δεν θα είναι τέλειος, αλλά σύντομα θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερος.

Η ανάσταση του Πάσχα έρχεται. Αυτή η περίοδος μπορεί να πάρει βιβλική μορφή.
Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

5 σχόλια

 1. Πολλά Συγχαρητήρια γι αυτή την ανάρτηση.
  Το αναδημοσιεύσαμε, σάς ευχαριστούμε πολύ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενδιαφέρον. Το μόνο μου ερώτημα έχει να κάνει με το σχόλιο σας επι της Ομοσπονδιακη Τράπεζα της Αμερικης που εξ όσων φαίνεται είναι ιδιώτική και όχι κρατική. Αυτό ίσως αλλάζει τη λογική που βασίσατε το άρθρο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Trump καί ο Putin είναι πιόνια της NWO μην γελιέστε με τής ασυναρτησίες πού ανεβάζουν μερικά φιλοπουτινικα sites

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ" - ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΑ - ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΣΤΟ ΑΚΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ - [ ΣΑΣ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ].
  1. Η "ΤΡΙΑΔΑ" ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ '"ΤΡΕΙΣ" ΗΓΕΤΕΣ - ΠΟΥΤΙΝ - ΤΡΑΜΠ - ΚΑΙ "ΣΙ - ΧΙ" - ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ - ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Τ.Π. - ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ - ΕΡΠΕΤΑ - ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙΣ...ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ...ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ...ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΕΣ..!
  2. ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ - "ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ" - "ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ"
  3. ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ - ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 1980 - ΤΟ "ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΩΜΑ - "ΛΕΥΚΗ ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΝ" - ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ - ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΜΙΑ "ΤΡΙΠΛΗ ΔΙΠΛΟΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ" ΟΠΟΥ - ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ "ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ" ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΟΙΧΟΣ - ΣΥΝΦΩΝΗΣΑΝ "ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ - ΔΗΛΑΔΗ - ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟ-ΣΑΞΩΝΟ-ΧΑΖΑΡΟΚΤΗΝΟΙ - ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ..."ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.."...????... [ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ - ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΨΥΧΡΟ ΤΟΙΧΟΣ" ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ - ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ - ΑΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ..???
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΕΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ - ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ, ΕΝΑΝ ΥΠΟΤΕΙΘΕΜΕΝΟ "ΑΔΥΝΑΜΟ ΗΓΕΤΗ - ΤΟΝ ΓΙΕΛΣΙΝ" - ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΠΙΝΕΙ "ΛΙΓΑΚΙ" - ΚΑΙ ΕΤΣΙ - ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΩΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΩΝ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ...ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ..!
  5. ΟΜΩΣ, ΤΙ "ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ", ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΟΤΙ, "ΣΙΩΠΗΛΑ"...ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, Η "ΛΕΥΚΗ ΡΩΣΣΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ" - ΕΦΕΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΕΝΑΝ, "ΣΚΙΩΔΗ ΑΝΟΝΥΜΟ ΤΥΠΟ", ΕΠ' ΟΝΟΜΑΤΙ ΒΛΑΔΗΜΙΡΟ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ..???... [ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥΡΙΝ, ΗΤΑΝ "ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ KGB - ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...! ]
  6. ΣΤΗΝ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΕΞΙΩΣΗ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ...."ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ...ΣΤΗΝ "ΤΑΔΕ" ΑΙΘΟΥΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΡΩΣΣΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΧΑΡΕΙ...ΙΔΙΕΤΕΡΩΣ"..!
  7. "ΠΑΜΕ"...ΛΕΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ..!
  8. ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ 1000-1500 "ASHKENAZIM KHAZAROKTINOI ZIONISTS PSEUDO JEWS"....ΜΕ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛ ΧΟΝΤΟΡΚΟΒΣΚΥ...ΤΟ ΝΟ # 1, ΚΟΥΤΑΒΙ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ...!
  9. "ΟΚ...ΟΚ...ΟΚ..ΑΚΟΥ...ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ...ΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ..!!..ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ..??..."...????.. [ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟ ΤΡΟΠΟ ].
  10. "ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ"...ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ....ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ...!... [ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΠΟΘΗΚΕ ]..!
  11. ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΣΦΑΓΗ Ο ΠΟΥΤΙΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΥ, ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ...ΦΥΓΕΙ...!..ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ...ΩΣ..ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΒΑΣΗ ΕΓΓΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗΣ, ΟΠΟΥ, Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ...."Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ"...ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ...ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ..!
  [ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ]
  ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. [ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ]
  12. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ..ΠΑΝΩ ΑΠΟ 192 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ...[ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ...ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ]...ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΑ ΕΡΠΕΤΑ...ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ...ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΧΑΒΛΙΟΔΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ...ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΒΡΙΚΣ" - "ΜΠΡΙΚΣ" - ΑΠΟ-ΔΟΛΛΑΡΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΠΩΛΗΤΕ ΣΕ ΡΩΣΣΙΚΑ ΡΟΥΒΛΙΑ...ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΡΕΜΕΝΜΠΙ - ΓΟΥΑΝ"...ΚΑΙ ΕΤΣΙ "ΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ / ΔΟΛΛΑΡΙΟ ΤΟΥΣ..."
  13. ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ "ΒΡΙΚΣ - ΜΠΡΙΚΣ" - ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 7 - ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ - ΚΑΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ "ΟΥΔΕΤΕΡΩΝ ΧΟΡΩΝ" - ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ 188 ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΠΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ "ΜΠΡΙΚΣ" - ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ - ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ..!
  14. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 - 12-12-12 - ΟΤΑΝ - Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ - ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ - ΚΑΙ ΟΙ 4 ΤΡΙΑΣΤΕΡΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ - ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ - ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ..."ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΗΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.."...ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΒΟΜΒΑΡΔΗΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2012, ΚΑΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΣ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ, ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ, ΚΟΝΤΑ 4.95 ΣΤΟ ΡΙΧΤΕΡ ΤΑΜΠΛΟ... ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ], ΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ, ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ...ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ "ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ", ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ - ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ - ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ...!
  15. ΑΛΑ, Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ 4 - ΤΡΙΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ, ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ - ΤΟΥΣ ΕΧΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ - ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ - ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ, Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ - 0 ΡΑΤΣΙΝΓΚΕΡ - "ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ" - [ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ - ΕΚΤΟΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1450 - ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΓΕΙΑΣ ] - ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΑΛΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ...ΤΟΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ...Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΙΣΙΤΩΝ - "JESUITS" - ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΟΛ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ 82 ΕΠΑΡΧΩΝ - ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ - "Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ" - ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ - ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΑΚΟΥΓΩΝΤΕ -- ΑΛΑ, "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ"..ΚΑΙ Η ΘΕΑ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΣΕ.!... [ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΗΤΕ..."ΜΑ ΓΙΑΤΙ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ...???...[ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ "ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΠΑΣ, ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1213 ΟΤΑΝ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ "ΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ....ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΕ, ΑΓΓΛΙΑ, ΣΚΩΤΙΑ, ΟΥΑΛΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΕΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ...ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... [ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ, ΤΟ 1215, ΟΤΑΝ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, "ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ" ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ..."ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΔΩ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ..???...ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ...ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ..."MAGNA KARTA"..!
  META TIΜΗΣ
  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου