Ηλίας Κασιδιάρης: «Σε λίγα χρόνια οι ισλαμιστές ενδέχεται να είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα. Θέλουμε να διασώσουμε το έθνος των Ελλήνων.» (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ηλίας Κασιδιάρης: «Σε λίγα χρόνια οι ισλαμιστές ενδέχεται να είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα. Θέλουμε να διασώσουμε το έθνος των Ελλήνων.» (Video)

Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο ΕΝΑTV Λαμίας στο πλαίσιο της ίδρυσης νέου κόμματος που έχει ήδη ανακοινώσει.  Ο...


Νέα συνέντευξη παραχώρησε ο Ηλίας Κασιδιάρης στο ΕΝΑTV Λαμίας στο πλαίσιο της ίδρυσης νέου κόμματος που έχει ήδη ανακοινώσει. 

Ο κ. Κασιδιάρης επικεντρώθηκε στο μέγα ζητημα της λαθρομεταναστευσης,. Μίλησε για εκτόξευση του δημογραφικού προβλήματος, ιδιαίτερα αν δημιουργηθεί νέο κύμα Ελλήνων που θα φύγουν στο εξωτερικό. Σε ότι αφορά τη λαθρομετανάστευση ανέφερε οτι οι τελευταίες φουρνιες μεταναστών, που προωθει ο Ερντογάν στα Ελληνικά νησια, ειναι σχεδον ενα βιολογικό όπλο, εφοσον οι περισσοτεροι νοσουν απο κορωνοϊό.

Τόνισε επίσης ότι ολα τα ευρωπαϊκά έθνη, πλην Ελλαδος φυσικά, εκλεισαν τα συνορα τους, διότι σε κρισιμες καταστασεις, οι ανθρωποι συσπειρωνονται γυρω απο τις παραδοσιακες εθνικες αξιες.

Ο Ηλιας Κασιδιαρης δηλωσε οτι θα υποβαλλει μηνυση εναντιον οποιουδηποτε κατηγορησει τον ιδιο ή το κομμα του, για φιλοναζιστικες τασεις.

Την Πεμπτη που μας ερχεται, θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις, σχετικα με το ονομα του κομματος και τα πρωτα στελεχη του.




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου