Ο ψηφιακός ολοκληρωτισμός είναι πλέον γεγονός...! Διακυβεύονται τα βιολογικά και ιατρικά δεδομένα σας. Και δεν είναι προαιρετικό! - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ο ψηφιακός ολοκληρωτισμός είναι πλέον γεγονός...! Διακυβεύονται τα βιολογικά και ιατρικά δεδομένα σας. Και δεν είναι προαιρετικό!

«Το δημόσιο συμφέρον της πρόληψης της ασφαλιστικής απάτης υπερτερεί της σχετικά μέτριας παραβίασης των θεμελιωδών δικαιωμάτων...» ...



«Το δημόσιο συμφέρον της πρόληψης της ασφαλιστικής απάτης υπερτερεί της σχετικά μέτριας παραβίασης των θεμελιωδών δικαιωμάτων...»

Μήπως όλα όσα συμβαίνουν αυτά τα τελευταία 20 χρόνια στη χώρα μας, στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο έχουν έναν και μόνο σκοπό; Την επιβολή ενός ψηφιακού ολοκληρωτισμού; Οικονομική κρίση....μνημόνια...ακτιβιστικά κινήματα...ιοί....;

Σίγουρα θα θυμάστε όλοι το χαρακτηριστικό video με την τότε πρόεδρο της Βουλής κα Μπενάκη να παραδίδει τη προεδρία της Δημοκρατίας στον κο Παπούλια λέγοντας του τα εξής ανατριχιαστικά λόγια: «Αναλαμβάνεται κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μια πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

Ακολουθεί ένα εξαιρετικό άρθρο το οποίο αναδεικνύει τι συμβαίνει σε χώρες της Ευρώπης όπως η Ελβετία και η Γαλλία σε σχέση με την επιβολή του ψηφιακού ολοκληρωτισμού. Ανοίξτε τα μάτια σας...


Του Vincent Held

Η Υγειονομικές επιτροπές έχουν αναπτύξει μια στρατηγική βασισμένη στη διακυβέρνηση μέσω του φόβου. Και λειτούργησε αρκετά καλά.

Την περασμένη εβδομάδα, ο γιατρός που ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση της επιδημίας στην Ελβετία, Daniel Koch, μας αποκάλυψε ξαφνικά ότι «σε επιδημιολογικό επίπεδο, το κλείσιμο σχολείων δεν ήταν αναγκαιότητα». Μια εκπληκτική δήλωση, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά στο δημόσιο κανάλι RTS . Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε να κάνει με τη « διδασκαλία - διαπαιδαγώγηση», την «  εξήγηση της κατάστασης στους ανθρώπους »... Εν ολίγοις: να τρομάξει τους πολίτες.

Στο 1'18 του βίντεο ΕΔΩ .

Χάρη σε ψευδείς πληροφορίες, αλλά και μια πραγματική ψύχωση, οι αρχές εμφανίστηκαν ως σωτήρες. Αυτή η στάση τους επέτρεψε να οργανώσουν μέτρα «κοινωνικής ελευθερίας», αλλά με τη συγκατάθεση ενός καλού μέρους του πληθυσμού. Ξεκίνησε με ακρόαση, συνέχισε με παρακολούθηση και τελείωσε με παρακολούθηση από την Google-Apple. Αυτός είναι ο τελικός στόχος της νομοθετικής αλλαγής που υπαγορεύεται από την υψηλή χρηματοδότηση.

Ο ψηφιακός ολοκληρωτισμός είναι πλέον γεγονός...




Στη Γαλλία, η εφαρμογή Stop-Covid φορτώνεται επίσης σε… Apple και Android. Όπως και στις 22 άλλες χώρες από τις οποίες η Γαλλία ήθελε να διαφοροποιηθεί. Φυσικά, η εταιρεία έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της... ( Πηγή ΕΔΩ ).

Μαζική επιτήρηση: Η Ελβετία δεν περίμενε την επιδημία να «εντοπίσει» τον πληθυσμό της! Βίνσεντ Χέλντ


Στην πρώτη γραμμή των χειρότερων καταστάσεων που έρχονται, η ελβετική υπόθεση μπορεί να μας δώσει κάποιες ενδείξεις σχετικά με τον πραγματικό σκοπό της διάσημης «ανίχνευσης» των «επαφών» μας . ..

Παρόλο που η επιδημία έχει ήδη ολοκληρωθεί , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία , η Ελβετία ξεκινά την «πιλοτική φάση» της ολοκαίνουργιας «εφαρμογής παρακολούθησης».

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποδειχθεί το ειλικρινές ενδιαφέρον της για τη δημόσια υγεία, η γενίκευση της ηλεκτρονικής παρακολούθησης των ελβετών κινδυνεύει να τυποποιήσει εξαιρετικά τις ενοχλητικές πρακτικές συλλογής ιδιωτικών δεδομένων. Και που, παρά το γεγονός ότι είναι «παράνομο», υποστηρίζονται ωστόσο ενεργά από τις πολιτικές αρχές της χώρας…

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να ξεκινήσουμε κάνοντας την ακόλουθη παρατήρηση: σε αντίθεση με ό, τι ισχυρίζονται συχνά στα ελβετικά μέσα ενημέρωσης , η «ανίχνευση» δεν θα αφορά μόνον αυτούς τους λίγους που θα εγκαταστήσουν την εφαρμογή SwissCovid στο δικό τους smartphone . Διαφορετικά, θα ήταν προφανώς αδύνατο να «ψιλαφίσετε στην αλυσίδα πιθανής μόλυνσης» για να βρείτε άτομα «δυνητικά μολυσμένα». Είναι επομένως απολύτως απαραίτητο να εντοπιστούν όλοι .


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η εφαρμογή παρακολούθησης για smartphone Apple και Android πραγματοποιείται λήψη μέσω ενημερώσεων σε αυτά τα συστήματα, όπως εξηγείται στο πολύ σοβαρό Journal du Net (JDN) στις 21 Μαΐου. Σημειώστε ότι, στην περίπτωση της Apple, το σύστημα παρακολούθησης ενσωματώθηκε σε μια ενημέρωση με ημερομηνία 20 Μαΐου, ενώ το Ελβετικό Κοινοβούλιο έδωσε το «πράσινο φως» στο σύστημα Swisscovid στις 26 Μαΐου . Ωστόσο, αυτή η απροθυμία εκ μέρους των ελβετών πολιτικών αρχών έχει μια πολύ απλή εξήγηση: έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που συλλέγονται ιδιωτικά δεδομένα από την Ελβετία χωρίς να το γνωρίζουν. Και ιδίως μέσω των υπηρεσιών της GAFAM, οι οποίες είναι πανταχού παρούσες στην καθημερινή μας ζωή σήμερα.


Τον Φεβρουάριο του 2019, η ημερήσια εφημερίδα TagesAnzeiger αποκάλυψε ότι ορισμένες εταιρείες είχαν ήδη αγοράσει ιατρικά δεδομένα σχετικά με την Ελβετία, ιδίως «στο εξωτερικό» . Το Transformation Digitale, ένα λόμπι που σχετίζεται με την Google, ζήτησε από την ελβετική κυβέρνηση το «ελεύθερο εμπόριο» ιατρικών πληροφοριών!

Μαζική παρακολούθηση στην Ελβετία: τυποποιημένη παρανομία

Τον Μάρτιο του 2018, το ελβετικό κοινοβούλιο ενέκρινε έναν νόμο «εποπτείας» που υποτίθεται ότι θα ενίσχυε την καταπολέμηση της «απάτης κοινωνικής ασφάλισης». Ωστόσο, αυτό το κείμενο αφορούσε πραγματικά ολόκληρο τον ελβετικό πληθυσμό , όπως επισημαίνει ο σοσιαλιστής αναπληρωτής Paul Rechsteiner :

«Αυτές οι εισβολές [στην ιδιωτική σφαίρα] μπορούν να αφορούν τον καθένα μας. […] Αυτές είναι πράγματι όλες οι κοινωνικές ασφαλίσεις που αφορούν: ασφάλιση γήρατος (AVS), ασφάλιση αναπηρίας (AI), ασφάλιση ανεργίας και ασφάλιση υγείας , η οποία είναι επίσης κοινωνική ασφάλιση. […] Δεν είναι αστείο για τους ενδιαφερόμενους, όταν παρακολουθείται ο τρόπος ζωής τους , όταν παρακολουθούνται οι επαφές τους, όταν αυτό καταγράφεται. Με [αυτόν τον νόμο], όλοι εκτίθενται σε μια τέτοια παρατήρηση με εκτεταμένα μέσα . " 

Τώρα, εκτός από την έγκριση «οπτικών και ηχογραφημένων εγγραφών» (συμπεριλαμβανομένου του στόχου που είναι «μέσα στο διαμέρισμά του» ), αυτός ο νόμος επιτήρησης θα επιτρέπει επίσης την «ανίχνευση» του ασφαλισμένου. Είτε με τη βοήθεια drone , μέσω της γεωγραφικής θέσης του «κινητού τηλεφώνου» τους , είτε χάρη στα «GPS trackers που υπάρχουν στα αυτοκίνητα» …


Επιπλέον, αυτή η υπόθεση της Ελβετίας υπό επιτήρηση θα μπορούσε να παραγγελθεί απευθείας από την κοινωνική ασφάλιση - συμπεριλαμβανομένης ιδίως της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας . Πιο συγκεκριμένα, η λήψη αποφάσεων σχετικά με την εποπτεία του ασφαλισμένου (και των επαφών τους) θα μπορούσε να ανατεθεί σε ένα μόνο "μέλος της διοίκησης" των σχετικών ασφαλιστικών εταιρειών! Αυτό εξηγήθηκε από τον Ελβετό Υπουργό Υγείας Alain Berset ενώπιον του Κοινοβουλίου, τη δεύτερη ημέρα των συζητήσεων:

"  Εμείς [το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο] προφανώς δεν θέλαμε η διεύθυνση [της ασφάλισης] ως επιτροπή, ως ενωμένο σώμα, να λάβει αυτή την απόφαση, αλλά μάλλον μέλος της διοίκησης ..."

Είναι πολύ πρακτικό να φοράτε το «καπέλο» σε περιορισμένο αριθμό αποδιοπομπαίων τράγων σε περίπτωση σκάνδαλου…


Ένα μήνα μετά από αυτές τις κοινοβουλευτικές συζητήσεις, οι περιφερειακές εφημερίδες Tribune de Genève και 24heures (καντόνι του Vaud) αποκάλυψαν σε κοινό άρθρο ότι η ασφάλιση υγείας και η GAFAM συνεργάζονταν ήδη για να συλλέγουν - και να χρησιμοποιούν - προσωπικά δεδομένα από την Ελβετία .

Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι, σε αντίθεση με την "ακρόαση" (και άλλες "οπτικές ηχογραφήσεις"), η "παρακολούθηση" GPS του ασφαλισμένου πρέπει προηγουμένως να "εγκριθεί" από το ενδιαφερόμενο "δικαστήριο κοινωνικής ασφάλισης" ...

Ωστόσο, από τις 3 Απριλίου 2018 , μόλις δύο εβδομάδες μετά την έγκριση του νέου νόμου επιτήρησης, το διοικητικό δικαστήριο του καντονιού της Γενεύης έλαβε τη θέση να εγκρίνει αυτόματα τη χρήση αυτών των ευαίσθητων δεδομένων!

«Η επιτήρηση που διενεργείται σε διαδικασία ασφάλισης ατυχημάτων δεν έχει επαρκή νομική βάση και ως εκ τούτου παραβιάζει το δικαίωμα σεβασμού της ιδιωτικής ζωής […] Ωστόσο, […] το υλικό που συλλέχθηκε στο πλαίσιο της παράνομης παρατήρησης [και συγκεκριμένα μέσω «GPS beacon»] μπορεί να αξιοποιηθεί . "

Το δικαστήριο του Vaud σύντομα ακολούθησε, με μια εκπληκτικά παρόμοια δικαστική απόφαση που εκδόθηκε στις 10 Απριλίου 2018 . Ή ακριβώς μία εβδομάδα αργότερα!

«  Το δημόσιο συμφέρον της πρόληψης της ασφαλιστικής απάτης υπερτερεί της σχετικά μέτριας παραβίασης των θεμελιωδών δικαιωμάτων […] Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μπορούμε να δεχτούμε ένα διαφορετικό συμπέρασμα από τη χρήση ενός ιχνηλάτη GPS . "

Πρέπει να τονιστεί εδώ ότι αυτός ο τύπος δεδομένων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την thecole Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL), η οποία από το 2017 διεξάγει «έρευνες κινητικότητας ( TRACE )» μεταξύ των πληθυσμών του Vaud και της Γενεύης . Αυτό ενόψει της άφιξης μελλοντικών αυτόνομων μέσων μεταφοράς, τα οποία προορίζονται να αντικαταστήσουν τελικά λεωφορεία , ταξί - ακόμη και ιδιωτικά οχήματα.



Η αυτόνομη κινητικότητα παρουσιάζει κολοσσιαίες οικονομικές προκλήσεις, τόσο για αυτόνομους χειριστές ταξί και λεωφορείων (Uber, Google / Waymo, κ.λπ.) όσο και για δήμους, οι οποίοι θα μπορούν να επιβάλλουν φόρους σε αυτές τις ψηφιακές υπηρεσίες .

Ωστόσο, η ίδια η φύση της έννοιας της αυτόνομης κινητικότητας απαιτεί τη δυνατότητα μοντελοποίησης ολόκληρης της ροής του πληθυσμού , προκειμένου να αναπτυχθούν έννοιες κινητικότητας ριζικά διαφορετικές από αυτές που είχαν γίνει πριν. Σε αυτό το πλαίσιο, τα δεδομένα GPS αντιπροσωπεύουν μια πληθώρα ανεκτίμητων πληροφοριών για τη μοντελοποίηση των κινήσεών μας σε πραγματικό χρόνο  και, ως εκ τούτου, «πρόβλεψη ροών επιβατών» , όπως ισχυρίζεται το EPFL σήμερα. Επιπλέον, το EPFL υπερηφανεύεται για την ανίχνευση του «τρόπου μεταφοράς» κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μας… Και αυτό, ως μέρος ενός έργου που «χρηματοδοτείται» από την Swisscom ! Μπορούμε λοιπόν να υποθέσουμε σοβαρά ότι το EPFL δεν έχει ήδηπρόσβαση σε δεδομένα GPS τουλάχιστον από τα κινητά μας τηλέφωνα; 


Τέλος Απριλίου 2020 - Τη στιγμή που ανακοίνωσε την επικείμενη άφιξη της «εφαρμογής παρακολούθησης», το EPFL εκπόνησε μια ανησυχητική μελέτη που προέβλεπε μια καταστροφική «ανάκαμψη» της επιδημίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Να πιστέψουμε ότι το EPFL ήταν έτοιμο να θέσει σε εφαρμογή την επιστημονική του αξιοπιστία για να επιβάλει αυτό το ψηφιακό gadget, παρόλο που η επιδημία ήταν ήδη στο τέλος της διαδρομής της…

Δεν θα μπορούσαν όλα αυτά να εξηγήσουν την επιθυμία αυτού του συστήματος να επιδιώκει να πραγματοποιήσει την εφαρμογή «ανίχνευσης» δυνητικών ασθενών με covid; Και αντίστροφα, γιατί η Ελβετική Συνομοσπονδία αποφάσισε από την αρχή να αναθέσει την ανάπτυξη αυτής της εφαρμογής στις École Polytechniques, κατά παράβαση των νομικών κανόνων που αφορούν τις δημόσιες προσφορές ; Και πάλι, αυτή η κατακρήμνιση δεν μπορεί να εξηγηθεί από την «κρίση της υγείας» η οποία, τη στιγμή αυτών των ανακοινώσεων, είχε ήδη περάσει για αρκετές εβδομάδες.


Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας, η «αιχμή της επιδημίας» είχε ήδη επιτευχθεί τον Μάρτιο ...

Μπορούμε λοιπόν ήρεμα να υποθέσουμε ότι η εφαρμογή της «ανίχνευσης» στο EPFL δεν αποσκοπεί κατά κανένα τρόπο στην καταπολέμηση των μικροβίων και των ιών, αλλά μάλλον στη ρύθμιση μιας κατάστασης που είναι, τουλάχιστον, ασταθής από νομική άποψη όσον αφορά τη μαζική παρακολούθηση . Δεν μπορούμε εύκολα να αποκλείσουμε την ιδέα ότι το EPFL διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη συλλογή προσωπικών δεδομένων από την Ελβετία, σε συνεργασία με το GAFAM. Είναι πράγματι μέρος, με την Google (και την Swisscom), του λόμπι Digital Transformation, που ψιθυρίζει στο αυτί του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου . Το EPFL είναι επίσης ενσωματωμένο στο δίκτυο κέντρων δεδομένων Microsoft Azure, η υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης από τη Microsoft… Τώρα, ποιο είναι το καύσιμο για τεχνητή νοημοσύνη, αν όχι Big Data ;


Μια άλλη εφαρμογή της EPFL, σχεδιασμένη για τη συλλογή δειγμάτων βήχα από covid ασθενείς και η οποία ζητά "πρόσβαση στο μικρόφωνο" από το κινητό σας τηλέφωνο . Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα ενσωματωθεί στην εφαρμογή SwissCovid… και εάν οι χρήστες θα ενημερωθούν. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν στη σειρά των πραγμάτων που ο βήχας των χρηστών (και των επαφών τους) ακούγεται συνεχώς, για καλύτερη ανίχνευση ασθενών ...

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το EPFL βρίσκεται στο καντόνι του Vaud, του οποίου οι εκπρόσωποι ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικών συζητήσεων σχετικά με την "εποπτεία των ασφαλισμένων".

Οι διαφορετικές περιουσίες των τριών Vaudois δεσμεύτηκαν

Ας ξεκινήσουμε με την περίπτωση της Ρεμπέκα Ρουίζ, της αναπληρωτής του σοσιαλιστικού κόμματος που είχε προτείνει να τεθεί η λήψη αποφάσεων σε θέματα εποπτείας του ασφαλισμένου στα χέρια ενός μόνο «μέλους της διοίκησης» . Λοιπόν, η κυρία Ruiz σύντομα θα προωθηθεί στη θέση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Δράσης του καντονίου του Vaud. Έτσι, σήμερα εποπτεύει τους οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης του καντονιού, οι οποίοι μπορούν οι ίδιοι να θέσουν υπό έλεγχο τους ασφαλισμένους (και τις επαφές τους)! Σημειώστε ότι η ένταξη της κας Ruiz σε αυτήν τη στρατηγική θέση ακολούθησε την εκπληκτική παραίτηση του προκατόχου της - και την αναπάντεχη απόσυρση των δύο ανταγωνιστών της δεύτερου γύρου ...

Ταυτόχρονα, ένας άλλος βουλευτής του Vaud, ο φιλελεύθερος ριζοσπαστικός Isabelle Moret, έγινε πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια κοινοβουλευτικών συζητήσεων, η τελευταία αρνήθηκε να απαγορεύσει ρητά τη χρήση μεθόδων «πειρατείας» για την κατασκοπεία των ασφαλισμένων (και των «επαφών» τους). Και αυτό, με το πρόσχημα ότι δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε να «υπερφορτώσουμε» το νόμο περί εποπτείας των ασφαλισμένων!


Μια «παράνομη» πρακτική, αλλά παρ 'όλα αυτά ανεκτή στην Ελβετία. Εφόσον «παραγγέλλεται» από κοινωνική, δημόσια ή ιδιωτική ασφάλιση…

Η ύπαρξη «παράνομης υποκλοπής», που πραγματοποιήθηκε ιδίως με τη βοήθεια της εθνικής τηλεφωνικής εταιρείας Swisscom, ωστόσο αντιμετωπίστηκε άμεσα κατά τη διάρκεια των συζητήσεων (από την κ. Ruiz,)… Πώς θα μπορούσε τότε η κ. Moret να πιστεύει ότι τέτοια μέσα δεν θα χρησιμοποιούσαν για κατασκοπεία των Ελβετών; Επειδή ήταν ήδη!

Πρέπει επομένως να σημειωθεί ότι στην Ελβετία, η μαζική επιτήρηση - συμπεριλαμβανομένων και σε παράνομες μορφές - είναι μια πρακτική που υποστηρίζεται ενεργά από τους κυβερνώντες. Και αυτό, ακόμη και όταν τα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι "πολύ πιο ενοχλητικά όσον αφορά τη λήψη εικόνων και ήχων από μια κάμερα, ένα μικρόφωνο, μια κάμερα ή μια συσκευή εγγραφής" ...

Τι θα ήταν λοιπόν περίεργο εάν τα Ομοσπονδιακά Πολυτεχνεία συμμετέχουν άμεσα σε παραβιάσεις των «θεμελιωδών δικαιωμάτων»; Είτε πρόκειται για την καταπολέμηση της απάτης είτε για μικρόβια που δεν μπορούν να βρεθούν τώρα, φαίνεται ότι όλα είναι καλά για τη λήψη των πιο ευαίσθητων δεδομένων των πολιτών ...


Η τελευταία συνέντευξη του Carsten Schloter, του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Swisscom, ο οποίος ήθελε να δώσει στον Ελβετό πολίτη την κυριότητα των δεδομένων του. Πέθανε μερικές εβδομάδες αργότερα, τον Ιούλιο του 2013.

Τέλος, πρέπει επίσης να αναφέρουμε την περίπτωση μιας τρίτης βουλευτή του Vaud, του σοσιαλιστικού κόμματος Géraldine Savary, η οποία από την πλευρά της είχε προβάλει πραγματικά νομικά επιχειρήματα σε αυτόν τον νόμο, καταγγέλλοντας «σοβαρή παραβίαση της σφαίρας της ιδιωτικότητας» . Η κυρία Savary επέστησε επίσης την προσοχή του Κοινοβουλίου στο γεγονός ότι τα «κριτήρια» αποδοχής για την εποπτεία μεταξύ τους «δεν ήταν σαφή». Τώρα, αφού ανακοίνωσε ότι ήθελαν να καταπολεμήσουν το κείμενο με δημοψήφισμα, σύντομα θα ξεπλυθεί από μια υπόθεση χρηματοδότησης εκστρατείας που περιλαμβάνει δωρεά μερικών χιλιάδων φράγκων…. που δεν ήταν παράνομα.


Σύμφωνα με τον Τύπο, τα προβλήματά του ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 2018, λίγο πριν από την έναρξη της εκστρατείας για το δημοψήφισμα κατά του νέου νόμου περί επιτήρησης. Η κυρία Savary θα έπρεπε να είχε αναλάβει την προεδρία της Βουλής του Άνω Κοινοβουλίου το επόμενο έτος ...

Για να πιστέψουμε ότι, για να διαρκέσει στην ελβετική πολιτική, είναι καλύτερο να γνωρίζουμε πώς να κατανοούμε σε σχέση με τις κάπως ενοχλητικές πρακτικές συλλογής δεδομένων που τροφοδοτούν την αγοραία αξία της GAFAM. Ειδικά όταν εκλέγεται από το καντόνι του Vaud…




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου