Ηλίας Κασιαδιάρης: Μήνυση σε Μπακογιάννη για απάτη και απιστία σε βάρος του Δήμου Αθηναίων (Video) - Ελλήνων Αφύπνιση

Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
{fbt_classic_header}

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

latest

Ηλίας Κασιαδιάρης: Μήνυση σε Μπακογιάννη για απάτη και απιστία σε βάρος του Δήμου Αθηναίων (Video)

Σφοδρή επίθεση του Ηλια Κασιδιαρη και μήνυση στον Μπακογιάννη: "Ο Μπακογιάννης μπορεί να κάνει την στρουθοκάμηλο και να κρύβει το...


Σφοδρή επίθεση του Ηλια Κασιδιαρη και μήνυση στον Μπακογιάννη: "Ο Μπακογιάννης μπορεί να κάνει την στρουθοκάμηλο και να κρύβει το κεφάλι στην άμμο την ώρα που μιλάω, τώρα όμως θα δώσει λόγο στον Εισαγγελέα! Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα!".

Το σκάνδαλο του "μεγάλου περιπάτου" με τις ζαρντινιέρες των 7000 και πλέον ευρώ έκαστη (5.700 ευρώ συν ΦΠΑ) οδήγησε στην Δικαιοσύνη ο Ηλίας Κασιδιάρης. Σήμερα το πρωί κατετέθη μήνυση κατά Μπακογιάννη για τα αδικήματα της απάτης, της παράβασης καθήκοντος και της απιστίας σε βάρος του Δήμου Αθηναίων. Το έργο χρέωσε συνολικά τα ταμεία του Δήμου με πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Όταν η συνολική ζημία ξεπερνά  τα 120.000 ευρώ, τότε πρόκειται για βαριά κακουργηματική πράξη.

Τώρα ο Μπακογιάννης - που νομίζει ότι είναι στο απυρόβλητο, επειδή ελέγχει όλα τα συστημικά κόμματα και κομματίδια - θα κληθεί υποχρεωτικά να δώσει λόγο στον Εισαγγελέα. Εκεί θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα πει για τις ζαρντινιέρες των 7000 ευρώ και τα έργα της πλάκας, που ζημίωσαν τα ταμεία του Δήμου Αθηναίων με 2 εκατομμύρια ευρώ!



Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη μήνυση εδώ




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Μπορείτε να γράψετε και να σχολιάσετε τα πάντα, αλλά αν το κείμενο σας περιέχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς σας ενημερώνουμε ότι δεν θα δημοσιεύεται. Σε περίπτωση καθυστέρησης δημοσίευσης των σχολίων ζητούμε συγγνώμη και παρακαλούμε να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Με σεβασμό και εκτίμηση η διαχείριση του ιστολογίου